Ugrás a fő tartalomra

Kerbl TITAN A 1600 villanypásztor készülék - 12 Volt, 1.60 Joule

A TITAN A 1600 villanypásztor készülék erős, kompakt és megbízható. A villanypásztor készüléket számos praktikus részlet egészíti ki, köztük a beépített napelemes csatlakozás.

Az akkumulátorral működő készülék ütési teljesítménye 1,60 joule, és növényzet nélküli kerítéseknél akár 30 km-es távolságig is használható. A készüléken belüli elemek kompakt méretei és a praktikus hordozható fogantyú teszik ezt az akkumulátoros egységet tökéletesen alkalmassá a mobil használatra. Ideálisan alkalmas karámok, kisállat-kerítések vagy részleges legelők villamosítására. A készülék univerzálisan használható számos különböző típusú állathoz, például szarvasmarhákhoz, sertésekhez, baromfihoz és háziállatokhoz. Rendkívül nagy teljesítményű, 12 voltos akkumulátoros egység mobil használatra.

Áttekintés:

  • 12 voltos mélykisülés elleni védelemmel
  • 12 voltos elem tárolására alkalmas nagy elemtartóval együtt: akkumulátor ajánlás: AGM akkumulátor 12 volt, 88 Ah
  • A kézi szabályozó (1 - 10) lehetővé teszi az ütőerő fokozatmentes beállítását - így az energiafogyasztás hatékonyan szabályozható és az adott kerítésviszonyokhoz igazítható.
  • Két különálló LED fénykibocsátó dióda a kerítés feszültségének és az akkumulátornak a vezérléséhez
  • Kerítéssel és földelő kábellel együtt
  • Opcionális üzemelés 9 V-os alkáli szárazelemmel Ajánlás: 9 V, 170 Ah alkáli elem
  • 230 voltos hálózati adapterrel történő működtetés lehetséges
  • Napelemes opció lehetséges - csatlakozás közvetlenül a készülékhez, ajánlott napelemmodul: 15 Watt
  • Alkalmas szalaggal, szalaggal, kötéllel és fuzfahálóval ellátott legelokerítésekhez

Szállítási tételek:

  • Max. Feszültség: 10,000 V
  • Feszültség üresjáratban: 9,000 V
  • Feszültség 500 Ohm-on: 4,400 V
  • Max. Töltési energia: 1,6 J
  • Max. Kisütési energia: 1 J
  • Elméleti kerítés hossza: 30 km
  • Max. kerítés hossza Kerítés hossza növényzet nélkül: 10 km
  • Max. kerítés hossza Kerítés hossza közepes növényzet mellett: 4 km
  • Max. kerítés hossza Maximális kerítéshossz magas növényzet esetén: 1,5 km
  • Áramerosség: 15 mA - 100 mA
  • Földi karók száma 1 m: 2
  • Hálók száma: 4
  • A következo fajok esetében: ló, szarvasmarha, kecske

Szállítási tételek:

1x Kerbl TITAN A 1600 Villanypásztor készülék 12V, 1,6 Joule
1x Kerítés csatlakozókábel
1x Földelo csatlakozókábel

Megjegyzés: Nem tartalmaz elemet!

Gyártói garancia: 3 év
Kimenő energia: 1,00 Joule
Töltési energia: 1,60 Joule
Teljesítmény: 10.000 V
Üzemmód: 9V elem, 12V akku, 12V szolár, 230V hálózati
Állatfajok: , Szarvasmarha, Kecske
Kerítéshossz növénytakaró nélkül: 10 km
Kerítéshossz erős növénytakaróval: 1,5 km
Kerítéshossz könnyű növénytakaróval: 4 km
Adatok a gyártó szerint. A hibák és változtatások fenntartva.

0 az 0 értékelésből

Átlagos értékelés 0 a 5 csillagból

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


A Kerbl több mint 50 éves tapasztalatát a legmodernebb innovációval ötvözi, hogy kiváló minőségű és megbízható mezőgazdasági termékeket kínáljon Önnek. Legyen szó állati kiegészítőkről, lovas- és kisállat-kellékekről vagy istállók és farmok megoldásairól – a Kerbl átfogó választéka minden igényt kielégít. A márka a funkcionalitást és a tartósságot jelenti, és segít mindennapi életének hatékonyabbá tételében. Használja ki a személyre szabott megoldásokat, amelyek lenyűgözik a szakértelemmel és a fejlett technológiával.

