Dupla fekete puha kötél 17 m egy pillantásra:


puha dupla -szerelt fekete 17 m - Kényelem és vezérlés a lunging során

A puha dupla -doppellonge fekete 17 m értékes eszköz a ló edzéshez és terápiában. Elsődleges funkciójuk az, hogy lehetővé tegyék az oktató számára, hogy pontos és hatékony legyen, amíg a ló el van téve. Használatukkal lehetősége van arra, hogy ellenőrizze és javítsa a ló futó, ugrási és mozgási sorozatát.

A lágy, dupla szerelve figyelemre méltó tulajdonságokat és előnyöket kínál. Egy puha vegyes anyagból áll, amely kellemes markolatot tartalmaz, és tartalmaz egy nagy kézhurkot a kiegészítő biztonság érdekében. Két nagy forgó karabinerrel sokoldalúságot és megbízhatóságot kínál az alkalmazásban.

A lágy, dupla szerelhetőség különösen alkalmas a lovak terapeutainak, oktatóknak és lovasoknak, akik javítani akarják a lovaik teljesítményét és jólétét.

Áttekintés:

  • Engedélyezi a pontos és hatékony irányítást a tüdőben
  • Puha keverőszövetből készül, kellemes fogantyúhoz
  • Beleértve a nagy kézhurokot és két forgó karabinert
  • Ideális lóterapeuták, oktatók és lovasok számára

Műszaki adatok:

  • Anyag: Puha vegyes anyag
  • Szín: fekete
  • Hossz: 17 m

A kézbesítés hatálya:

1x puha dupla szerelt fekete 17 m

GYIK

melyik funkció teljesíti a lágy dupla-doppellonge-t fekete 17 m?
A lágy duplonge lehetővé teszi az oktató számára, hogy pontosan és hatékony irányítást végezzen, amíg a ló el van állva. Segíthet a ló futási, ugró és mozgási sorozatainak ellenőrzésében és javításában.

Kinek a lágy dupla-doppellonge fekete 17 m speciális?
A puha doppellonge különösen alkalmas a lovaik teljesítményét és jólétét, akik javítani akarják a lovaik teljesítményét és jólétét.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.