TailWell 2 Power Tail Trimmer Titanium egy pillantásra:


  • Nyírja le tehene farkát 4 másodperc alatt!
  • Ideális nagy csordákhoz vagy homokban fekvő állatokhoz
  • Tailwell 2 most még egyszerűbb és hatékonyabb
  • Fejés közben is használható
  • A titán-nitrit bevonatnak köszönhetően rendkívül tartós

TailWell2 Power Tail Trimmer Titanium - a praktikus tehénfarok trimmer

Most még nagyobb teljesítményű: a TailWell Titanium készülékkel még a nagy csordák vagy a homokkal szennyezett tehénfarok is nyírható.

A Tailwell 2 faroktrimmer az új-zélandi sikermodell logikus továbbfejlesztése. A Tailwell 2-t azért fejlesztették ki, hogy megkönnyítse a tehenek farokszőrének nyírásával járó fárasztó munkát a tejelő tehenek esetében. Az ürülékkel és vizelettel szennyezett tehénfarkszőrzet eltávolítása fontos az állomány, a tej és a fejő optimális higiéniája szempontjából. A Titanium változatot a pengék kiváló minőségű titán-nitrid bevonatának köszönhetően rendkívüli tartósság jellemzi. Ezért különösen alkalmas nagy állományok vagy homokba ágyazott állatok esetében. A szőrzet előnyírása nem szükséges, még erősen szennyezett vagy berakódott szőrzet esetén sem. A TailWell 2 Titanium rendkívül halkan működik, és farokszőrönként csak néhány másodpercre van szüksége - ideális még fejés közben is!

Az optimális tejminőség érdekében a tehén farokszőrét évente kétszer kell megnyírni. A TailWell 2 Power faroknyíró bármilyen akkus csavarozógéphez (min. 14 Volt) illeszthető, kb. 1250 fordulat/perc fordulatszámmal. Csendesen működik és sima szőrnyírást eredményez. Farkanként csak max. 4 másodpercet vesz igénybe, és könnyen elvégezhető a fejési folyamat közben.

Az elv az, hogy egy külső penge forog egy belső penge körül, így nem áll fenn az állat vagy az ember sérülésének veszélye. A rendszeres kenés, mint minden nyíróeszköz esetében, fontos, és minden 30. nyírás között el kell végezni a maximális 50. nyírásig. A Tailwell 2 Tail Trimmer Titanium farknyíróval akár 3000 homokkal szennyezett tehén farka vagy akár 6000 enyhén szennyezett tehén farka nyírható. A pengék újracsiszolása a szennyeződés mértékétől függően szükséges (1000-2000 nyírás után), és a mellékelt csiszolópaszta segítségével még a tapasztalatlan felhasználók is könnyen és problémamentesen elvégezhetik.

Áttekintés:

  • Egyszerű tehénfark szőrnyírás tejelő tehenek számára
  • Kifejezetten alkalmas nagy csordákhoz vagy homokágyban fekvő állatokhoz
  • Elősegíti az állomány, a tej és a fejőgép optimális higiéniáját
  • Nincs szükség a szőrzet előzetes levágására még erős szennyeződés vagy berakódás esetén sem
  • Sima szőrnyírás farokként max. 4 másodperc alatt
  • A pengék titán-nitrid bevonatának köszönhetően rendkívüli tartóssággal rendelkezik
  • Halkan dolgozik
  • Nincs sérülésveszély az állatok és az emberek számára
  • Teljesítményes akkumulátor
  • 3000 homokkal szennyezett / 6000 enyhén szennyezett tehénfarok vágására alkalmas
  • Homokozó paszta a penge könnyű, problémamentes újraélezéséhez
  • Minden olyan akkus csavarozógéphez alkamlas, amely legalább 14 voltos, 1250 fordulatszámmal működik

Szállítási tételek:

1x TailWell 2 Titanium
1x Csiszolópaszta
1x Műanyag tároló tok
1x Használati útmutató

Megjegyzés: Az akkumulátoros csavarozógép nem tartozik a szállítási terjedelemhez!

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Jellemzők: Árammal
Származás: EU
Állatfajok: Szarvasmarha

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Kerbl nyírógép olaj Constanta 100 ml
Kerbl Constanta nyírógép olaj 100 ml A Kerbl speciális olaja a folyamatos üzemben lévő nyírógépekhez lett kifejlesztve, optimálisan tisztítja és olajozza a nyírófejet, és védi azt a korróziótól. A kisebb rozsdafoltok olajozás után könnyen eltávolíthatók. A nyíróolaj biztosítja a nyírófej minden mozgó alkatrészének optimális kenését. A nyíróolaj ideális minden nyírás előtti és utáni ápoláshoz. Fontos: A nyírófej túlmelegedésének megelőzése és a hosszabb élettartam biztosítása érdekében a nyírás közben (kb. 5 percenként) vigyen fel néhány csepp olajat a nyírófejre. A nyírás után a gépet meg kell tisztítani a szőrmaradványoktól, és újra be kell olajozni. Tipp: Olajozás után rövid időre kapcsolja be újra, hogy az olaj jól eloszoljon. Tartalom: 100 ml

Tartalom: 0.1 Liter (25 810 Ft* / 1 Liter)

2 581 Ft*
Cserepenge TailWell 2 farok trimmerhez
Csere kés a TailWell 2 - farok nyírógéphez A TailWell Power Tail Trimmer cserekés megkönnyíti a tehenek farokszőrének nyírásával járó fárasztó munkát a tejelő teheneknél. Az ürülékkel és vizelettel szennyezett tehénfarkszőrzet évente kétszer történő nyírása lehetővé teszi az állatállomány, a tej és a fejő optimális higiéniáját. Működési elv: egy külső kés forgása egy belső kés körül - nincs sérülésveszély az állatra vagy emberre nézve. Szállítási terjedelem: 1 x csere kés

89 682 Ft*
db.
Csiszolópaszta Tailwell 2 farok trimmerhez
Csiszolópaszta a TailTrimmer Tailwell 2-höz A speciálisan kifejlesztett csiszolópaszta lehetővé teszi a pengék egyszerű és problémamentes újracsiszolását még a tapasztalatlan felhasználók számára is. Az újraköszörülés általában 1000-2000 nyírás után szükséges. Megjegyzés: A farok nyírógép nem tartozéka a szállításnak.

5 479 Ft*
db.