VoleX John VoleX John egerészölyvcsapda egy pillantásra:


Volmaus -Tong Trap John csatolt parkolóhelyekkel - Egyszerű és hatékony harcos harcok

A vole csapda csapda a mellékelt parkoló lemezekkel hatékony eszköz a Voles egyszerű és hatékony harcához. Ez a csapda olyan bilincs -konstrukciót használ, amely lehetővé teszi az egyszerű kezelhetőséget, és a helymeghatározó lemezt a hatékony fogó helyzetéhez.

A fogó és a pozicionálólemez horganyzott acélból készül, korrózióvédelemmel, míg a rugó foszfát acélhuzalból készül. Ez az anyagválaszték biztosítja a csapda magas és tartós erejét és tartósságát. Ezenkívül a helymeghatározó lemez egy horoggal van ellátva a csali könnyű rögzítéséhez.

A Vole Trap Trap John különösen alkalmas kertészek, mezőgazdasági termelők és más emberek számára, akik hatékony megoldást keresnek a Vole ellen.

Áttekintés:

  • Hatékony vole csapda bilincskel és rögzített pozicionálólemez
  • Horganyzott acéllemez korrózióvédelemmel és foszfált acélhuzal a magas és állandó teljesítmény érdekében
  • Helyezze a lemezt horoggal az egyszerű csali rögzítéséhez

Műszaki adatok:

  • Anyag: horganyzott acéllemez, foszfált acélhuzal

A kézbesítés hatálya:

1x Vine-Tong Trap John csatolt parkoló tányérokkal

GYIK

Milyen előnyei vannak a völgy csapdájának, amely John csatolt tányérokkal?
A Rouse Trap Trap John hatékony megoldást kínál a harcos számára. Horganyzott acéllemezből áll, korrózióvédelemmel és foszfált acélhuzalból a magas és állandó teljesítmény érdekében. Ezenkívül a helymeghatározó lemez egy horoggal van ellátva a csali könnyű rögzítéséhez.

Kinek a völgy csapdájának csapdája, John különösen alkalmas?
A Valley Trap John különösen alkalmas kertészek, gazdák és más emberek számára, akik hatékony megoldást keresnek a harcos számára.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.