Ugrás a fő tartalomra

Tejes vajas gép FJ 10

Az FJ 10 vajgéppel könnyedén készíthet magadnak friss vajat, tejszínhabot/tejszínt.

A hiányzó motoron kívül a kezünk -működtetett vajgép nem párja a motoros megfelelője után. Ugyanez vonatkozik erre is: kicsi, praktikus, extra nagy betekintőablakkal, könnyen tisztítható és különböző szintekre állítható.

Természetesen minden alkatrész, amely a krémmel érintkezik, rozsdamentes acélból készült, és ezért nagyon könnyen kezelhető és higiénikus. Töltsd meg a tejszínes tálat 1–4 liter tejszínnel, és a nagy ablakon keresztül figyeld, mikor készül el a vaj. Ezután már csak le kell engednie az írót a leeresztő csapon, és ki kell mosnia a vajat.

Áttekintés:

  • Kézi hajtókar kézi vajkészítéshez
  • 10 literes tejszínes tál
  • A nagyméretű fedél lehetővé teszi az állandó megfigyelést
  • Különböző szintre állítható
  • Kimeneti író
  • Minőségi termék Ausztria ul>

Tippek az FJ 10 vajgéphez:

  • Mielőtt használná a Milky butter gépet, győződjön meg arról, hogy a vajas gép aljában található író kifolyó zárva van, és a műanyag fedél szilárdan rögzül a házon. A gép üzembe helyezése előtt a gumidugót is be kell helyezni a fedélbe.
  • Soha ne működtesse a vajgépet fedő nélkül!
  • Tejcentrifugát használnak a tej lefölözésére. meleg tehéntej és kivonat A fölözött tejből sajtot, túrót vagy joghurtot lehet tovább feldolgozni. A tej zsírtartalmától és a tejszíncsavar beállításától függően 8% és 12% közötti tejszínt kapunk.

Alkalmazás:

  1. Cél. készíts saját vajat, először tejszínre lesz szükséged. Ennek 14 °C és 16 °C közötti hőmérsékletnek kell lennie.
  2. A vaj elkészítésekor hagyja abba a keverést.
  3. Ezután ürítse ki az írót a kimeneten keresztül (torta, kenyér esetében). vagy egészséges italként).
  4. Zárja le a kimenetet a dugóval, és öntsön hideg vizet az edénybe, ez meghosszabbítja a vaj eltarthatóságát.
  5. A felesleget lecsepegteti. folyadékot a kifolyónyíláson keresztül a lefolyóba.
  6. Cserélje ki a vizet, amíg az majdnem tiszta nem lesz.
  7. öntse a vajat egy formába vagy edénybe.
  8. Attól függően, hogy hogyan nos a vajat megmostuk, 1-3 hétig eláll a hűtőben.

Megjegyzés: Tejszínnel vagy tejszínnel Ez mindig édes tejszínt jelent ( tejszínhab). Van még tejföl (tejföl), ami tejsavbaktérium hozzáadásával tejszín. Ennek enyhén savanykás íze van. A Crème fraîche és a tejföl a tejföl zsírosabb változatai.

Műszaki adatok:

  • Tétel méretei (HxSzxM): 30 x 26,5 x 31,5 cm
  • Csomagolás méretei (HxSzxM): 38 x 30 x 38 cm
  • Üzemmód: kézi
  • Töltési mennyiség min/max: 1,5 liter / 3,8 liter
  • A vaj százaléka: 32-42%
  • Bruttó tömeg: 4,5 kg
  • Tömeg: 3 kg
  • Anya: rozsdamentes acél edény, Műanyag fedél
  • Tejszíntartály: 10 literes

Szállítási terjedelem:

1x FJ 10 tejes vajas gép kézi hajtókarral

Származás: Ausztria
Anyag: Rozsdamentes acél
Adatok a gyártó szerint. A hibák és változtatások fenntartva.

0 az 0 értékelésből

Átlagos értékelés 0 a 5 csillagból

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


A Milky első osztályú tejcentrifugákat és tartozékokat kínál, amelyeket nagy teljesítmény, tartósság és könnyű tisztíthatóság jellemez. A 85-600 liter/óra méretek között minden igényhez megtalálhatja a megfelelő megoldást. Azélelmiszer-tesztelt anyagok garantálják a legmagasabb higiéniai előírásokat. A Made in Italy a hagyomány és az innováció tökéletes kombinációja – a Milky folyamatosan fektet be termékei továbbfejlesztésébe. Függetlenül attól, hogy Ön profi, félprofi vagy hobbi, a Milky hatékony és felhasználóbarát eszközöket kínál, amelyek megkönnyítik mindennapi munkáját. Fedezze fel a Milky sokoldalú és tartós termékeit az Agrarzone-ban, és profitáljon a kipróbált olasz kézművességből.

