Birka kerítés komplett készlet 12V-os napelemes, háló 50 m x 90 cm egy pillantásra:


  • Birka kerítés komplett szett kedvezménnyel!
  • Minden a juhok és a robusztus legelő állatok biztonságos bekerítéséhez
  • Azonnal használatra kész, és szükség esetén bővíthető
  • Erőteljes  napelemes egység beépített 12 voltos akkumulátorral és napelemmel
  • 50 m birka háló, magasság 90 cm, 14 karó, dupla földtüskével

 

Agrarzone birka háló szett SOLAR - 50 m-es villanypásztor háló napelemes készülékkel juhok, kecskék, alpakák és lámák számára

Rendkívül jól látható rugalmas és azonnal használatra kész a napelemes birka háló készletünk. Nem kell csatlakoztatni vagy feltölteni az akkumulátort. Szuper energiatakarékos és tökéletes mobil használatra - állítsa be gyorsan, és máris indulhat!

Ha olyan mobil, költségtakarékos birkakerítést keres, amely még az okos, vastag gyapjúval rendelkező juhokat is biztonságosan a kerítésen belül tartja, akkor ez a napelemes birkakerítés komplett szett pontosan az, amire szüksége van! Az Agrarzone villanypásztor hálóval biztonságosan bekerítheti a robusztus legelő állatokat, például a juhokat, kecskéket (szarvak nélkül), alpakákat és lámákat. A mellékelt napelemes egység beépített 18 Ah-s akkumulátorral rendelkezik, és egy 30 wattos napelemmel működik. Ez azt jelenti, hogy többé nincs szükség konnektorra vagy az akkumulátor rendszeres kézi feltöltésére. Ideális mobil használatra és karbantartásmentes folyamatos működésre a fő legeltetési szezonban. A napenergiának köszönhetően a kerítés háló működése rendkívül energiatakarékos - nincs drága karbantartási vagy utólagos költség! A villanypásztor készülék még egy teljes hét közvetlen napfény nélküli tartózkodás után is elegendő energiával rendelkezik ahhoz, hogy a kerítést elegendő árammal lássa el.

Kifejezetten a juhok bekerítéséhez állítottuk össze a teljes birka háló szettet. A komplett készlet könnyen összeszerelhető és azonnal használatra kész, hiszen a szállítási terjedelem mindent tartalmaz, ami a gyors összeszereléshez és a karbantartásmentes működéshez szükséges: napelemes villanypásztor készülék, kerítés háló, csatlakozó kábel, több földelőrúd és még sok más. A villanypásztor az ellenőrzött kifutás mellett különösen arra szolgál, hogy megvédje az állatokat a támadóktól, például a farkasoktól. A háló alsó részén lévő keskeny hálószemeknek és a napelemes készülékkel történő villamosításnak köszönhetően a juhok biztonságban maradnak a kerítésen belül, és a hívatlan látogatókat távol tartják.

A birkakerítés-készlet egy 50 m hosszú, 90 cm magas hálót tartalmaz. A kerítés háló élénk narancssárga jelzőszínnel rendelkezik, amely természetes elriasztást és jobb láthatóságot biztosít. A hálót 14 rendkívül stabil, dupla csúccsal ellátott műanyag oszlop tartja biztonságosan a helyén. Ez a kettős csúcs nagyobb stabilitást biztosít a földes és homokos talajokon, mint az egyes csúcsok. A nem műanyag szálak közül a felső nyolc élő. A földszál nem áll feszültség alatt, hogy ne szakítsa meg az áram áramlást a növényzeten keresztül. Szükség esetén a birka hálót könnyen bővítheti más hálókkal. Az optimális áramlás akkor is biztosított, ha több villanypásztor hálót fűznek egymáshoz, legfeljebb kb. 500 m hosszúságig (növényzet nélkül).

Az átfogó komplett készletet kiegészíti a kerítésfeszültség ellenőrzésére szolgáló villanypásztor teszter. A készlethez tartozik egy figyelmeztető tábla is a kerítéshez, mivel a villanypásztor tulajdonosainak biztonsági okokból fel kell hívniuk a figyelmet elektromos kerítésükre. Természetesen az összes szükséges csatlakozókábel, két tartócölöp a még jobb tartás érdekében és több prémium minőségű talajcölöp is a csomag részét képezi.

Áttekintés:

  • Nagy terelési biztonság juhok, kosok és bárányok számára
  • Más legelésző, vastag, sűrű szőrzetű állatok, mint például alpakák, lámák és kecskék (szarvak nélkül) számára is
  • Ideális helyhez kötött használatra, pl. mobil legelőkön
  • Tartalmaz mindent, ami a biztonságos kerítéshez szükséges
  • Kerítés háló maximális lehetséges hossza: 500 m
  • "Made in Germany" napelemes villanypásztor készülék 30 W-os napelemmel 12 V-os működéshez
  • Kerítésvezérlő LED és különálló akkumulátor figyelmeztető kijelző
  • Intelligens, modern akkumulátor-kezelés mélykisülés- és villámvédelemmel
  • Kiváló hatékonyság és hosszabb akkumulátor-üzemidő
  • High/low/off kapcsoló és rendkívül időjárásálló
  • A napenergiának köszönhetően nincs drága karbantartás vagy utólagos költség
  • Birka háló magassága 90 cm, háló hossza 50 m
  • Hegesztett csomópontok és megerősített felső szálak
  • 14x stabil, jól látható műanyag oszlop - jobb stabilitás a műanyag oszlopokhoz képest!
  • Könnyen összeszerelhető, gyorsan csatlakoztatható a Litzclip segítségével

Szállítási tételek:

