Merülőcsésze vissza nem térő iker 300 ml egy pillantásra:


DIPPBECHER NON -RETURN iker 300 ml -A film -formázás vagy a "Barrier Edips" tökéletes alkalmazása

A dippBecher nem visszatérő iker 300 ml kapacitással ideális, hogy könnyedén felhasználhassa a filmképző vagy a "gátszerkesztést" nagyobb viszkozitású. Ez az eszköz különösen hatékony és a felhasználó -barát, mivel a kettős cső ugyanolyan mennyiségű folyadékot elnyeli, de a működéshez csak a nyomáserő felét kell.

Ennek a DIPP -kupának a fontos jellemzője a visszaesési védelem. Ez megakadályozza a folyadékot, amelyet már használtak a palackba. Ez biztosítja a tiszta alkalmazást, és biztosítja a teljes hatást a tehén Euterre.

A kupa kifejezetten kifejlesztett Splash Protection Edge egy gyűjtő kamrába tartozó csatornával rendelkezik, hogy minimalizálja a túlcsordulást és a folyadék elvesztését. Maga a csésze puha műanyagból készül, hogy a fáradtságmentes munkát lehetővé tegyék. Összességében a DippBecher nem visszatérő iker különösen alkalmas szarvasmarha-tenyésztők és tejtermelők számára, akik értékelik a mártások hatékony és szelíd használatát.

Áttekintés:

  • Tökéletes a film -formázás vagy az "akadály -eDips" használatához
  • A kettős cső kialakításához csak fél nyomásteljesítményre van szüksége
  • A visszaesési védelem megakadályozza a folyadék folyadékát
  • A spray -védelmi él megakadályozza a túlcsordulást
  • Puha műanyag a fáradtsághoz -mentes munka

Műszaki adatok:

  • Anyag: Puha műanyag
  • Kapacitás: 300 ml

A kézbesítés hatálya:

1x DIPP CUP NEM RETURN iker 300 ml

GYIK

Milyen előnyei vannak a DippBecher Non Return ikernek?
A DippBecher nem visszatérő ikrek kiválóan alkalmasak filmképző vagy "akadály-szerkesztők" használatához. Kettős cső kialakításával rendelkezik, amelyre csak fél nyomásteljesítményre van szükség, és egy visszaesési védelem, amely megakadályozza a már használt folyadékot. Splash Protection éle minimalizálja a túlcsordulást, és a lágy műanyag lehetővé teszi a fáradtságmentes munkát.

Kinek a DippBecher nem visszatérő ikerje különösen alkalmas?
A DippBecher nem visszatérő ikrek különösen alkalmas szarvasmarha-tenyésztők és tejtermelők számára, akik hatékony és szelíd mártást igényelnek.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.