VoleX Wolff vakondcsapda egy pillantásra:


wühlmaus huzalcsapda wolff külön -külön - tartós és megbízható harcos harcos

A wühlmaus huzalcsapda a wolff külön -külön hatékony eszköz a kötetek leküzdésére. Kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy hatékonyan és biztonságosan elkapja a Voles -t, hogy megvédje helyiségeiket ezektől a kártevőktől.

Ennek az esetnek a speciális tulajdonsága a horganyzott fémből készült előállítás. Ez az anyag tartósságáról és megbízhatóságáról ismert, és így biztosítja a csapda tartós hatékonyságát. Ezenkívül a robusztus anyag lehetővé teszi a csapda többszörös használatát, ami ezt a csapdát költség -hatékony és fenntartható választássá teszi a kártevőirtáshoz.

A Vole Wire Trap Wolff különösen alkalmas a kerttulajdonosok, a mezőgazdasági termelők vagy a vidéki és városi területeken élő emberek számára, ahol a volumen gyakori probléma.

Áttekintés:

  • Hálázott fémből készült hatékony vole csapda
  • Tartós és megbízható állandó használatra
  • Ideális a kerttulajdonosok, a mezőgazdasági termelők és a vidéki vagy városi területeken

Műszaki adatok:

  • Anyag: horganyzott fém

A kézbesítés hatálya:

1x Vole Wire Trap Wolff külön -külön

GYIK

Milyen előnyei vannak a Vole Wire Trap Wolff -nak külön -külön?
A Wühlmaus huzalcsapda Wolff hatékony megoldást kínál a harcos számára. A horganyzott fémből áll, amely tartósságáról és megbízhatóságáról ismert, és lehetővé teszi az állandó és a többszörös felhasználást.

Kinek a völgyhuzal -csapda wolff?
A Wühlmaus huzalcsapda, a Wolff különösen alkalmas a kerttulajdonosok, a gazdák és az emberek számára a vidéki és városi területeken, amelyekben a volumok gyakori probléma.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.