  • 1x Sun Power S 3000 villanypásztor készülék teljesen felszerelve
    (tartalmazza: 1x állandóan felszerelt monokristályos napelemmodul 30 Watt, 1x földelő/szerelő tüske két részből, 1x 12 V AGM akkumulátor, 1x kerítés csatlakozókábel, 1x földelő kábel).
  • 1x birka háló, 50 m, 90 cm, dupla földtüske, narancssárga, villamosítható
    (tartalmazza: 14x műanyag oszlop, 14x földdugó, 1x kerítéscsatlakozó, 1x javítókészlet).
  • 3x földkaró 1 m
  • 2x földelési csatlakozókábel 3 m
  • 1x villanypásztor teszter 9 V
  • 1x figyelmeztető tábla "Vigyázat elektromos kerítés!"
Gyártó "Agrarzone"

Agrarzone - Mezőgazdaság szenvedéllyel

Tapasztalja meg gazdálkodóknak, lovasoknak és hobbigazdáknak szánt hatalmas kínálatunkat most az Agrarzone-ban - mezőgazdasági speciális Webáruházunkban. Itt kiváló minőségű termékeket talál elektromos kerítésekkel, állattenyésztéssel, istállókkal, farmokkal és még sok mással Kapcsolatban.

Talajcölöpök száma: Kettes csúcs
Jellemzők: Árammal
Kimenő energia: 3,00 Joule
Földelőrúd 1 m: 3 db
Származás: EU
Töltési energia: 4,20 Joule
Max. 50m-es hálók száma: 10 db
Teljesítmény: 10.500 V
Üresjárati feszültség: 9.600 V
Feszültség 500 Ohm-on: 6.200 V
Üzemmód: 12V akku, 12V szolár, 230V/12V Duo, 230V hálózati
Energiafogyasztás: 85-260 mA
Tápegység: 12 Volt
Állatfajok: Alpaka, Bárány, Kecske, Láma

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Twist Butler TB125 kerítésháló csévélő
Twist Butler TB125 kerítés háló csévélő Könnyű, gyors és segítség nélküli össze- és szétszerelés a kerítés hálóknál (125 cm magasságig)! Használja a Twist Butler feltekerhető segédeszközt, és hagyja, hogy a kerítés hálók és villanypásztor hálók könnyű kezelhetősége, minősége és helytakarékos tárolási lehetősége meggyőzze Önt. A Twist Butler egyedülálló, és egy orsószerű, 2 egységből - a tárolóelemből és a kurbliból - álló feltekerhető rendszer jellemzi. A forgattyú levehető. A hálócsévélő különösen alkalmas kis és közepes méretű legelők bekerítésére. A Twist Butler kerítés hálókhoz és villanypásztor hálókhoz használható 125 cm kerítésmagasságig. Ajánlatos kerítéshálónként egy alapelemet (amely siklóból és rúdból áll) használni. A forgattyú univerzális, és több alapelemhez is használható. A Twist Butler alapelemre feltekerve a kerítés háló rendezetten és szisztematikusan tárolható, és bármikor újra használatra kész. A kerítéshálók időigényes kibogozása a Twist Butler kerítés csévélővel a múlté. A forgattyú üvegszál-erősítésű anyagból készült, és nagy szilárdságot garantál. A rúd időjárásálló alumíniumból készült. Áttekintés: A kerítés hálók gyors fel- és leszerelése. Kis és közepes méretű kerítés hálók felhajtási támogatása Térkímélő és rendezett tárolási lehetőség Kerítés hálókhoz 125 cm x 50 m magasságig (alsó ponttal együtt) A kurbli szétszerelhető Szállítási tételek: 1x Twist Butler TB125 hálóhenger

26 671 Ft*
db.
Twist Butler TB125 kerítésháló csévélő, 3 darabos szett
Twist Butler TB125 kerítés háló csévélő 3 darabos készlet A kerítés háló (125 cm magasságig) egyszerű, gyors és segítség nélküli össze- és szétszerelése! Használja a Twist Butler háló csévélőt, és győződjön meg kerítéseinek és hálóinak könnyű kezelhetőségéről, minőségéről és helytakarékos tárolási lehetőségéről. A Twist Butler háló csévélő egyedi, és egy orsószerű tekercselőrendszer jellemzi, amely 2 egységből - a tárolóelemből és a forgattyúból - áll. A Twist Butler 3 darabos készlet három alapelemből és egy kurbliból áll. A felgöngyölíthető támogatás elsősorban kis és közepes méretű legelők csévélésére szolgál. A kerítéssegéd 125 cm kerítésmagasságig használható hálókhoz és kerítésekhez. Hálónként egy alapelemet ajánlunk, amely siklóból és rúdból áll. A kurbli kivehető, és a 3 darabos készlet minden alapeleméhez használható. A Twist Butler alapelemre feltekerve a kerítés háló szisztematikusan és rendezetten tárolható, és bármikor újra használatra kész. A kerítés hálók időigényes kibogozása a Twist Butler csévélő segédeszközzel a múlté. A forgattyú üvegszál-erősítésű anyagból készült, és nagy szilárdságot garantál. A rúd időjárásálló alumíniumból készült. Áttekintés: A kerítés háló gyors összeszerelése és szétszerelése Twist Butler készlet, amely 3 alapelemből + 1 kurbliból áll Hálócsévélő kis és közepes méretű kerítés hálókhoz Térkímélő és rendezett tárolási lehetőség Kerítés hálókhoz 125 cm x 50 m-es méretig (földi tüskével együtt) A kurbli szétszerelhető Szállítási tételek: 1x Twist Butler TB125 hálócsévélő 3 darabos készlet

45 108 Ft*
db.