Napelem modul 15 Watt töltésvezérlő nélkül egy pillantásra:


  • 15 wattos napelemes panel, acél tartóval együtt
  • Megbízható áramellátás a villanypásztor készülékekhez
  • Környezetbarát és olcsó energia
  • Közvetlen csatlakozás a villanypásztor készülékhez

Napelemes modul 15 W töltésszabályozó nélkül

Megoldásunk a villanypásztor megbízható áramellátására a 15 wattos napelem modul, amely közvetlenül a villanypásztor készülékhez csatlakoztatható. A napenergia felhasználásával ez a kiváló minőségű napelem modul lehetővé teszi elektromos kerítésének hatékony üzemeltetését.

A napelemes modul önszabályozó, és megfelelő méretezés esetén optimális teljesítményt biztosít. A 15 wattos teljesítményével elegendő energiát biztosít a legelőkerítés megbízható működtetéséhez. A mellékelt horganyzott tartó segítségével a napelemmodul egyszerűen és stabilan felszerelhető közvetlenül a villanypásztor kerítésre.

A további biztonság és megbízhatóság érdekében a napelemmodulra 5 év teljesítménygarancia vonatkozik. Kompakt méreteinek (37,5 x 37,0 x 2 cm) köszönhetően könnyen és helytakarékosan rögzíthető a villanypásztor készülékhez.

Áttekintés:

  • 15 wattos napelemes modul acél tartószerkezettel
  • Megbízható áramellátás villanypásztorokhoz
  • Környezetbarát és olcsó energia
  • A villanykerítéshez való közvetlen csatlakoztatáshoz
  • Önszabályozó - megfelelő méretezés esetén
  • Alkalmas pl. a Kerbl TITAN A 1600 villanypásztor készülékhez
  • 5 év teljesítménygarancia

Méretek:

  • Szélesség: 37,5 cm
  • Magasság: 37,0 cm
  • Mélység: 2 cm

Szállítási tételek:

1x Napelem modul 15 watt
1x Rozsdamentes acél konzol a felszereléshez és a közvetlen csatlakoztatáshoz a villanypásztor készülékhez

Gyártó "AKO"

AKO - több mint egy kerítés márka!

Az AKO mögött több mint 70 év fejlesztési kompetencia áll a villanypásztor és a kerítésépítés Területén. A hagyományos kínálat mellett, amely kerítésoszlopok, szigetelők, kapuelemek, villanypásztor hálók, vezetékanyagok és tartozékok, nálunk minden alkalmazási területre megtalálja a megfelelő berendezést! Annak érdekében, hogy segítsünk Önnek a megfelelő elektromos kerítés kiválasztásában, a választékot különböző szempontok szerint osztottuk Fel.

  • Minden elektromos kerítés "Made in Germany" a németországi Wangen im Allgäu telephelyen készül
  • 3 év gyártói garancia minden AKO elektromos kerítésre
  • Házon belüli fejlesztőcsapat a további & az eszköztechnológia új fejlesztése
  • 100%-os minőségellenőrzés - minden AKO villanypásztort külön-külön tesztelünk a működés és a teljesítmény szempontjából

AKO Classic - Olcsó villanypásztor készülékek kezdőknek

Az olcsó belépő szintű készülékek a szabványos kerítésekhez készültek, és nemcsak hatékony teljesítményt, hanem szilárd felszerelést is Kínálnak. Az elektromos kerítés működése a készülék vagy a kerítés jelzőfényén keresztül Ellenőrizhető.

  • Power N 3500 230V-os készülék nagy igénybevételhez
  • Power AD 3300: Akkumulátoros 12 V-os tápegység a hosszabb használathoz és a normál fűnövekedéshez Compact Power B40 3 V-os akkumulátoros készülék kisebb, növényzet nélküli kerítésekhez

AKO Premium - Villanypásztor készülékek kényelmes funkciókkal

Az AKO Premium villanypásztor készülékek digitális kijelzőkkel rendelkeznek, amelyekről kényelmesen leolvasható minden fontos információ a készülékről és a Kerítésrendszerről. A legerősebb eszközök a legmagasabb igényeknek is Megfelelnek. A hosszú akadályok és a nehéz körülmények nem jelentenek problémát ezeknek a Készülékeknek. Emellett a készülékek intelligens módon alkalmazkodnak a kerítés állapotához, és a riasztási funkciók a legmagasabb szintű biztonságot biztosítják az emberek és az állatok Számára.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: 230V-os villanypásztor készülék, extrém kerítéshosszúságokhoz, rossz benövési körülmények és nagyon robusztus állatok esetén Power Station BD 600 Digital: 9 V-os akkumulátoros generátor a hosszabb kerítésekhez és a nagyobb növényzethez Mobil Power AD 5000 Digital: Akkumulátoros készülék a mobil, extrém használathoz

