Tojás tároló rakodódoboz egy pillantásra:


  • A tojások biztonságos szállítása és helytakarékos tárolása.
  • A tojás tárolására szolgáló, egymásra helyezhető doboz robusztus műanyagból készült.
  • 6 réteg, egyenként 30 tojás tárolására alkalmas
  • Védi a tojásokat a töréstől

Tojástároló rakodódoboz

A tojások tárolására szolgáló rakodódobozban 6, egyenként 30 tojást tartalmazó réteg, azaz összesen 180 tojás fér el. Ezzel a praktikus dobozzal biztonságosan szállíthatja és helytakarékosan tárolhatja tojásait.

Az egymásra helyezhető doboz speciálisan úgy lett kialakítva, hogy optimálisan védje a tojásokat szállítás vagy tárolás közben. Az erős műanyag biztosítja a biztonságos tárolást, így nem kell aggódnia a törés miatt.

Az egymásra helyezhető doboz kompatibilis a tojástárolóval (cikkszám: 26624). Több rétegben is könnyedén egymásra rakhatja a dobozokat, hogy helyet takarítson meg és hatékony szervezést biztosítson.

Mondjon búcsút a nem biztonságos és rendetlen tojástárolásnak. Ezzel a tojástároló tojástároló egymásra helyezhető dobozzal megbízható megoldást kap a tojások biztonságos szállításához és tárolásához.

Áttekintés:

  • Tojások biztonságos szállítása és helytakarékos tárolása.
  • Stacking box a tojások tárolásához
  • Tartalmaz akár 6, egyenként 30 tojást tartalmazó réteget (összesen 180 tojás)
  • Kompatibilis a tojástárolóval (Cikkszám: 26624)
  • Rakható egymásra a helytakarékos tárolás érdekében
  • Védi a tojásokat a töréstől
  • Anyaga: robusztus műanyag

Szállítási terjedelem:

1x egymásra rakható doboz tojástároláshoz

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Állatfajok: Baromfi

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Tojástartó
Tojás tárolása A tojástartó doboz szilárdan tartja a tojásokat, és megakadályozza, hogy eltörjenek. Ezzel a tojástárolóval többé nem kell aggódnia amiatt, hogy a tojások összetörnek vagy megsérülnek. A tálca szegmenseiben található bemélyedésekkel a tojások mindenhol védelmet kapnak, miközben optimális légáramlást biztosítanak. Tojástárolás egy pillantásra: 30 tojás befogadására alkalmas Biztonságos tojástárolás Élelmiszer-biztonságos Szín: sárga Szállítási terjedelem: 1x tojástároló

979 Ft*
db.