Polietilén mosótartály 65 liter egy pillantásra:


Öblítse le a 65 liter pontot - rendkívül ellenálló és alkalmas ételekhez

A 65 liter kapacitású öblítő kád nagy minőségű tiszta polietilénből készül, ami rendkívül tartós és rezisztens. A rendkívüli hideg ellenállás és az ütésállóság jellemzi, ami különösen robusztus és megbízhatóvá teszi intenzív használat esetén.

Az öblítő kád rendkívül sav -rezisztens, ami ideálisvá teszi a különféle tisztítószerek használatát. A sima felületek megkönnyítik a tisztítást, és a lejtős medence biztosítja, hogy a folyadék teljesen áramolhasson. A kimenetet szűrővel és lefolyócsatlakozással látják el, amely további kényelmet és hatékonyságot kínál a tisztításban.

Az öblítő kád törhetetlen, az élelmiszer -biztonság és ellenáll a hőmérsékletek -65 ° C -85 ° C között. Ez különösen alkalmas éttermekre, nagy konyhákra és más professzionális konyhai környezetekre, amelyek nagy igényeket mutatnak a higiénia és a tartósság iránt. Felhívjuk figyelmét, hogy a falkonzol vagy az asztalkeret nem szerepel.

Áttekintés:

  • Kiváló minőségű, tiszta polietilénből készül,
  • Hideg ellenálló és sokkoló
  • Rendkívül sav -rezisztens
  • Könnyen tisztítható

Műszaki adatok:

  • Anyag: polietilén
  • Kapacitás: 65 liter
  • Hőmérsékleti ellenállás: -65 ° C -85 ° C
  • Maximális ellenálló képesség: 95 kg (ha a falon szerelhető)
  • Méretek: 74 cm x 62 cm x 25 cm

A kézbesítés hatálya:

1x öblítő tálca 65 liter (falkonzol vagy asztalkeret nem tartalmazza)

GYIK

Milyen előnyei vannak a 65 literes öblítő serpenyőnek?
A 65 literes öblítő serpenyő kiváló minőségű polietilénből készül, rendkívül hidegálló és sokkoló. Ez is sav -rezisztens és könnyen tisztítható. Az öblítő serpenyőnek van egy ferde medencéje a teljes lefolyáshoz, és egy kimenetet szűrővel és lefolyó csatlakozással.

Kinek a 65 literes öblítő tálca különösen alkalmas?
A 65 literes öblítő serpenyő különösen alkalmas éttermekre, nagy konyhákra és más professzionális konyhai környezetekre, amelyek nagy igényeket mutatnak a higiénia és a tartósság iránt.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.