Bio pékmaláta rozs sötét, enzim-inaktív
4 478 Ft*
lérhető a 500 által.
Rendelkezésre álló, szállítási idő: 3-5 nap
- Ideális az olyan sós kenyerekhez, mint a malátás zsemle, rozskenyér és vegyes kenyér.
- Javítja a pékáruk morzsájának és kéregének tulajdonságait
- Gyönyörű barnulást és ropogós pékárut biztosít
- Javítja a tészta csírázását
- A malátás és erős ízért
- Fenntarthatóan előállított Ausztriában
- Biológiai tanúsítvánnyal és adalékanyagok nélkül
- Enzim-inaktív
Bio sütőmaláta Rozsmaláta Sötét Enzim-aktív
A rozsos pékmaláta ideális az olyan kiadós kenyerekhez, mint a malátás zsemle, és javítja a pékáruk morzsáját és kérgét.
Asütőmaláta olyan maláta, amelyet általában árpából, búzából vagy rozsból készítenek. A gabona meleg, nedves körülmények között csírázik. A kicsírázott gabonát ezután megszárítják és finomra őrlik. A gabona ellenőrzött csírázási folyamata olyan cukrokat termel, amelyek elősegítik a barnulást és az élesztő aktivitást. A sötét pékmalátát a malátázás során intenzívebben hevítik, ami a gabonacsírákban lévő enzimek elpusztulását okozza, és a maláta jellegzetes színét adja.
A rozsmaláta a sörfőzésen kívül a rozsmaláta aweboldalon sütéshez is népszerű. Ezt a rozsból készült bio pékmalátát gyakran használják maláta zsemle sütéséhez, mivel a rozsmaláta adja a zsemle jellegzetes, nagyon sötét színét.
Bio sült rozskörte sötét maláta egy pillantásra:
- Ideális a kiadós kenyerekhez
- A jobb aroma és finom íz érdekében
- A tészta jobban kel
- Szín: barna, sárga
- Illat: friss, malátás
- Enzim-inaktív
- Szerkezet: lisztes (mint a teljes kiőrlésű liszt)
- Vizsgálati szám: AT-BIO-501
- Származási hely: Ausztria - tanúsított ökológiaitermesztés
Használati utasítás:
Annak érdekében, hogy a tésztából ne vonjon ki vizet, célszerű a sütőmalátát először vízzel összekeverni, hogy meg tudjon duzzadni. Adjunk kb. 10-20 g sütőmalátát 1 kg liszthez (a kívánt barnaságtól és íztől függően) .
A gyártási folyamat:
A gabona kicsírázott. Ez aktiválja a csírát. Az enzimek elkezdenek dolgozni. Pontosan a csírázáshoz szükséges időben az újonnan kelő növény növekedését kíméletes szárítással megszakítják. Innentől kezdve malátáról beszélünk. Ahhoz, hogy a malátát pékárukhoz fel lehessen használni, a malátát a Leimüller malomban szakszerűen malátalisztté dolgozzák fel.
Mikrobiológiai minőségi kritériumok:
- Nedvesség: kevesebb mint 14
- Mikrobiológia: szalmonellamentes, hibátlan mikrobiológia
- Mikotoxinok: a vonatkozó határértékek alatt
Tartalom:
- 250 g
- 500 g
- 1 kg
Tárolás:
Higiénikusan, hűvösen és szárazon tárolja.
Származás: | Ausztria |
---|---|
Minőség: | 100%-ban természetes összetevok, GMO mentes |
Bejelentkezés
2022. január 22. 23:53
does the job
This бакинг malt loses to the best German fermented rye malts in two parameters: a) it has practically no characteristic malt smell (the bread does not have the aroma of real black rye bread) and b) it is quite light in color. Otherwiye, it does its job in terms of bread taste and structure. It has one important advantage: it can be shipped to all over Europe. It is also available from Amazon.
Bízzon a Leimüller, a házi kedvencek, haszonállatok és vadon élő állatok kiváló minőségű, GMO-mentes takarmányait osztrák gyártó több mint 400 éves hagyományában és szakértelmében. A Leimüller különös jelentőséget tulajdonít a szigorú minőségellenőrzésnek, és csak gondosan válogatott alapanyagokat használ, amelyek többsége helyi gazdáktól származik. A regionális összetevők és a modern feldolgozás kombinációja tápanyagban gazdag és kíméletes takarmányt biztosít, amely támogatja állatai egészségét és vitalását. Fedezze fel az Agrarzone széles termékskáláját, és adja a legjobbat állatainak – a Leimüllerrel.