VoleX Baden drótcsapda mezei egerek számára (2 db) egy pillantásra:


wühlmaus huzalcsapdás fürdés mellékelt parkoló tányérokkal (2 darab) - hatékony megoldás a harcos vezérléshez

A Bastard huzalcsapdás úszás csatolt parkoló lemezekkel egy erős csapda, amelyet kifejezetten a Voles hatékony és gyors harcához fejlesztettek ki. A vastag acélhuzal használatával a csapda magas és állandó teljesítményt nyújt, még több felhasználással is.

A csapda fémgyűrűvel van felszerelve, amelyhez lánc van rögzítve. Ez a funkció lehetővé teszi a gyűrű rögzítését, amikor a csapdát kiváltják, ami növeli a csapda hatékonyságát. Tartós fémből készült, ez a csapda állandó és megbízható, hogy segítsen a kártevő elleni küzdelemben.

A Bading egér drótcsapdája, a Baden különösen alkalmas a mezőgazdasági termelők, kertészek és háztulajdonosok számára, akik hatékony és erőteljes megoldást keresnek a harcosok számára.

Áttekintés:

  • Hatékony völgycsapda vastag acélhuzalból készült
  • Fémgyűrű lánccal a rögzítéshez, amikor a csapda bekapcsolódik
  • Kiváló minőségű, tartós fém anyag

Műszaki adatok:

  • Anyag: fém

A kézbesítés hatálya:

2x Vole huzalcsapdás fürdő mellékelt parkolólapokkal

GYIK

Milyen előnyei vannak a völgyhuzal -csapdafürdőnek a mellékelt parkoló tányérokkal?
A Vummy Wire Trap Baden hatékony megoldást kínál a kötetek leküzdésére. Vastag acélhuzalból áll, magas és állandó teljesítmény érdekében, és van egy fémgyűrű, amelynek lánca rögzítheti a csapdát.

Kinek a völgyhuzal -csapdája Baden különösen alkalmas?
A fürdő egér drótcsapdája, a Baden különösen alkalmas a mezőgazdasági termelők, kertészek és háztulajdonosok számára, akik hatékony és erőteljes megoldást keresnek a harcos számára.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.