Ugrás a fő tartalomra

Vajkészítő gép FJ 10 - készítsen saját vajat

Az elektromos vajkészítő géppel könnyedén készíthet otthon friss vajat a felvert tejszínből, és élvezheti azt.

A kicsi és praktikus FJ 10 elektromos vajkészítő tökéletes kisvállalkozások, közvetlen forgalmazók vagy otthoni fogyasztásra. A Milky elektromos vajkészítővel percek alatt kis mennyiségű vajat készíthet magának. Az optimális minőség érdekében töltse fel a 10 literes rozsdamentes acél tejszínes tartályt 1,5-3,8 liter tejszínnel, de legfeljebb a kivehető rozsdamentes acél keverő tengelyéig.

Az egyedülálló, nagyméretű szemlélőfedél lehetővé teszi a gyártási folyamat folyamatos megfigyelését. Az automatikus biztonsági megállás a szemlélőfedél működés közbeni kinyitásakor megakadályozza a baleseteket. A többfokozatú, 550 W-os, 230 V-os motor lehetővé teszi a rövidebb vagy hosszabb vajkészítési időt 20 és 35 perc között. A külön lefolyócsap segítségével könnyen le lehet folyatni az írót. A tejszínnel érintkező összes alkatrész tartós rozsdamentes acélból készült, így rendkívül könnyen tisztítható és tartós.

Áttekintés:

  • Vajkészítés könnyen
  • 10 literes krémtál
  • A nagyméretű szemlélőfedél lehetővé teszi a folyamatos megfigyelést
  • Egyénileg állítható
  • Kimenet az íróhoz
  • Kicsi, praktikus és nagy ablakkal rendelkezik
  • Automatikus biztonsági leállítás
  • A tartós rozsdamentes acélnak köszönhetően rendkívül könnyen tisztítható
  • Minőségi termék Ausztriából

Tippek az FJ 10 vajkészítő géphez:

  • A Milky vajkészítő gép használata előtt győződjön meg arról, hogy a gép alján lévő írócső zárva van, és a műanyag fedél szilárdan ül a házon. A gumidugót is be kell helyezni a fedélbe, mielőtt elkezdené használni a gépet.
  • Soha ne működtesse a vajkészítő gépet a fedél nélkül!
  • Ha a vajkészítő gép nem indul a fedéllel együtt, ellenőrizze, hogy a motorházon lévő biztonsági kapcsolót a fedél fémlemeze működteti-e. Ha nem, akkor óvatosan hajlítsa meg, amíg a kapcsoló működésbe lép.
  • A tejcentrifugával a tehénmeleg tejet lefölözik, és az így nyert sovány tejet tovább lehet dolgozni sajttá, túróvá vagy joghurttá. A tej zsírtartalmától és a tejszíncsavar beállításától függően 8-12 % tejszínt kapunk.

Alkalmazás:

1. Ahhoz, hogy vajat készítsen, először is tejszínre van szüksége. Ennek a hőmérsékletének 14 °C és 16 °C között kell lennie.
2. Kapcsolja be a 4. pozíciót 20 percre.
3. Amikor a vaj elkészült, hagyja abba a keverést.
4. Ezután ürítse ki az írót a kivezetésen keresztül (süteményekhez, kenyérhez vagy egészséges italnak).
5. Zárja le a dugóval a konnektort, és adjon hideg vizet a tartályba, ez meghosszabbítja a vaj eltarthatóságát.
6. Kezdje el a keverést néhány percig az 1-es vagy 2-es fokozaton.
7. Ürítse ki a felesleges maradék folyadékot a kivezetésen keresztül a lefolyóba.
8. Cserélje ki a vizet, amíg majdnem tiszta nem lesz.
9. Tegyük a vajat egy formába vagy edénybe.
10. Attól függően, hogy a vajat mennyire jól megmostuk, 1-3 hétig eltartható a hűtőszekrényben.

Megjegyzés: A tejszín itt mindig tejszínhabhoz is használható tejszínt jelenti.

Műszaki adatok:

  • A termék méretei: 39 x 33 x 31,5 cm.
  • Csomagolási méretek: 38 x 30 x 38 cm
  • Működési mód: Elektromos
  • Működési feszültség: 230 volt
  • Teljesítmény: 550 watt
  • Töltési kapacitás min/max: 1,5 liter / 3,8 liter
  • Százalékos vaj: 32 - 42
  • Munkaidő ciklusonként: 20-35 perc.
  • Keverő fordulatszám-beállítások: 30, 60, 90, 150 rpm.
  • Bruttó súly: 6 kg
  • Nettó súly: 5,1 kg
  • Anyag: Rozsdamentes acél tál, műanyag fedél
  • Krémtartály: 10 liter

Szállítási tételek:

