Tojástartó egy pillantásra:


  • 30 tojás befogadására alkalmas
  • Biztonságos tojástárolás
  • Élelmiszerbiztonságos

Tojás tárolása

A tojástartó doboz szilárdan tartja a tojásokat, és megakadályozza, hogy eltörjenek.

Ezzel a tojástárolóval többé nem kell aggódnia amiatt, hogy a tojások összetörnek vagy megsérülnek. A tálca szegmenseiben található bemélyedésekkel a tojások mindenhol védelmet kapnak, miközben optimális légáramlást biztosítanak.

Tojástárolás egy pillantásra:

  • 30 tojás befogadására alkalmas
  • Biztonságos tojástárolás
  • Élelmiszer-biztonságos

Szín:

  • sárga

Szállítási terjedelem:

  • 1x tojástároló
Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Származás: EU
Állatfajok: Baromfi
Anyag: Muanyag

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Tojás tároló rakodódoboz
Tojástároló rakodódoboz A tojások tárolására szolgáló rakodódobozban 6, egyenként 30 tojást tartalmazó réteg, azaz összesen 180 tojás fér el. Ezzel a praktikus dobozzal biztonságosan szállíthatja és helytakarékosan tárolhatja tojásait. Az egymásra helyezhető doboz speciálisan úgy lett kialakítva, hogy optimálisan védje a tojásokat szállítás vagy tárolás közben. Az erős műanyag biztosítja a biztonságos tárolást, így nem kell aggódnia a törés miatt. Az egymásra helyezhető doboz kompatibilis a tojástárolóval (cikkszám: 26624). Több rétegben is könnyedén egymásra rakhatja a dobozokat, hogy helyet takarítson meg és hatékony szervezést biztosítson. Mondjon búcsút a nem biztonságos és rendetlen tojástárolásnak. Ezzel a tojástároló tojástároló egymásra helyezhető dobozzal megbízható megoldást kap a tojások biztonságos szállításához és tárolásához. Áttekintés: Tojások biztonságos szállítása és helytakarékos tárolása. Stacking box a tojások tárolásához Tartalmaz akár 6, egyenként 30 tojást tartalmazó réteget (összesen 180 tojás) Kompatibilis a tojástárolóval (Cikkszám: 26624) Rakható egymásra a helytakarékos tárolás érdekében Védi a tojásokat a töréstől Anyaga: robusztus műanyag Szállítási terjedelem: 1x egymásra rakható doboz tojástároláshoz

14 143 Ft*
db.