Casco kobak Apart flip flop - szürke S egy pillantásra:


  • Új lovagló sisak modell Apart
  • Elegáns design 3 színben
  • Ergonomikus méret
  • EU VG1 01.40 2014-12 szabvány

Casco kobak Apart - új design 3 színben

A Casco új Apart lovagló sisakja mindent kínál, amire csak vágyhat. A dizájn három színben - fekete, flip flop - szürke és flip flop - fehér - meggyőző eleganciával. A szokatlan flip flop színekkel garantáltan elviszi a showt. A Casco Apart lovagló sisak a legtöbb Casco kobakkal ellentétben ismét rendelkezik az "Ergonomikus méret" funkcióval. A kobak a nyújtható fejpántnak köszönhetően a fej méretéhez és alakjához igazodik - a bosszantó tekergetés a múlté. A kobak belső párnázata mosható.

Az itt kínált lovagló sisak a CASCO biztonsági terméke, amelyet a család saját európai gyárában gyártanak szigorú minőségellenőrzés szerint. A robusztus külső héj és a puha belső mag szilárdan össze van ragasztva, ami a kobakot rendkívül ellenállóvá teszi, és esések esetén jó csillapítást biztosít.

Megjegyzés: Kérjük, hogy a kobakot csak a sisakon feltüntetett biztonsági szabvány szerint engedélyezett sportágakban és felhasználási területeken használja, és tartsa be az országára vonatkozó speciális előírásokat. Olvassa el figyelmesen a használati utasítást. A kobak helytelen kezelése súlyos sérülésekhez vagy akár halálhoz is vezethet. Hagyja abba a kobak használatát, ha gyanítja, hogy a lovagló sisak megsérülhetett, különösen, ha a kobakot egy esés során ütés érte. A lovagló sisak viselője felelős a saját tetteiért. A CASCO International GmbH nem vállal felelősséget a lovagló sisak helytelen kezeléséért.

Áttekintés:

  • Új lovagló sisak modell: Apart
  • Elegáns design 3 színben
  • Ergonomikus méret
  • Mosható belső párnázat
  • Nagyobb biztonság a messze hátul lévő hátsó résznek köszönhetően

Méretek:

  • S (52-56 cm)
  • M (56-58 cm)
  • L (58-62 cm)

Szállítási tételek:

1x Casco kobak Apart

Gyártó "CASCO"

CASCO Lovas sisakok fiataloknak és időseknek

A CASCO egy családi vállalkozás, amely 1989-es alapítása óta követi a magas minőségű, különleges stílusú termékek gyártásának Elvét. Ez a filozófia sikeres Volt. Ma a CASCO az egyik vezető vállalat a magas színvonalú sisakok és védőszemüvegek fejlesztése és gyártása Terén. A CASCO a részletekig kidolgozott tervezési koncepciók mellett az innovációra is összpontosít. A Satu Mare-i fejlesztési és gyártási telephelyen sok időt és elkötelezettséget fordítanak olyan megoldások kidolgozására, amelyek a lehető legbiztonságosabbá, legkényelmesebbé és legrugalmasabbá teszik a sisak Viselését. Ez szabadalmak és díjak sokaságát Eredményezte.

Made in EU - kiváló minőség és termékbiztonság

A CASCO a terméken végzett puszta munkán túlmenően felelősséget Vállal. A vállalat tudatosan döntött úgy, hogy minden termékét Európában Gyártja. Így a CASCO mindig kiváló minőséget tud garantálni, és jó munkakörülményeket biztosít dolgozói Számára. Az értékesítés és a szerviz a Bretnig / Németországban található telephelyünkről Történik.

Minden termékünkre európai biztonsági szabványok vonatkoznak, és tanúsított szervezetek állandó termékellenőrzést Végeznek. A CASCO ISO tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja a minőségellenőrzést a gyártás minden egyes Szakaszában.

Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.