Agrarzone birka villanypásztor szett DUO 3000 12V/230V, 4,5J, 50m x 90cm háló, narancssárga egy pillantásra:


  • Mobil birkakerítés kezdő szett árelőnnyel!
  • Tartalmaz mindent, ami a biztonságos kerítéshez szükséges
  • Jó láthatóság a narancssárga jelzőszínnek köszönhetően
  • Nagy hatású villanypásztor készülék 12 volt / 230 volt, 9.600 volt, 4,5 joule
  • 50 m villanypásztor háló, magasság 90 cm, 14 karó, dupla csúccsal

Agrarzone birka háló villanypásztor készlet - mobil, nagy teljesítményű birka háló kezdő készlet növényzet nélküli legelőkre.

Birka háló villanypásztor kezdő szett: helyi használatra vagy gyakorlatilag mobil 12 V-os üzemmódban. A teljes készlet mindent tartalmaz, ami a juhok biztonságos bekerítéséhez szükséges: DUO villanypásztor készülék, 50 m-es juhháló és még sok más!

A juhok bekerítése nem könnyű, mivel a juhok gyapjúrétege különösen vastag, ami rosszul vezeti a könnyű elektromos impulzusokat. Az áram nem hatol át a gyapjún, és az állatok az áramütést nem vagy csak kevéssé érzik. A juhok szökésének megakadályozásához nagy hatású elektromos kerítésre van szükség, amelyet egy speciális, juhoknak szánt legelőhálóval kombinálnak.

Ha Ön új juhtulajdonos, akkor az Agrarzone juhkerítés kezdő készletünk a megfelelő az Ön számára, mert kifejezetten a juhok bekerítéséhez állítottuk össze a teljes készletünket. Az átfogó készlet mindent tartalmaz, ami a juhok biztonságos bekerítéséhez szükséges: 50 m-es birka háló, erős DUO villanypásztor készülék, villanypásztor teszter, csatlakozókábel és még sok más. A birkakerítés könnyen, gyorsan és könnyedén felállítható minden további felszerelés nélkül, és azonnal használatra kész.

A DUO 3000 villanypásztor készülék 12 V/230 V maximális flexibilitás és nagy teljesítményű kimeneti energia kombinációja, mivel két energiaforrás is lehetséges: a készüléket 230 V feszültséggel helyhez kötötten, és különösen flexibel mobil 12 V-os újratölthető akkumulátorral (AGM 88-110Ah, nem tartozék) egyaránt muködtetheti. Ezáltal kezdő szettünk ideális helyhez kötött használatra, ugyanakkor tökéletes mobil, hosszú, növényzet nélküli kerítés hálókhoz, pl. ha váltakozó új etetési helyeket szeretne kínálni juhainak.

A szállítás része egy jól látható, narancssárga színű, 50 m hosszú, 90 cm magas birka háló, amelyet 14 műanyag, dupla csúcsú karó tart. Ez a dupla csúcs nagyobb stabilitást biztosít a földes és homokos talajokon, mint az egyes csúccsal rendelkező. A kilenc műanyag szál közül a felső nyolc élő. Az alsó szál nincs feszültség alatt, hogy ne szakítsa meg az áram áramlást a növényzeten keresztül. A birka háló különösen keskeny szemekkel rendelkezik, amelyek még inkább megnehezítik a juhok menekülését. Szükség esetén a kerítés hálót könnyen bővítheti más hálókkal. Az optimális áramlás akkor is biztosított, ha több villanypásztor hálót fűznek egymáshoz, legfeljebb kb. 600 m hosszúságig (növényzet nélkül).

Az átfogó komplett készletet kiegészíti a kerítésfeszültség ellenőrzésére szolgáló villanypásztor teszter. A készlethez tartozik egy figyelmeztető tábla is a kerítéshez, mivel a villanypásztor tulajdonosainak biztonsági okokból fel kell hívniuk a figyelmet elektromos kerítésükre. Természetesen az összes szükséges csatlakozókábelt és három prémium minőségű földi karót is tartalmazza.

