Jerry patkánycsalitartó tartály egy pillantásra:


Jerry csali állomás egerek ellen - Biztonságos és hatékony megoldás a kártevőirtáshoz

A Jerry egerek elleni csali állomás egy robusztus műanyag csapda, amelyet csalivel fejlesztettek ki, amelyet kifejezetten az egerek leküzdésére fejlesztettek ki. Ez a csapda hatékony és biztonságos módszert kínál az egerek különböző környezetben történő ellenőrzésére és elleni küzdelemre.

Az állomás bezárható, hogy a csalit gyermekek és háziállatok tartományán kívül tartsa. Ez hozzájárul a ház vagy a bútorok biztonságához. Az átlátszó fedéllel a könnyű vezérléshez és a rugalmas elhelyezéshez a falfalfókkal ez a csali állomás nélkülözhetetlen eszköz a kártevőirtó arzenálban.

A Jerry Bait állomás ideális háztulajdonosok, gazdaságok, éttermek és egyéb létesítmények számára, amelyek hatékony eszközöket keresnek az egerek elleni küzdelemhez.

Áttekintés:

  • Robusztus műanyag csapda csalivel az egérvezérléshez
  • Zárható a gyermekek és a háziállatok biztonsága érdekében
  • Átlátszó fedél az egyszerű vezérlőkhöz

Műszaki adatok:

  • Méretek: 22 cm x 13,7 cm x 7,6 cm
  • Anyag: műanyag

A kézbesítés hatálya:

1x csali állomás Jerry egerek ellen

GYIK

Milyen előnyei vannak a Jerry Bait állomásnak az egerekkel szemben?
A Jerry Bait állomás hatékony és biztonságos módszert kínál az egerek leküzdésére. A gyermekek és a háziállatok biztonsága érdekében zárható, és átlátszó fedele van az egyszerű kontrollokhoz.

Kinek a Jerry csali állomás különösen alkalmas?
A Jerry Bait állomás ideális háztulajdonosok, gazdaságok, éttermek és egyéb létesítmények számára, amelyek hatékony eszközöket keresnek az egerek elleni küzdelemhez.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.