VoleX Holland VoleX Holland egerészölyv-karom csapda fogantyú nélkül egy pillantásra:


VolexHolland -völgy egércsapdája külön -külön - Hatékony és állandó harcosok harcolása

A völgy egér csapdája Volexholland külön -külön egy rendkívül hatékony eszköz a Vole harcosához, amely kiváló eredményeket hoz. Fő funkciójuk az, hogy biztonságosan és hatékonyan leküzdjék a Voles -t, hogy megvédjék helyiségeiket ezektől a kártevőktől.

A csapdát speciális tulajdonsága jellemzi, hogy horganyzott fémből készül. Ez az anyag biztosítja a csapda nagy tartósságát, hogy hosszabb ideig maradjon hatásos, és lehetővé tegye több fogást.

A VolexHolland -völgy egércsapdája különösen alkalmasak azok számára, akik vidéki vagy városi területeken élnek, ahol a volumen gyakori pestis. Ezenkívül kiváló választás azoknak a kertészeknek, akik meg akarják védeni növényeiket és betakarítani ezeket a rágcsálóktól.

Áttekintés:

  • Hálázott fémből készült hatékony vole csapda
  • Magas eltarthatósági idő állandó alkalmazáshoz
  • Ideális vidéki és városi területeken, valamint a kertészek számára

Műszaki adatok:

  • Anyag: horganyzott fém

A kézbesítés hatálya:

1x völgy egér csapdája Volexholland külön -külön

GYIK

Milyen előnyei vannak a Volexholland -völgy csapdájának külön -külön?
A Volexholland Valley egércsapda hatékony megoldást kínál a harcos számára. Horganyzott fémből áll, amely biztosítja a nagy tartósságot és lehetővé teszi az állandó felhasználást.

Kinek a völgy csapdája, a Volexholland különösen alkalmas?
A Volexholland -völgy egércsapdája különösen alkalmas a vidéki és városi területeken élő emberek számára, valamint azoknak a kertészeknek, akik meg akarják védeni növényeiket és betakarításukat a Voles -től.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.