Áttekintés:

  • Magas terelési biztonság juhok, kosok és bárányok számára
  • Más legelésző, vastag, sűrű szőrzetű állatok, mint például alpakák, lámák és kecskék (szarvak nélkül) számára is
  • Ideális helyhez kötött használatra és mobil használatra, például legelőváltáshoz
  • Tartalmaz mindent, ami a biztonságos kerítéshez szükséges
  • Kerítés háló maximális lehetséges hossza: 600 m
  • Villanypásztor készülék "Made in Germany" 230 V-os árammal vagy 12 V-os akkumulátorral való működéshez
  • LED funkcióvezérlő lámpa és optikai akkumulátor figyelmeztető jelző
  • Hatékony kimeneti teljesítmény
  • Birkakerítés háló magassága 90 cm, háló hossza 50 m
  • Narancssárga jelzőszín a természetes elrettentés és a jobb láthatóság érdekében
  • Hegesztett csomópontok és megerősített felső szálak
  • 14x stabil, jól látható műanyag oszlopok
  • Könnyen összeszerelhető, gyorsan csatlakoztatható a Litzclip segítségével

Szállítási tételek:

  • 1x villanypásztor készülék DUO 3000
    (tartalmazza: 1x kerítés csatlakozókábel, 1x földelő kábel, 1x csatlakozókábel 12V, 1x hálózati adapter 230V, 1x használati utasítás).
  • 1x birka háló, 50 m, 90 cm, dupla csúccsal, narancssárga, villamosított
    (tartalmazza: 14x muanyag karó, 14x földdugó, 1x kerítéscsatlakozó, 1x javítókészlet).
  • 3x földi karó 1 m
  • 2x földelt csatlakozókábel 3 m
  • 1x villanypásztor teszter 9 V
  • 1x figyelmeztető tábla "Vigyázat elektromos kerítés!"
Gyártó "Agrarzone"

Agrarzone - Mezőgazdaság szenvedéllyel

Tapasztalja meg gazdálkodóknak, lovasoknak és hobbigazdáknak szánt hatalmas kínálatunkat most az Agrarzone-ban - mezőgazdasági speciális Webáruházunkban. Itt kiváló minőségű termékeket talál elektromos kerítésekkel, állattenyésztéssel, istállókkal, farmokkal és még sok mással Kapcsolatban.

Talajcölöpök száma: Kettes csúcs
Jellemzők: Árammal
Kimenő energia: 3,00 Joule
Földelőrúd 1 m: 3 db
Származás: EU
Töltési energia: 4,50 Joule
Max. 50m-es hálók száma: 12 db
Teljesítmény: 9.600 V
Üresjárati feszültség: 8.300 V
Feszültség 500 Ohm-on: 6.300 V
Üzemmód: 12V akku, 230V/12V Duo, 230V hálózati
Energiafogyasztás: 77-300 mA
Tápegység: 12 Volt, 230 Volt
Állatfajok: Alpaka, Bárány, Kecske, Láma

