EcoBusters légycsapda szett vonzószerrel együtt egy pillantásra:


  • Légycsapda akár 90%-kal kevesebb légyért
  • Legelőre, az istálló körül, a kertben vagy a kempingben
  • Speciális egyirányú nyílások
  • Természetes vonzóanyag erjesztett élesztőből
  • Környezetbarát - nem mérgező

EcoBusters légycsapda szett vonzószerrel együtt

A hatékony EcoBusters légycsapda gyakorlatilag légymentes környezetet biztosít az állatok és az emberek számára! A légycsapda egyénileg használható - akár a legelőn, az istálló körül, a kertben vagy a kempingben.

A legelőn elhelyezett légycsapda tökéletesen használható nagy szabadtéri területeken, és segít légymentes zónát létrehozni. A legyeket a vödörben lévő természetes vonzóanyag szaga vonzza. A légycsapdába a speciális egyirányú nyílásokon keresztül jutnak be, és nem tudnak kijutni.

A csalogatóanyag engedélyezett adalékanyagból, erjesztett élesztőből (élelmiszeripari felhasználásra) és sütőporból áll. Langyos vízzel keverjük össze, és hővel és napfénnyel aktiváljuk. A takarmányipar által jóváhagyott és környezetbarát. A szag nagyon hatékonyan vonzza a legyeket. A vonzószer ajánlott mennyisége vödrönként 240 g (6 x 40 g-os tasak). Amíg a tasakokat nem használják, a csalogatószert száraz, 25 °C alatti helyen, gyermekek számára elérhetetlen helyen kell tárolni.

A természetes vonzerő érdektelen a méhek számára, a madarak pedig nem férnek be a nyílásokon! Ezért nem áll fenn a hasznos rovarok vagy madarak vonzásának kockázata.

Áttekintés:

  • Légycsapda a legyek elleni védekezéshez
  • Akár 90%-kal kevesebb légy
  • Légymentes zónák a legelőn, az istálló körül, a kertben vagy a kempingben
  • A speciális egyirányú nyílások megakadályozzák a legyek kiszabadulását
  • Az erjesztett élesztőből készült természetes vonzóanyag hatékonyan vonzza a legyeket
  • Környezetbarát - nem mérgező, nincs hatása a környezetre
  • 60 napig marad aktív

Alkalmazás:

1. Öntse a csalogatószert a sárga vödörbe, és oldja fel 6 liter langyos vízzel, majd zárja le a vödröt az egyedi csavaros kupakkal.
2. Helyezze 10-15 méterre a kívánt területtől. Ideális esetben a vödörnek a napon kell lógnia ~ 1,5 méteres magasságban.
3. A legyeket a természetes vonzóanyag szaga vonzza. A speciális egyirányú nyílások biztonságosan megakadályozzák a vödörbe szorult legyek kiszabadulását. Attól függően, hogy mennyi légy van a területen, több vödröt kell elhelyezni egymástól kb. 50 méter távolságra, hogy a területet légymentesen lehessen tartani.
Körülbelül 6-8 hét elteltével, vagy amikor a vödör már nagyon tele van legyekkel, a vödröt ki kell üríteni, és új vonzóanyagot kell keverni a vízzel.

Szállítási tételek:

1x EcoBusters légycsapdás vödör
1x 240g csalogatóanyag

Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Vonzóanyag az EcoBusters légycsapdához
Vonzóanyag az EcoBusters légycsapdához 6 x 40 g csalogatóanyag az EcoBusters légycsapda újratöltéséhez. A hatékony légyirtás érdekében az EcoBusters légycsapdát 6-8 hetente ki kell üríteni, és új vonzóanyaggal kell feltölteni. Ehhez a régi csalogatószert a csapdába esett legyekkel együtt dobja ki a trágyadombra, és a friss csalogatószert keverje össze 6 liter langyos vízzel a vödörben. A vödröt a napra akasztják, és a szagával hatékonyan vonzza a legyeket. A környezet így szinte légymentes. Akár az istállóban, akár a legelőn, a kempingben vagy a parkokban - akár 90%-kal kevesebb légy. A szag nem vonzza a méheket, és a madarak nem férnek be a vödör nyílásain, így a vonzószer ebből a szempontból ártalmatlan. Áttekintés: Az EcoBusters légycsapda újratöltéséhez Istállókhoz, legelőkhöz, kempingekhez, parkokhoz stb. A légymentes környezetért Szállítási tételek: 6x 40g vonzóanyag EcoBusters légycsapdához

Tartalom: 0.24 Kilogram (52 379 Ft* / 1 Kilogram)

12 571 Ft*
db.
Új
FlyCage6 légycsapda attraktánssal
cit légycsapda FlyCage6 Rendkívül hatékony és nagy légycsapda legelőkre, kertekre, kempingekre stb. a speciális FlyCage attraktáns keverékkel megtöltve a környező legyek akár 90%-át elkapják Az eredeti FlyCage vonzerővel a csapda akár 3 hónapig is működik. Újra felhasználható attraktáns utántöltés után csak kültéri használatra, ideális áprilistól októberig A legjobb fogási siker érdekében csak eredeti FlyCage légycsalogató szert használjon Kapacitás: 6 l víz és 750 g FlyCage légycsalogató Információk a légycsalogató anyagokról: Csak a szabadban használja Keverési arány: légycsalogató FlyCage vízzel 1:8 arányban A biocid termékeket óvatosan használja. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat! Szállítási terjedelem: FlyCage 6 fedéllel 6 rács beillesztés 750 g attraktáns

17 680 Ft*
CIT FlyCage légycsalogató csali 750 g
CIT Repülő gyógyszer Flycage 750G - Biológiai és hatékony légyvezérlés A cit repülõ orvoslás a légycage 750g hatékony, biológiai eszközöket képvisel a légy leküzdésére. Akár stabil, mezőgazdaságban, a kertben vagy a kempingben - ez a vonzó csapda hozzájárul ehhez, a jelenléthez, a jelenléthez, a jelenléthez, a jelenléthez hogy jelentősen csökkentsék a legyekből. Ez a lángoló blokk hatékony természetes vonzó, amelyet kifejezetten a légycsapdákhoz való felhasználásra fejlesztettek ki. A hatékony és a mérgezés -mentes légycsökkentést kínálja , ideális a környezettudatos felhasználáshoz. Ezenkívül lenyűgözi a hosszú időtartamú hosszú időtartamát, ami fenntartható megoldást jelent a hosszú távú követelményekhez. A légyblokk -ügynök alkalmazása könnyen és gyorsan megtanulható. Ez különösen alkalmas a mezőgazdaságban vagy a repülő területeken dolgozó emberek számára, és hatékony, méreg -mentes és hosszú távú repülésre van szüksége. Áttekintés: Hatékony természetes vonzerő a légycsapdákhoz Hatékony méreg -mentes légycsökkentés Hosszú hatékonyság akár 3 hónapig Egyszerű alkalmazás Műszaki adatok: Súly: 750G Effect periódus: legfeljebb 3 hónap A kézbesítés hatálya: 1x CIT légyblokkoló ügynök Flycage 750G GYIK Mennyi ideig van hatása a CIT légyblokknak? A repülőblokk hatási periódusa legfeljebb három hónap. Hogyan használják a CIT Flying Block 750G Flycage -t? A légyblokk könnyen használható, és bármilyen légycsapdában használható.

Tartalom: 0.75 Kilogram (10 475 Ft* / 1 Kilogram)

7 856 Ft*