Hippomed AirOne ultrahangos inhalátor lovaknak maszk nélkül egy pillantásra:


Ultrahang -Inhalator Airone maszk nélkül -nagy minőségű légúti kezelés és lovak terápiája

A ultrahang-inhalator airone szabványokat állít be a légutak és a lovak kezelésének kezelésében. Az alapjárati állapotban az inhalációs alkalmazás lehetővé teszi a hörgők területének optimális párásítást. Ez évtizedek óta bizonyított, és a piac egyik leghatékonyabb inhalációs eszköze.

Az optimális részecskemérettel történő ködösség kiemelkedő hatékonysága biztosítja a tényleges inhalációt. Az alkalmazás nagyon egyszerű, és alig van szükség karbantartásra. A vízálló konstrukció (IP54) és az ütés -rezisztens anyag garantálja a biztonságos működést.

Az ultrahang-inhalator airone maszk nélküli szett különösen alkalmas a lovakban működő lótulajdonosok és állatorvosok számára, akik hatékony, könnyen használható megoldást keresnek a lovak légzőszervi kezelésére és kezelésére

Áttekintés:

  • Légek légzési kezelése és terápiája
  • Hatékony ködlés optimális részecskemérettel
  • Ideális lótulajdonosok és állatorvosok számára

Műszaki adatok:

  • A teljesítmény részletezése: legfeljebb 15 ml/perc és 2-5 ml légzésenként
  • A részecskeméret: 0,5 és 6 μm között
  • tápegység: folyamatos működés 230 voltos

A kézbesítés hatálya:

1x ultrahang-inhalator airone 230 volt, csatlakozó tömlő, fali tartó inhaláló, kontaktfolyadék, 30 üzemanyag-csésze, védelmi tartályok szállításhoz, használati utasítások

GYIK

Melyik funkció teljesíti az ultrahang inhalátor airone -t?
Az ultrahang-inhalator Airone szabványokat állít fel a légutak és a lovak kezelésének kezelésében. Az alapjárati állapotban az inhalációs alkalmazás lehetővé teszi a hörgők területének optimális párásítást.

Kinek az ultrahang -inhalátor az airone különösen megfelelő?
Az ultrahang-inhalator airone maszk nélküli szett különösen alkalmas azoknak a lovas tulajdonosoknak és az állatorvosoknak, akik hatékony, könnyen használható megoldást keresnek a lovak légzőszerkezetének kezelésére és kezelésére.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.