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Napelemes modul 25 watt töltésvezérlővel
25 Wattos napelemes modul töltésszabályozóval A 25 wattos napelemmodul ideális megoldás mindazok számára, akik megbízható áramforrást keresnek az Ako Duo Power X 2500, X 4000 és Savanne 2000 villanypásztor készülékhez. Használja a nap energiáját elektromos kerítésének hatékony működéséhez ezzel a kiváló minőségű napelemes modullal. A 25 wattos teljesítményével elegendő energiát biztosít a villanypásztor megbízható működtetéséhez. A villanypásztor készülékekhez való napelemmodul beépített töltésvezérlőt tartalmaz, amely felügyeli és vezérli a csatlakoztatott akkumulátor töltési folyamatát. A töltésvezérlő megvédi az akkumulátort a túltöltéstől, a mélykisüléstől és a túlmelegedéstől, ami meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. Ezen túlmenően a töltésvezérlő lehetővé teszi a napenergia hatékonyabb felhasználását, mivel a töltőáramot az akkumulátor igényeinek megfelelően állítja be. Ez különösen fontos, ha a villanypásztor készülék változó energiafogyasztású, vagy ha a napsugárzás ingadozik. A napelemre 5 év teljesítménygarancia vonatkozik. Ez további biztonságot és megbízhatóságot nyújt. A 37,5 x 56,0 x 2 cm-es méretekkel kompakt és helytakarékos, így könnyedén rögzítheti elektromos kerítéséhez. A napelemmodul egy rozsdamentes acélból készült konzollal együtt kerül szállításra a fémdobozra történő rögzítéshez. Megjegyzés: A fém elemdoboz, a villanypásztor készülék és az akkumulátor nem tartozék. Áttekintés: Megbízható áramellátás a villanypásztor készülékekhez Önszabályozó (megfelelő méretezés esetén) Teljesítmény: 25 watt Beépített töltésvezérlő a hosszabb akkumulátor élettartam érdekében Alkalmas pl. Ako Duo Power X 2500, X 4000, Savanne 2000 készülékekhez 12 voltos akkumulátorhoz való közvetlen csatlakoztatáshoz Szolárkábel hossza 100 cm 5 év teljesítménygarancia Méretek: Szélesség: 37,5 cm Magasság: 56 cm Mélység: 2 cm Szállítási tételek: 1x 25 wattos napelem, töltésvezérlővel együtt 1x Rozsdamentes acél konzol a felszereléshez és a közvetlenül a villanypásztorhoz való csatlakozáshoz

78 452 Ft*
db.
Nagyfeszültségű földkábel, szigetelve 1,32 mm
Nagyfeszültségű földalatti kábel egyszeres szigetelésű, ónozott rézmaggal (kötegelt rézszálak) kerítés- és földkábelekhez műanyag orsón Szakértői tipp: A földkábeleket mindenképpen műanyag üres csőben kell lefektetni, hogy a kábel ne sérüljön meg! Műszaki adatok: Vezető átmérője: 1,32 mm Vezető keresztmetszete: 1,0 mm2 Külső átmérő 7,0 mm Ellenállás Ohm/m: 0,025 Hosszúságok: 25 m 50 m

9 411 Ft*
Szerelőoszlop Földoszlop Tartóoszlop villanypásztorhoz
Földrúd / tartó rúd elektromos kerítés berendezéshez Ez a földelőrúd többek között a következő elektromos vívókhoz alkalmas: AKO B40AKO Duo X eszközökAKO Power A eszközök Megjegyzés: Az elektromos kerítésegységek nem tartoznak a szállítási terjedelembe.

5 096 Ft*
db.
Prémium AGM akkumulátor 12V 88Ah
Prémium AGM áramló akkumulátor 12V 88 Ah Az újratölthető AGM akkumulátorok az új alternatívát jelentik az elterjedt ólom-sav akkumulátorok helyett. Az AGM áramlási technológia feleslegessé teszi az akkumulátorsav használatát. A gél akkumulátorok teljesen szivárgásmentesek, karbantartásmentesek és a hagyományos akkumulátoroknál ciklustűrőbbek. Az AGM akkumulátort néhány 9 V-os villanypásztor készülékbe az oldalára fektetve kell beszerelni, és azonnal használatra kész. A normál akkumulátorokhoz képest a Premium akkumulátorok önkisülése alacsonyabb. A kapacitásadatokat 100 órás normál kisütésre adták meg. Áttekintés: Újratölthető 12V AGM áramlásos akkumulátor Azonnal használatra kész 1 év garancia (Figyelem: mélykisülés esetén nincs garanciális igény) Kapacitási adatok 100 órás szabványos kisüléshez Alacsonyabb önkisülés a hagyományos akkumulátorokhoz képest Eredeti felszerelési minőségben (OEM) Megjegyzés: Az AGM akkumulátorok zárt rendszerűek. Az akkumulátor felbontása esetén nincs garancia! Méret: 275 x 175 x 190 mm (H x Sz x M), 20,7 kg