    Válassza ki a tartozékokat

    Ingyenes szállítás
    %
    Milky vajkészítő gép FJ 10, 230V
    Milky vajkészítő gép FJ 10, 230V
    Vajkészítő gép FJ 10 - készítsen saját vajat Az elektromos vajkészítő géppel könnyedén készíthet otthon friss vajat a felvert tejszínből, és élvezheti azt. A kicsi és praktikus FJ 10 elektromos vajkészítő tökéletes kisvállalkozások, közvetlen forgalmazók vagy otthoni fogyasztásra. A Milky elektromos vajkészítővel percek alatt kis mennyiségű vajat készíthet magának. Az optimális minőség érdekében töltse fel a 10 literes rozsdamentes acél tejszínes tartályt 1,5-3,8 liter tejszínnel, de legfeljebb a kivehető rozsdamentes acél keverő tengelyéig. Az egyedülálló, nagyméretű szemlélőfedél lehetővé teszi a gyártási folyamat folyamatos megfigyelését. Az automatikus biztonsági megállás a szemlélőfedél működés közbeni kinyitásakor megakadályozza a baleseteket. A többfokozatú, 550 W-os, 230 V-os motor lehetővé teszi a rövidebb vagy hosszabb vajkészítési időt 20 és 35 perc között. A külön lefolyócsap segítségével könnyen le lehet folyatni az írót. A tejszínnel érintkező összes alkatrész tartós rozsdamentes acélból készült, így rendkívül könnyen tisztítható és tartós. Áttekintés: Vajkészítés könnyen 10 literes krémtál A nagyméretű szemlélőfedél lehetővé teszi a folyamatos megfigyelést Egyénileg állítható Kimenet az íróhoz Kicsi, praktikus és nagy ablakkal rendelkezik Automatikus biztonsági leállítás A tartós rozsdamentes acélnak köszönhetően rendkívül könnyen tisztítható Minőségi termék Ausztriából Tippek az FJ 10 vajkészítő géphez: A Milky vajkészítő gép használata előtt győződjön meg arról, hogy a gép alján lévő írócső zárva van, és a műanyag fedél szilárdan ül a házon. A gumidugót is be kell helyezni a fedélbe, mielőtt elkezdené használni a gépet. Soha ne működtesse a vajkészítő gépet a fedél nélkül! Ha a vajkészítő gép nem indul a fedéllel együtt, ellenőrizze, hogy a motorházon lévő biztonsági kapcsolót a fedél fémlemeze működteti-e. Ha nem, akkor óvatosan hajlítsa meg, amíg a kapcsoló működésbe lép. A tejcentrifugával a tehénmeleg tejet lefölözik, és az így nyert sovány tejet tovább lehet dolgozni sajttá, túróvá vagy joghurttá. A tej zsírtartalmától és a tejszíncsavar beállításától függően 8-12 % tejszínt kapunk. Alkalmazás: 1. Ahhoz, hogy vajat készítsen, először is tejszínre van szüksége. Ennek a hőmérsékletének 14 °C és 16 °C között kell lennie. 2. Kapcsolja be a 4. pozíciót 20 percre. 3. Amikor a vaj elkészült, hagyja abba a keverést. 4. Ezután ürítse ki az írót a kivezetésen keresztül (süteményekhez, kenyérhez vagy egészséges italnak). 5. Zárja le a dugóval a konnektort, és adjon hideg vizet a tartályba, ez meghosszabbítja a vaj eltarthatóságát. 6. Kezdje el a keverést néhány percig az 1-es vagy 2-es fokozaton. 7. Ürítse ki a felesleges maradék folyadékot a kivezetésen keresztül a lefolyóba. 8. Cserélje ki a vizet, amíg majdnem tiszta nem lesz. 9. Tegyük a vajat egy formába vagy edénybe. 10. Attól függően, hogy a vajat mennyire jól megmostuk, 1-3 hétig eltartható a hűtőszekrényben. Megjegyzés: A tejszín itt mindig tejszínhabhoz is használható tejszínt jelenti. Műszaki adatok: A termék méretei: 39 x 33 x 31,5 cm. Csomagolási méretek: 38 x 30 x 38 cm Működési mód: Elektromos Működési feszültség: 230 volt Teljesítmény: 550 watt Töltési kapacitás min/max: 1,5 liter / 3,8 liter Százalékos vaj: 32 - 42 Munkaidő ciklusonként: 20-35 perc. Keverő fordulatszám-beállítások: 30, 60, 90, 150 rpm. Bruttó súly: 6 kg Nettó súly: 5,1 kg Anyag: Rozsdamentes acél tál, műanyag fedél Krémtartály: 10 liter Szállítási tételek: 1x Vajkészítő gép FJ 10, 230 V

    386 670 Ft* 407 043 Ft* (5.01% mentve)