CASCO lovagló sisak tartozék sisaktisztító egy pillantásra:


  • CASCO Helmet Clean - sisak tisztító spray
  • 100 ml pumpás spray
  • Kíméletes tisztítás
  • A sisak héjához és belsejéhez

CASCO lovagló sisak kiegészítők - Helmet Clean - sisak tisztító spray 100 ml

A Helmet Clean a CASCO-tól függetlenül és kíméletesen tisztít.

A bukósisak megfelelő ápolása elengedhetetlen. Az alapos tisztítás célja a megjelenés megőrzése mellett a védőfunkció megőrzése. A karbantartás mellett a bukósisakot is ellenőrizheti, hogy nem sérült-e meg. A CASCO sisaktisztító spray automatikusan és kíméletesen, higiénikusan és mélyen tisztít. Alkalmas a sisak külső burkolatára és a sisak belsejére. Egyszerűen fújja be a sisakot, és egy ronggyal/szivaccsal enyhén dolgozza be.

CASCO Helmet Clean áttekintése:

  • Made in Germany
  • Automatikusan és kíméletesen tisztít
  • Higiénikus és mélyen hatékony
  • Könnyen használható
  • A sisakhéj külső és belső oldalára

Alkalmazás:

Fújja a sisakra, és egy ronggyal/szivaccsal enyhén dolgozza be. Erős szennyeződés esetén permetezze be, és hagyja hatni néhány percig. Ezután egy ronggyal távolítsa el a feloldódott szennyeződéseket, és szükség esetén ismételje meg a folyamatot. Hagyja megszáradni. Száradás után dörzsölje át enyhén egy tiszta ruhával.

Tartalom:

  • 100 ml

Szállítási tételek:

1x CASCO Helmet Clean 100 ml

Gyártó "CASCO"

CASCO Lovas sisakok fiataloknak és időseknek

A CASCO egy családi vállalkozás, amely 1989-es alapítása óta követi a magas minőségű, különleges stílusú termékek gyártásának Elvét. Ez a filozófia sikeres Volt. Ma a CASCO az egyik vezető vállalat a magas színvonalú sisakok és védőszemüvegek fejlesztése és gyártása Terén. A CASCO a részletekig kidolgozott tervezési koncepciók mellett az innovációra is összpontosít. A Satu Mare-i fejlesztési és gyártási telephelyen sok időt és elkötelezettséget fordítanak olyan megoldások kidolgozására, amelyek a lehető legbiztonságosabbá, legkényelmesebbé és legrugalmasabbá teszik a sisak Viselését. Ez szabadalmak és díjak sokaságát Eredményezte.

Made in EU - kiváló minőség és termékbiztonság

A CASCO a terméken végzett puszta munkán túlmenően felelősséget Vállal. A vállalat tudatosan döntött úgy, hogy minden termékét Európában Gyártja. Így a CASCO mindig kiváló minőséget tud garantálni, és jó munkakörülményeket biztosít dolgozói Számára. Az értékesítés és a szerviz a Bretnig / Németországban található telephelyünkről Történik.

Minden termékünkre európai biztonsági szabványok vonatkoznak, és tanúsított szervezetek állandó termékellenőrzést Végeznek. A CASCO ISO tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja a minőségellenőrzést a gyártás minden egyes Szakaszában.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.