1x Vajkészítő gép FJ 10, 230 V

Gyártói garancia: 2 év
Származás: Ausztria
Tápegység: 230 Volt
Anyag: Rozsdamentes acél
Adatok a gyártó szerint. A hibák és változtatások fenntartva.
Elérhető letöltések

0 az 0 értékelésből

Átlagos értékelés 0 a 5 csillagból

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


YouTube

A Milky első osztályú tejcentrifugákat és tartozékokat kínál, amelyeket nagy teljesítmény, tartósság és könnyű tisztíthatóság jellemez. A 85-600 liter/óra méretek között minden igényhez megtalálhatja a megfelelő megoldást. Azélelmiszer-tesztelt anyagok garantálják a legmagasabb higiéniai előírásokat. A Made in Italy a hagyomány és az innováció tökéletes kombinációja – a Milky folyamatosan fektet be termékei továbbfejlesztésébe. Függetlenül attól, hogy Ön profi, félprofi vagy hobbi, a Milky hatékony és felhasználóbarát eszközöket kínál, amelyek megkönnyítik mindennapi munkáját. Fedezze fel a Milky sokoldalú és tartós termékeit az Agrarzone-ban, és profitáljon a kipróbált olasz kézművességből.

Gyártói információk

Felelős személy

farmland

    Válassza ki a tartozékokat

    Ingyenes szállítás
    Milky vajkészítő gép FJ 10, Kézi működtetés
    Milky vajkészítő gép FJ 10, Kézi működtetés
    Tejes vajas gép FJ 10Az FJ 10 vajgéppel könnyedén készíthet magadnak friss vajat, tejszínhabot/tejszínt.A hiányzó motoron kívül a kezünk -működtetett vajgép nem párja a motoros megfelelője után. Ugyanez vonatkozik erre is: kicsi, praktikus, extra nagy betekintőablakkal, könnyen tisztítható és különböző szintekre állítható.Természetesen minden alkatrész, amely a krémmel érintkezik, rozsdamentes acélból készült, és ezért nagyon könnyen kezelhető és higiénikus. Töltsd meg a tejszínes tálat 1–4 liter tejszínnel, és a nagy ablakon keresztül figyeld, mikor készül el a vaj. Ezután már csak le kell engednie az írót a leeresztő csapon, és ki kell mosnia a vajat.Áttekintés:Kézi hajtókar kézi vajkészítéshez10 literes tejszínes tál A nagyméretű fedél lehetővé teszi az állandó megfigyelést Különböző szintre állítható Kimeneti író Minőségi termék Ausztria ul>Tippek az FJ 10 vajgéphez:Mielőtt használná a Milky butter gépet, győződjön meg arról, hogy a vajas gép aljában található író kifolyó zárva van, és a műanyag fedél szilárdan rögzül a házon. A gép üzembe helyezése előtt a gumidugót is be kell helyezni a fedélbe.Soha ne működtesse a vajgépet fedő nélkül!Tejcentrifugát használnak a tej lefölözésére. meleg tehéntej és kivonat A fölözött tejből sajtot, túrót vagy joghurtot lehet tovább feldolgozni. A tej zsírtartalmától és a tejszíncsavar beállításától függően 8% és 12% közötti tejszínt kapunk.Alkalmazás:Cél. készíts saját vajat, először tejszínre lesz szükséged. Ennek 14 °C és 16 °C közötti hőmérsékletnek kell lennie.A vaj elkészítésekor hagyja abba a keverést.Ezután ürítse ki az írót a kimeneten keresztül (torta, kenyér esetében). vagy egészséges italként).Zárja le a kimenetet a dugóval, és öntsön hideg vizet az edénybe, ez meghosszabbítja a vaj eltarthatóságát.A felesleget lecsepegteti. folyadékot a kifolyónyíláson keresztül a lefolyóba.Cserélje ki a vizet, amíg az majdnem tiszta nem lesz.öntse a vajat egy formába vagy edénybe.Attól függően, hogy hogyan nos a vajat megmostuk, 1-3 hétig eláll a hűtőben.Megjegyzés: Tejszínnel vagy tejszínnel Ez mindig édes tejszínt jelent ( tejszínhab). Van még tejföl (tejföl), ami tejsavbaktérium hozzáadásával tejszín. Ennek enyhén savanykás íze van. A Crème fraîche és a tejföl a tejföl zsírosabb változatai.Műszaki adatok:Tétel méretei (HxSzxM): 30 x 26,5 x 31,5 cm Csomagolás méretei (HxSzxM): 38 x 30 x 38 cmÜzemmód: kéziTöltési mennyiség min/max: 1,5 liter / 3,8 literA vaj százaléka: 32-42%Bruttó tömeg: 4,5 kgTömeg: 3 kgAnya: rozsdamentes acél edény, Műanyag fedél Tejszíntartály: 10 literesSzállítási terjedelem:1x FJ 10 tejes vajas gép kézi hajtókarral

    206 676 Ft*