Premium nyírókés készlet a PowerCut, FarmClipper és Constanta nyírógépekhez 31/23 fog egy pillantásra:


  • Kések a PowerCut, Constanta, FarmClipper nyírógépekhez
  • Kiválasztott szerszámacél speciális edzéssel
  • Optimalizált penge geometria
  • A tiszta és pontos vágási mintázathoz
  • Kiváló minőségű kivitelezés
  • Hosszú élettartam

Nyírókés készlet Premium a PowerCut, Constanta, FarmClipper gépekhez

Kiváló minőségű, válogatott szerszámacélból készült nyírópengekészlet a tiszta nyírási eredmény érdekében.

A Premium nyírókéskészlet számos gyakori nyírógéphez, például az Agrarzone Powercut, a Kerbl FarmClipper, a Kerbl Constanta és más Heiniger, Aesculap és Liscup márkájú gyakori nyírógépekhez alkalmas. Az optimalizált pengegeometria és a kiválasztott, speciálisan edzett szerszámacél pontos vágásképet és hosszú élettartamot biztosít.

Ápolási utasítások:

A nyírókések optimális élettartamának biztosítása érdekében fontos a rendszeres és megfelelő ápolás. Tisztítsa meg a vágólapokat puha ruhával vagy kefével. Győződjön meg arról, hogy a fogak közötti rések tiszták. Fertőtlenítőszer használata esetén a korrózió megelőzése érdekében alaposan szárítsa meg a nyírófejet.

Szárítás után olajozza be a nyírófejeket nyíróolajjal. A nyírókéseket minden egyes használat előtt, a felhelyezett nyírófejjel be kell olajozni. Munka közben a nyírógép pengéit 5-10 percenként meg kell olajozni.

Olajozás után hagyja a gépet néhány másodpercig üresjáratban, hogy az olaj jól eloszolhasson, és ne kerüljön az állat szőrére. Megfelelő karbantartással és ápolással a nyírófejek élettartama akár 20%-kal is növelhető. Az újracsiszolás késleltethető is.

Áttekintés:

  • Kések a PowerCut, Constanta, FarmClipper gépekhez
  • Heiniger és Aesculap nyírógépekhez is
  • Szerszámacél speciális edzéssel
  • Optimalizált penge geometria
  • A tiszta és pontos vágási mintázathoz
  • Magas minőségű kivitelezés
  • Hosszú élettartam

Nyírási típus:

  • 21/23 fog szarvasmarhák körbevágásához 3 mm
  • 18/17 fog szarvasmarhák, finom gyapjas juhok és nemes juhok számára 3 mm
  • 31/15 fog szarvasmarhákhoz / lovakhoz standard nyírás 3 mm
  • 31/23 fog tőgynyíráshoz és ipari nyíráshoz
  • 31/15 fog a bőrhöz közeli finom nyírásra, állatorvosok számára

Szállítási tételek:

1x Nyírókés készlet Premium, amely felső és alsó késből áll

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Származás: Németország

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Kerbl CoolSpray hűtőspray a nyírógépek pengéihez 500 ml
Kerbl CoolSpray nyírógépekhez 500 ml Ez a hűtő és kenő spray a nyírógépek pengéihez egyszerre hűt, ken és tisztít. Fenntarthatóan javítja a nyírási eredményt, és hosszabb ideig tartja élesen a nyírókéseket. A CoolSpray eltávolítja a haj- és szőrmaradványokat, valamint a szennyeződéseket a nyírófejről, és hatékonyan segít a baktériumok, gombák és vírusok megtelepedése ellen is. Így a nyírógép pengéinek minősége hosszú ideig megmarad. Tartalom: 500 ml

Tartalom: 0.5 Liter (8 608 Ft* / 1 Liter)

4 304 Ft*
db.
Kerbl nyírógép olaj Constanta 100 ml
Kerbl Constanta nyírógép olaj 100 ml A Kerbl speciális olaja a folyamatos üzemben lévő nyírógépekhez lett kifejlesztve, optimálisan tisztítja és olajozza a nyírófejet, és védi azt a korróziótól. A kisebb rozsdafoltok olajozás után könnyen eltávolíthatók. A nyíróolaj biztosítja a nyírófej minden mozgó alkatrészének optimális kenését. A nyíróolaj ideális minden nyírás előtti és utáni ápoláshoz. Fontos: A nyírófej túlmelegedésének megelőzése és a hosszabb élettartam biztosítása érdekében a nyírás közben (kb. 5 percenként) vigyen fel néhány csepp olajat a nyírófejre. A nyírás után a gépet meg kell tisztítani a szőrmaradványoktól, és újra be kell olajozni. Tipp: Olajozás után rövid időre kapcsolja be újra, hogy az olaj jól eloszoljon. Tartalom: 100 ml

Tartalom: 0.1 Liter (25 810 Ft* / 1 Liter)

2 581 Ft*