VoleX Alive csöves egerészölyvcsapda élőfogással egy pillantásra:


Vole -tube csapda Állítható Alive Trapper - Gyakorlati és testreszabható megoldás a harcos vezérléshez

A vole csőcsapda állítható Alive Trapper egy első osztályú termék a hatékony harcos vezérléshez. Fő funkciójuk az, hogy megbízhatóan elkapják a mennyiségeket, és így megvédjék otthonukat és kertjüket ezekből a bosszantó kártevőktől.

A csapdának speciális tulajdonsága van: állítható és két bemenetet kínál, ami növeli a fogási teljesítményt. Olyan vezérlő lyukakkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a csapda egyszerű ellenőrzését. Ezenkívül ez a csapda robusztus műanyagból készül, amely biztosítja a tartósságát és az időjárási hatásokkal szembeni ellenállást.

A Valley Tube csapdájának állítható, az Alive Trapper különösen alkalmas a háztulajdonosok és kertészek számára, akik hatékony és adaptálható megoldást keresnek a kötetek leküzdésére.

Áttekintés:

  • Hatékony völgycsapda két bemenettel és vezérlő lyukakkal
  • Robusztus műanyagból készül a tartósság és az időjárási ellenállás érdekében
  • Állítható és ideális a háztulajdonosok és a kertészek számára

Műszaki adatok:

  • Anyag: műanyag
  • Állítható hosszúság: 25,5 - 27,5 cm

A kézbesítés hatálya:

1x Vole Tube csapda Állítható Alive Trapper

GYIK

Milyen előnyei vannak a Vole Tube csapdájának állítható Trapper -nek?
A Valley Tube csapdájának állítható, Alive Trapper hatékony megoldást kínál a harcosok számára. Két bemeneti és vezérlő lyukkal rendelkezik, és robusztus műanyagból készül, ami garantálja a hosszú élettartamot és az időjárási ellenállást. Szintén állítható.

Kinek a Valley Tube csapdája állítható, az Alive Trapper különösen megfelelő?
Az élõ csapda, amely a pusztító egércsövekhez beállítható, különösen alkalmas a háztulajdonosok és kertészek számára, akik hatékony és alkalmazkodó megoldást keresnek a Voles ellen.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.