Cit FlyBooster automatikus rovarirtó spray egy pillantásra:


cit Flybooster spray tartalom nélkül - Gyakorlati automatikus védelem a repülõ kártevők ellen

A cit Flybooster permetező tartalom nélkül egy gyakorlati automatikus permetező eszköz, amely megszabadítja otthonát vagy stabilit a legyek, fékek, szúnyogok stb. A hatékony rovarirtó légyflyoosterrel kombinálva az automatikus spray -egység biztosítja, hogy a legyek, szúnyogok, atkák, GNIT -ek és más repülő paraziták kívánt területei megszabaduljanak.

Az automatikus spray állítható intervallumokkal rendelkezik a folyamatos rovarirtó szállításhoz. A kívánt spray -intervallumok könnyen beállíthatók a tiszta és a felhasználó -barátságos távirányítóval. Az eszköz 6 intervallumot kínál 8 vagy 12 órás üzemeltetési nap folyamán, akár éjjel, akár éjjel -nappal. Az optimális hatás érdekében az automatikus spray -eszközt 2 méterre kell felszerelni a padló felett.

A CIT Flybooster spray különösen hasznos azok számára, akiknek folyamatos és hatékony védelemre van szükségük a repülő rovarok ellen anélkül, hogy a gyakori kézi alkalmazásokra kellene gondoskodniuk. A spray -egységet 2 x 1,5 V - AA (MIGNON) akkumulátorral és összeszerelő anyaggal szállítják. Felhívjuk figyelmét, hogy a patron nem szerepel.

Áttekintés:

  • Automatikus permetezőgép legyek, szúnyogok, atkák, gnitzen és más repülő paraziták eltávolításához
  • Állítható spray -intervallumok a folyamatos rovarirtó szerszámhoz
  • Napközben, éjjel vagy éjjel -nappal működtethető
  • akkumulátorral és összeszerelő anyaggal szállítják

Műszaki adatok:

  • Szélesség: 70 mm
  • Mélység: 65 mm
  • Magasság: 200 mm
  • A ház anyaga: műanyag

A kézbesítés hatálya:

1x cit Flybooster permetező tartalom nélkül (akkumulátor és összeszerelő anyag is)

GYIK

Milyen előnyei vannak a CIT Flybooster spray -eszköznek?
A CIT Flybooster Sprühter folyamatos és hatékony eliminációt kínál a legyek, szúnyogok, atkák, GNIT -ek és más repülő paraziták számára. Könnyen használható, és állítható spray -intervallumokkal rendelkezik az Ön egyedi igényeinek kielégítéséhez.

Kinek a CIT Flybooster permetezője különösen alkalmas?
A CIT Flybooster permetezője különösen alkalmas azok számára, akiknek folyamatos és hatékony védelemre van szükségük a repülő rovarok ellen anélkül, hogy a gyakori kézi alkalmazásokra kellene gondoskodniuk. Ideális a nappaliban vagy istállókban való felhasználáshoz.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.