95 320 Ft*
db.
Twist Butler TB125 kerítésháló csévélő
Twist Butler TB125 kerítés háló csévélő Könnyű, gyors és segítség nélküli össze- és szétszerelés a kerítés hálóknál (125 cm magasságig)! Használja a Twist Butler feltekerhető segédeszközt, és hagyja, hogy a kerítés hálók és villanypásztor hálók könnyű kezelhetősége, minősége és helytakarékos tárolási lehetősége meggyőzze Önt. A Twist Butler egyedülálló, és egy orsószerű, 2 egységből - a tárolóelemből és a kurbliból - álló feltekerhető rendszer jellemzi. A forgattyú levehető. A hálócsévélő különösen alkalmas kis és közepes méretű legelők bekerítésére. A Twist Butler kerítés hálókhoz és villanypásztor hálókhoz használható 125 cm kerítésmagasságig. Ajánlatos kerítéshálónként egy alapelemet (amely siklóból és rúdból áll) használni. A forgattyú univerzális, és több alapelemhez is használható. A Twist Butler alapelemre feltekerve a kerítés háló rendezetten és szisztematikusan tárolható, és bármikor újra használatra kész. A kerítéshálók időigényes kibogozása a Twist Butler kerítés csévélővel a múlté. A forgattyú üvegszál-erősítésű anyagból készült, és nagy szilárdságot garantál. A rúd időjárásálló alumíniumból készült. Áttekintés: A kerítés hálók gyors fel- és leszerelése. Kis és közepes méretű kerítés hálók felhajtási támogatása Térkímélő és rendezett tárolási lehetőség Kerítés hálókhoz 125 cm x 50 m magasságig (alsó ponttal együtt) A kurbli szétszerelhető Szállítási tételek: 1x Twist Butler TB125 hálóhenger

26 671 Ft*
db.
Twist Butler TB125 kerítésháló csévélő, 3 darabos szett
Twist Butler TB125 kerítés háló csévélő 3 darabos készlet A kerítés háló (125 cm magasságig) egyszerű, gyors és segítség nélküli össze- és szétszerelése! Használja a Twist Butler háló csévélőt, és győződjön meg kerítéseinek és hálóinak könnyű kezelhetőségéről, minőségéről és helytakarékos tárolási lehetőségéről. A Twist Butler háló csévélő egyedi, és egy orsószerű tekercselőrendszer jellemzi, amely 2 egységből - a tárolóelemből és a forgattyúból - áll. A Twist Butler 3 darabos készlet három alapelemből és egy kurbliból áll. A felgöngyölíthető támogatás elsősorban kis és közepes méretű legelők csévélésére szolgál. A kerítéssegéd 125 cm kerítésmagasságig használható hálókhoz és kerítésekhez. Hálónként egy alapelemet ajánlunk, amely siklóból és rúdból áll. A kurbli kivehető, és a 3 darabos készlet minden alapeleméhez használható. A Twist Butler alapelemre feltekerve a kerítés háló szisztematikusan és rendezetten tárolható, és bármikor újra használatra kész. A kerítés hálók időigényes kibogozása a Twist Butler csévélő segédeszközzel a múlté. A forgattyú üvegszál-erősítésű anyagból készült, és nagy szilárdságot garantál. A rúd időjárásálló alumíniumból készült. Áttekintés: A kerítés háló gyors összeszerelése és szétszerelése Twist Butler készlet, amely 3 alapelemből + 1 kurbliból áll Hálócsévélő kis és közepes méretű kerítés hálókhoz Térkímélő és rendezett tárolási lehetőség Kerítés hálókhoz 125 cm x 50 m-es méretig (földi tüskével együtt) A kurbli szétszerelhető Szállítási tételek: 1x Twist Butler TB125 hálócsévélő 3 darabos készlet

45 108 Ft*
db.