Pocok önlövő eszköz VoleShot pocokcsapda egy pillantásra:


  • Hatékonyan védekezés a pockok ellen
  • Különlegesen hatékony
  • Egyszerű és biztonságos kezelés
  • Biztonsági csap a véletlen kioldás elleni védelem érdekében
  • Hosszú élettartamú, időjárásálló speciális acél

Pocok önlövő eszköz VoleShot pocokcsapda

A VoleShot-ot úgy tervezték, hogy gyorsan, hatékonyan és kímélő módon pusztítsa el a pockokat.

A VoleShot pocok önlövő készülék egy olyan pocokcsapda, amely nyomáshullámmal gyorsan és a fajnak megfelelő módon pusztítja el a pockokat (a vízi pockokat is). A szükséges nyomáshullámot egy 9 x 17 mm-es töltény generálja.

A töltött pocokcsapdát a torkolattal a szabadon lévő pocokjáratba kell helyezni. Idővel a pocok megpróbálja újra lezárni a járatot, hogy a fényt és a friss levegőt távol tartsa. Ennek során a pocok aktiválja a kioldószerkezetet. A speciális töltényben keletkező nyomás villámgyorsan és állatvédelmi szempontból megfelelő módon végez a pockokkal. A biztonsági csapdának köszönhetően a pocokcsapda különösen biztonságos használatú.

Figyelem: Fokozott veszélyességi potenciállal rendelkező termék! Csak 18. életévét betöltött személyek vásárolhatják meg vagy használhatják!

Áttekintés:

  • Távol tartja a pockokat a kertből
  • Még biztonságosabb kezelés ezzel a pocokfogóval
  • Kiemelkedően hatékony még akkor is, ha a kioldószerkezet előtt vastag talajréteg van
  • Kiegészítő biztonsági csap a véletlen kioldás elleni védelem érdekében
  • Egyszerűen felállítható és aktiválható
  • Egyszerű tisztítás
  • Hosszú élettartamú, időjárásálló speciális acélból készült

Műszaki adatok:

  • Súly: 900 g
  • Magasság: 113 mm
  • Szélesség: 41 mm
  • Hossz: 154 mm
  • Töltéshordozó: 9 x 17

Szállítási tételek:

1x VoleShot pocok önlövő készülék

Megjegyzés: A patronok nem tartoznak a szállítási terjedelemhez.

Gyártó "Cit"

Cit rovarriasztó és élősködőriasztó

A Cit az állatok és az emberek számára hatékony, hosszan tartó kártevőirtást Jelent. Mi a közös a legyekben és a jéghegyben? Csak 20 %-ot láthatsz! A fennmaradó 80% peték vagy lárvákként a székletben vagy hasonló helyeken találhatók, ahol legyekké Fejlődhetnek. Ezért fontos, hogy a rovarproblémát a gyökerénél, azaz a lárváknál küzdjük Le. A larvicideket az egész szezonban kell Alkalmazni. Az adulticidek a kifejlett légy ellen, de minden mászó és repülő rovar ellen is irányulnak! A Cit kiválóan alkalmas a madár atkák elleni védekezésre kisebb esetekben, a paraziták elleni védekezésre tehenészetekben és a lótetvek elleni védekezésre Lovaknál. Itt a Cit.kártevőriasztó szerek széles választékát Találja.

Állatfajok: Egér

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


%
50x RWS speciális patronok szarvasmarha kábítóhoz 9x17 sárga
Méret: sárga
50x RWS patronok speciális patronok a 9x17-es kaliberű, kábító hatású állatállományhoz Speciális patronok, amelyek optimálisan illeszkednek a Blitz állatkábítóhoz 50 db csomagban, praktikus dobozban. Legyen szó könnyű vagy nehéz jószágról, az RWS jószágkábító patronokkal bármely jószágot másodpercek alatt elkábíthat. Ezek az RWS Sinoxid patronok malacok, juhok, sertések, ökrök, bikák, tehenek és lovak számára alkalmasak. Különleges biztonság és kiváló minőségű kivitelezés jellemzi ezeket a patronokat. Ezek a speciális töltények alkalmasak a Blitz kilövőberendezéshez és minden 9x17-es kaliberű, elterjedt állatelkábító berendezéshez. Speciális patronok egy pillantásra: kaliber: 9 mm x17 négy méretben kapható Kerner és Blitz fegyverekhez Szarvasmarha kábító patronok bikákhoz, sertésekhez, malacokhoz, kecskékhez stb. Tartalom: 50 töltény 18 éves kortól elérhető! Méret: Zöld: malacok (5 kg-tól 30 kg-ig), sertések, juhok (1 éves korig), borjak. Sárga: juhok és kecskék (1 éves kortól), tehenek, könnyű ökrök esetében. Kék: közepes súlyú ökrök és fiatal bikák esetében. Piros: lovak, a legnehezebb ökrök és kifejlett bikák számára. Szállítási terjedelem: 50x kazetta speciális kazettában FIGYELMEZTETÉS: Tűz- vagy szilánkveszély, robbanóanyagok és eldobott tárgyak veszélye. Tartsa távol a hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól. Ne dohányozzon. A vásárlási engedélynek jelen kell lennie.

10 544 Ft* 11 392 Ft*