Cit darázscsapda darázscsali koncentrátum 250 ml egy pillantásra:


  • 100%-ban természetes koncentrátum darázscsapdákhoz
  • Darazsak, szúnyogok, házi legyek és gyümölcslegyek ellen
  • Azonnal hat és akár 6 hétig is kitart
  • Vízzel való hígításhoz

Cit darázscsapda 250 ml - 100%-ban természetes darázscsali

Kapja el a darazsakat, szúnyogokat és méheket a rendkívül hatékony gyümölcslé-koncentrátummal.

A rendkívül hatékony, természetes alapú darázscsapda-koncentrátum gyors és hatékony megoldás a szabadon repülő darazsak, szúnyogok és gyümölcslegyek ellen. A 100%-ban természetes Cit darázscsalogató azonnal hat, és akár 6 hétig maximális védelmet nyújt a felhasználónak. A darazsakat, valamint a házi legyeket, gyümölcslegyeket és szúnyogokat célzottan és biztonságosan, természetes gyümölcslé-koncentrátumokat használva fogja el. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas.

Áttekintés:

  • Magas hatékonyságú, természetes alapú koncentrátum
  • 1:4 arányban vízzel történő hígításhoz
  • A csapdában akár 6 hétig is hatásos marad
  • Beltéri és kültéri használatra
  • A természetes gyümölcslé koncentrátumoknak köszönhetően célzottan és biztonságosan fogja el a darazsakat, valamint a gyümölcslegyeket és szúnyogokat.
  • Különösen ajánlott a VespaNo 299849 darázscsapdához
  • Környezetbarát és 100 %-ban méregmentes
  • Tartalom: 250 ml

Szállítási tételek:

1x Cit darázscsapda darázscsali koncentrátum 250 ml

Gyártó "Cit"

Cit rovarriasztó és élősködőriasztó

A Cit az állatok és az emberek számára hatékony, hosszan tartó kártevőirtást Jelent. Mi a közös a legyekben és a jéghegyben? Csak 20 %-ot láthatsz! A fennmaradó 80% peték vagy lárvákként a székletben vagy hasonló helyeken találhatók, ahol legyekké Fejlődhetnek. Ezért fontos, hogy a rovarproblémát a gyökerénél, azaz a lárváknál küzdjük Le. A larvicideket az egész szezonban kell Alkalmazni. Az adulticidek a kifejlett légy ellen, de minden mászó és repülő rovar ellen is irányulnak! A Cit kiválóan alkalmas a madár atkák elleni védekezésre kisebb esetekben, a paraziták elleni védekezésre tehenészetekben és a lótetvek elleni védekezésre Lovaknál. Itt a Cit.kártevőriasztó szerek széles választékát Találja.

Származás: EU
Állatfajok: Darázs

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Darázsfogó VESPANO darázscsapda
Darázscsapda VespaNo - A méheket védő darázsfogó A darázscsípés kellemetlen, a torokban rendkívül veszélyes, az allergiások számára pedig akár halálos következményekkel is járhat. A VespaNo darázscsapdát a Kerbl weboldalról több mint kétéves fejlesztési munka során kétféleképpen fejlesztették tovább. Magas darázsfogási arány: a VespaNo különleges formájának és felépítésének köszönhetően a cukor által vonzott darazsak, legyek és egyéb rovarok átlagon felüli számát fogja el.Abszolút méhvédelem: egy 30 éves tapasztalattal rendelkező méhész fejlesztette ki, a méhek védelme már a kezdetektől fogva kiemelkedő fontosságú volt. A speciális csapda bejárata és az átlátszó fedél elegendő védelmet nyújt ahhoz, hogy egyetlen méh se essen a csapdába. VespaNo darázscsapda egy pillantásra: Abszolút méhvédelemRendkívül magas darazsak, legyek stb. fogási aránya.Időjárásálló műanyag UV védelemmelÁtlátszatlan csapdatartály - nem láthatóak az elpusztult rovarokAkár 200 m² hasznos terület egységenkéntKülönösen könnyen használható és tisztíthatóÁllva vagy felakasztvaKönnyen kiüríthető és biztonságosan szállítható a kattintós zárásnak köszönhetően Hatékony terület darázsfogónként Terasz, erkély, sörkert: 1 darázsfogó 10 m²-enkéntNyílt tér: 1 darázsfogó 200 m²-enként Tipp: Különösen a meleg tavaszi hetekben érdemes már áprilisban felállítani a darázscsapdát, hogy a királynő darazsakat elkapjuk. 1 királynő = 1 kolónia akár 15 000 darázsból!Szállítási terjedelem:1 x Vespa darázscsapdaNoHasználati utasítás Darázscsapda VespaNo: Határozza meg a darázsfogók számát a hatásos területnek megfelelően.A darazsak megközelítési irányának meghatározásaHelyezze vagy akassza fel a darázsfogót legalább 2 m távolságra (vagy a helyi viszonyoktól függően nagyobb távolságra) az étkező- vagy ülőhelytől. Fontos: Soha ne helyezze túl közel az étkező- vagy ülőhelyhez!Az alsó részt töltse fel cukros folyadékkal a megadott jelig.Fontos: Hagyja nyitva a darázsfogót legfeljebb 2 órán át, hogy a közeledő felderítő darazsak az etetőállomásról szerzett információk birtokában visszatérhessenek a kolóniájukba.A fenti idő elteltével zárja be a fogót, és ne változtassa meg újra a helyet.Ellenőrizze, ürítse és tisztítsa meg a készüléket minden második nap.Méhészeti műveletekhez: Helyezzen el több fogót a méhészettől vagy a szabadon álló kaptáraktól távolabb, a darazsak repülési irányában.

4 176 Ft*
db.