AKO Expert - villanypásztor a teljes ellenőrzésért

Az Expert villanypásztor készülék LED-kijelzői megkönnyítik a kerítés és a berendezés aktuális állapotának vizuális ellenőrzését egy Pillantással. Az elektromos kerítések nagy kimeneti teljesítménnyel dolgoznak az igényes és hosszú Kerítésekhez. A jó felszereltség nagyfokú rugalmasságot biztosít a használat Során.

  • Power Profi NDi 10000: 230 V-os tápegység robusztus állatfajokhoz és vaddisznóvédelemhez Mobil Power AN 5500 Akkumulátoros 12 V-os teljesítményű, hosszú kerítésekhez és erős fűnövekedéshez Eco Power B 500 Plus: Akkumulátoros készülék hosszú ideig és alacsony növekedés esetén

A normál kategóriákon kívül a Duo Geräte Classic (12V/230 V) és Napelemes villanypásztor készülék is megvásárolható nálunk a Boltban.

Üzemmód: 12V szolár

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


%
Kerbl TITAN A 1600 villanypásztor készülék 12V, 1,6 Joule
Kerbl TITAN A 1600 villanypásztor készülék - 12 Volt, 1.60 Joule A TITAN A 1600 villanypásztor készülék erős, kompakt és megbízható. A villanypásztor készüléket számos praktikus részlet egészíti ki, köztük a beépített napelemes csatlakozás. Az akkumulátorral működő készülék ütési teljesítménye 1,60 joule, és növényzet nélküli kerítéseknél akár 30 km-es távolságig is használható. A készüléken belüli elemek kompakt méretei és a praktikus hordozható fogantyú teszik ezt az akkumulátoros egységet tökéletesen alkalmassá a mobil használatra. Ideálisan alkalmas karámok, kisállat-kerítések vagy részleges legelők villamosítására. A készülék univerzálisan használható számos különböző típusú állathoz, például szarvasmarhákhoz, sertésekhez, baromfihoz és háziállatokhoz. Rendkívül nagy teljesítményű, 12 voltos akkumulátoros egység mobil használatra. Áttekintés: 12 voltos mélykisülés elleni védelemmel 12 voltos elem tárolására alkalmas nagy elemtartóval együtt: akkumulátor ajánlás: AGM akkumulátor 12 volt, 88 Ah A kézi szabályozó (1 - 10) lehetővé teszi az ütőerő fokozatmentes beállítását - így az energiafogyasztás hatékonyan szabályozható és az adott kerítésviszonyokhoz igazítható. Két különálló LED fénykibocsátó dióda a kerítés feszültségének és az akkumulátornak a vezérléséhez Kerítéssel és földelő kábellel együtt Opcionális üzemelés 9 V-os alkáli szárazelemmel Ajánlás: 9 V, 170 Ah alkáli elem 230 voltos hálózati adapterrel történő működtetés lehetséges Napelemes opció lehetséges - csatlakozás közvetlenül a készülékhez, ajánlott napelemmodul: 15 Watt Alkalmas szalaggal, szalaggal, kötéllel és fuzfahálóval ellátott legelokerítésekhez Szállítási tételek: Max. Feszültség: 10,000 V Feszültség üresjáratban: 9,000 V Feszültség 500 Ohm-on: 4,400 V Max. Töltési energia: 1,6 J Max. Kisütési energia: 1 J Elméleti kerítés hossza: 30 km Max. kerítés hossza Kerítés hossza növényzet nélkül: 10 km Max. kerítés hossza Kerítés hossza közepes növényzet mellett: 4 km Max. kerítés hossza Maximális kerítéshossz magas növényzet esetén: 1,5 km Áramerosség: 15 mA - 100 mA Földi karók száma 1 m: 2 Hálók száma: 4 A következo fajok esetében: ló, szarvasmarha, kecske Szállítási tételek: 1x Kerbl TITAN A 1600 Villanypásztor készülék 12V, 1,6 Joule 1x Kerítés csatlakozókábel 1x Földelo csatlakozókábel Megjegyzés: Nem tartalmaz elemet!

91 025 Ft* 91 419 Ft*
db.