Uddero permetező fém fúvókával egy pillantásra:


Uddero dip permetezőgép fém fúvókával - kifejezetten az optimális tőgy -higiéniához és a pontos merítéshez

A Uddero DipsPrayer fémfúvókával egy kiváló minőségű permetezőgép, amelyet kifejezetten úgy fejlesztettek ki, hogy biztosítsák a csírák optimális tisztítását és lehetővé tegyék a pontos elmerülést. Ez a termék nélkülözhetetlen eszköz minden tejtermelő gazdaság számára, mivel hozzájárul a tehenek egészségéhez és a tej minőségéhez.

Ennek a permetezőgépnek a kiemelkedő tulajdonsága a kettős szelepe technológiája, amely biztosítja, hogy a nyomás egy szünet után is állandó maradjon. Ezenkívül a fúvóka kifejezetten szögletes, hogy lehetővé tegye a csírák optimális tisztítását.

Az Uddero Dipsprayer csak a DI cső permetezésére szolgál, és ellenáll a vegyi termékekkel . Ez egy hosszú és megbízható eszközévé teszi, amely különösen alkalmas a tejtermelők és a szarvasmarha -tenyésztők számára, akik hatékony és tartós megoldást keresnek a tőgyápoláshoz.

Áttekintés:

  • nagy minőségű spray -fej fém fúvókával
  • Permetező szög a csírák optimális tisztításához
  • A kettős szelep technológia nyomásállandóval rendelkezik

Műszaki adatok:

  • Anyag: Műanyag fém fúvókával
  • Különleges jellemzők: kettős szelep technológia, szögpermetfej, kémiai ellenállás

A kézbesítés hatálya:

1x Uddero Dipsprayer fém fúvókával

GYIK

Milyen előnyei vannak az Uddero Dipsprayernek?
Az Uddero Dipsprayer fémfúvókával a csírák optimális tisztítását kínálja, és lehetővé teszi a pontos merítést. A kettős szelep technológia miatt a nyomás egy szünet után is állandó marad. Folyamatosan ellenzi a vegyi termékeket, ami hosszú távú megoldássá teszi őt a tőgyápoláshoz.

Kinek az Uddero Dipsprayer különösen alkalmas?
Az Uddero Dipsprayer különösen alkalmas tejtermelők és szarvasmarha -tenyésztők számára, akik hatékony és tartós megoldást keresnek a tőgyápoláshoz.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.