Cserepenge TailWell 2 farok trimmerhez egy pillantásra:


  • Cserekések
  • A TailWell 2 faroknyírógéphez

Csere kés a TailWell 2 - farok nyírógéphez

A TailWell Power Tail Trimmer cserekés megkönnyíti a tehenek farokszőrének nyírásával járó fárasztó munkát a tejelő teheneknél. Az ürülékkel és vizelettel szennyezett tehénfarkszőrzet évente kétszer történő nyírása lehetővé teszi az állatállomány, a tej és a fejő optimális higiéniáját.

Működési elv: egy külső kés forgása egy belső kés körül - nincs sérülésveszély az állatra vagy emberre nézve.

Szállítási terjedelem:

1 x csere kés

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Állatfajok: Szarvasmarha

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


%
TailWell 2 Power farok trimmer
TailWell2 Power Tail Trimmer - a praktikus tehénfarok trimmer. A TailWell 2 segítségével nincs szükség elővágásra, még erős szennyeződések esetén sem! A Tailwell 2 farokvágó a logikus továbbfejlesztése az új-zélandi sikeres modellnek. A Tailwell 2-t azért fejlesztették ki, hogy megkönnyítse a tehenek farokszőrének nyírásával járó fárasztó munkát a tejelő tehenek számára. Az ürülékkel és vizelettel szennyezett tehénfarkszőrzet eltávolítása fontos az állomány, a tej és a fejő optimális higiéniája érdekében. Még ha a farok nagyon piszkos is, nincs szükség elővágásra. A TailWell 2 rendkívül halkan működik, és csak néhány másodpercet igényel farkanként - ideális még fejés közben is! Az optimális tejminőség érdekében a tehén farokszőrzetét évente kétszer le kell nyírni. A TailWell2 Power Tail Trimmer bármilyen akkumulátoros csavarhúzóra (min. 14 volt) illeszthető, kb. 1250 fordulat/perc fordulatszámmal. A TailWell 2 Power Tail Trimmer csendesen működik és sima szőrvágást eredményez. Ez farokként legfeljebb 4 másodpercet vesz igénybe, és könnyen elvégezhető a fejési folyamat közben. Az elv az, hogy a külső penge egy belső penge körül forog, így nem áll fenn az állat vagy az ember sérülésének veszélye. A rendszeres kenés, mint minden nyíróeszköz esetében, fontos, és minden 30. nyírás között el kell végezni a maximális 50. nyírásig. A farok elővágása nem szükséges, még erős szennyeződések vagy inkrusztáció esetén sem. A szennyeződés mértékétől függően 100-200 farkat lehet levágni egy akkumulátortöltésenként. A pengéket a szennyeződés mértékétől függően (1000-2000 nyírás után) újra kell élezni. Ezt a mellékelt csiszolópasztával még a tapasztalatlan felhasználók is könnyen és problémamentesen elvégezhetik. A TailWell 2 áttekintése: Megkönnyíti a tehenek farokszőrének nyírásával járó fárasztó munkát a tejelő teheneknél Az ürülékkel és vizelettel szennyezett tehénfarkszőrzet évente kétszer történő eltávolítása lehetővé teszi az állatállomány, a tej és a fejő optimális higiéniáját Nincs szükség a szőrszálak előzetes levágására, még erős szennyeződés vagy lerakódás esetén sem. Csendesen dolgozik és sima szőrvágást készít, farkanként max. 4 másodperc alatt. Elv: egy külső penge forgása egy belső penge körül - nincs sérülésveszély az állatokra vagy emberekre nézve. Nagy teljesítményű újratölthető akkumulátor - akár 200 vágás egyetlen feltöltéssel A mellékelt, speciálisan kifejlesztett csiszolópaszta lehetővé teszi a pengék egyszerű és problémamentes újracsiszolását még a tapasztalatlan felhasználók számára is (1000-2000 nyírás után szükséges). Szinte bármilyen akkus csavarhúzóhoz illeszkedik, legalább 14 voltos, 1250 fordulat/perc (az akkus csavarhúzó nem tartozék). Praktikus műanyag tokban a biztonságos tárolás érdekében DVD-vel és kézikönyvvel Megjegyzés: Az akkumulátoros csavarhúzó nem tartozik a szállítási terjedelemhez. Szállítási terjedelem: 1x TailWell 2 tehén faroknyíró trimmer 1x csiszolópaszta

166 872 Ft* 173 096 Ft*
db.
Csiszolópaszta Tailwell 2 farok trimmerhez
Csiszolópaszta a TailTrimmer Tailwell 2-höz A speciálisan kifejlesztett csiszolópaszta lehetővé teszi a pengék egyszerű és problémamentes újracsiszolását még a tapasztalatlan felhasználók számára is. Az újraköszörülés általában 1000-2000 nyírás után szükséges. Megjegyzés: A farok nyírógép nem tartozéka a szállításnak.

5 442 Ft*
db.