    Válassza ki a tartozékokat

    Napelem modul 15 Watt töltésvezérlő nélkül
    Napelem modul 15 Watt töltésvezérlő nélkül
    Napelemes modul 15 W töltésszabályozó nélkül Megoldásunk a villanypásztor megbízható áramellátására a 15 wattos napelem modul, amely közvetlenül a villanypásztor készülékhez csatlakoztatható. A napenergia felhasználásával ez a kiváló minőségű napelem modul lehetővé teszi elektromos kerítésének hatékony üzemeltetését. A napelemes modul önszabályozó, és megfelelő méretezés esetén optimális teljesítményt biztosít. A 15 wattos teljesítményével elegendő energiát biztosít a legelőkerítés megbízható működtetéséhez. A mellékelt horganyzott tartó segítségével a napelemmodul egyszerűen és stabilan felszerelhető közvetlenül a villanypásztor kerítésre. A további biztonság és megbízhatóság érdekében a napelemmodulra 5 év teljesítménygarancia vonatkozik. Kompakt méreteinek (37,5 x 37,0 x 2 cm) köszönhetően könnyen és helytakarékosan rögzíthető a villanypásztor készülékhez. Áttekintés: 15 wattos napelemes modul acél tartószerkezettel Megbízható áramellátás villanypásztorokhoz Környezetbarát és olcsó energia A villanykerítéshez való közvetlen csatlakoztatáshoz Önszabályozó - megfelelő méretezés esetén Alkalmas pl. a Kerbl TITAN A 1600 villanypásztor készülékhez 5 év teljesítménygarancia Méretek: Szélesség: 37,5 cm Magasság: 37,0 cm Mélység: 2 cm Szállítási tételek: 1x Napelem modul 15 watt 1x Rozsdamentes acél konzol a felszereléshez és a közvetlen csatlakoztatáshoz a villanypásztor készülékhez

    60 404 Ft*
    Fém akkumulátoros doboz tetővel az AKO AN-12V egységekhez
    Fém akkumulátoros doboz tetővel az AKO AN-12V egységekhez
    Fém akkumulátoros doboz tetővel a AKO AN-12V egységekhez Az AN 3100, AN 5500, DUO Power X és Cavallo Mobil Power készülékekhez ajánlott akkumulátoros doboz. Áttekintés: Akár 110 Ah kapacitású akkumulátorok számára is helyet biztosít Optimális napelemekkel való használatra Villanypásztor készülék és akkumulátor nélkül szállítva Méretek: Külső méretek 37,5 x 33,5 x 37,5 cm Az akkumulátor tartó belső méretei 36 x 21 x 32 cm

    23 999 Ft*
    Nagyfeszültségű földkábel, szigetelve 1,32 mm
    Nagyfeszültségű földkábel, szigetelve 1,32 mm
    Nagyfeszültségű földalatti kábel egyszeres szigetelésű, ónozott rézmaggal (kötegelt rézszálak) kerítés- és földkábelekhez műanyag orsón Szakértői tipp: A földkábeleket mindenképpen műanyag üres csőben kell lefektetni, hogy a kábel ne sérüljön meg! Műszaki adatok: Vezető átmérője: 1,32 mm Vezető keresztmetszete: 1,0 mm2 Külső átmérő 7,0 mm Ellenállás Ohm/m: 0,025 Hosszúságok: 25 m 50 m

    -től 9 597 Ft*
    Kerbl figyelmeztető jelzőtábla akasztható 2 oldalas
    Kerbl figyelmeztető jelzőtábla akasztható 2 oldalas
    Figyelmeztető tábla - Vigyázat elektromos kerítés! 40 mm-es szalagokhoz, kötélhez, sodronyhoz és dróthoz való egyszerű rögzítéshez. Ehhez a különleges figyelmeztető táblához nincs szükség további rögzítőanyagra. A robusztus műanyagból készült figyelmeztető tábla mindkét oldalán nyomtatott. Méretek: 260 x 150 mm robusztus műanyagból készült mindkét oldalra nyomtatva nincs szükség további rögzítőanyagra Részlet a biztonsági szabványból: A közút vagy közút mentén telepített elektromos kerítés minden részét gyakori időközönként figyelmeztető táblákkal kell megjelölni. Ezeket biztonságosan rögzíteni kell a kerítésoszlopokhoz vagy szilárdan a kerítésdrótokhoz kell szorítani.

    1 396 Ft*