Polietilén mosdókád 100 literes egy pillantásra:


Öblítse ki a színház 100 liter - rendkívül rugalmas és tartós, ideális az élelmiszeripar számára

A öblítő kád 100 liter kapacitással, nagy minőségű tiszta polietilénből, figyelemre méltó hidegebb ellenállást és ütésállóságot kínál. Ezek a kiemelkedő tulajdonságok rendkívül robusztus és megbízható edényvé teszik az intenzív felhasználást.

Ennek az öblítő serpenyőnek az egyik jelentős előnye a szélsőséges savállóságuk. Ez lehetővé teszi a különféle tisztítószerek használatát. A sima felületek megkönnyítik a tisztítást, míg a lejtős medence biztosítja a teljes víz lefolyását. A kád szűrővel és lefolyócsatlakozással van felszerelve, amely garantálja a további kényelmet és hatékonyságot a tisztítási munkák során.

A rezisztens és törhetetlen öblítő serpenyő az élelmiszer -biztonság és ellenáll -65 ° C -tól 85 ° C hőmérsékleten. Különösen alkalmas éttermekben, nagy konyhában és más professzionális konyhai környezetben való felhasználásra, amelyeknek meg kell felelniük a magas higiéniai előírásoknak. Felhívjuk figyelmét, hogy a fali zárójelek vagy az asztalkeretek nem szerepelnek.

Áttekintés:

  • Kiváló minőségű, tiszta polietilénből készül,
  • Kivételes hidegállóság és sokk ellenállás
  • Extrém savállóság
  • Könnyen tisztítható a sima felületeknek köszönhetően

Műszaki adatok:

  • Anyag: polietilén
  • Kapacitás: 100 liter
  • Hőmérsékleti ellenállás: -65 ° C -85 ° C
  • Maximális ellenálló képesség: 150 kg (ha a falon szerelhető)
  • Méretek: 100 cm x 62 cm x 28 cm

A kézbesítés hatálya:

1x öblítő traktus 100 liter (falkonzolok vagy asztalkeretek nem tartoznak)

GYIK

Milyen előnyei vannak a 100 literes öblítő serpenyőnek?
A 100 literes öblítő serpenyő kiváló minőségű polietilénből készül, és figyelemre méltó hidegebb ellenállást és ütésállóságot kínál. Rendkívül sav -rezisztens és könnyen tisztítható. A ferde kád megkönnyíti a teljes víz lefolyását, és szűrővel és lefolyócsatlakozással van felszerelve.

Kinek a 100 liter öblítő tálca különösen megfelelő?
A 100 literes öblítő serpenyő különösen alkalmas éttermekre, nagy konyhákra és más professzionális konyhai környezetekre, amelyeknek meg kell felelniük a magas higiéniai előírásoknak.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.