Ugrás a fő tartalomra

Bio sütőmaláta Árpamaláta light, enzimaktív.

Ez a pékmaláta alkalmas könnyű pékáruk, például zsemlék, kiflik, sós rudak, mákos desszertek stb. készítéséhez, és javítja a pékáruk ízét és kérgét.

Asütőmaláta olyan maláta, amelyet általában árpából, búzából vagy rozsból készítenek. A gabona meleg, nedves körülmények között csírázik. A kicsírázott gabonát ezután megszárítják és finomra őrlik. A sütőmaláta tökéletes adalék a pékárukhoz! A pékmaláta hozzáadása felgyorsítja az erjedési folyamatot, mivel több tápanyag áll az élesztő rendelkezésére, így az jobban tud dolgozni . A sütőmaláta javítja a pékáru ízét is .

Bio pékmaláta árpa maláta light egy pillantásra:

  • Javítja a pékáruk ízét
  • Gyönyörű barnulást és ropogós pékárutbiztosít
  • Javítja a tészta csírázását
  • A természet saját enzimjeivel dolgozik
  • Forró italként is felforralható (malátakávé).
  • Enzymaktiv
  • Szín: barna, sárgától a fehéresig
  • Szag: friss, malátás
  • Szerkezet: lisztes, mint a teljes kiőrlésű liszt.
  • Tanúsított bio: Vizsgálati szám: AT-BIO-501
  • Származási hely: Ausztria - Mezőgazdaság

Használati utasítás:

Annak érdekében, hogy a tésztából ne vonjon ki vizet, célszerű a sütőmalátát először vízzel összekeverni, hogy meg tudjon duzzadni. Adjunk kb. 10-20 g sütőmalátát 1 kg liszthez (a kívánt barnaságtól és íztől függően) .

A gyártási folyamat:

A gabona kicsírázott. Ez aktiválja a csírát. Az enzimek elkezdenek dolgozni. Pontosan a csírázáshoz szükséges időben az újonnan kelő növény növekedését kíméletes szárítással megszakítják. Innentől kezdve malátáról beszélünk. Ahhoz, hogy a malátát pékárukhoz fel lehessen használni, a malátát a Leimüller malomban szakszerűen malátalisztté dolgozzák fel.

Mikrobiológiai minőségi kritériumok:

  • Nedvesség: kevesebb mint 14
  • Mikrobiológia: szalmonellamentes, hibátlan mikrobiológia
  • Mikotoxinok: a vonatkozó határértékek alatt

Tartalom:

  • 250 g
  • 500 g
  • 1 kg

Tárolás:

Higiénikusan, hűvösen és szárazon tárolja.

Származás: Ausztria
Minőség: 100%-ban természetes összetevok, GMO mentes
Adatok a gyártó szerint. A hibák és változtatások fenntartva.

0 az 0 értékelésből

Átlagos értékelés 0 a 5 csillagból

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Bízzon a Leimüller, a házi kedvencek, haszonállatok és vadon élő állatok kiváló minőségű, GMO-mentes takarmányait osztrák gyártó több mint 400 éves hagyományában és szakértelmében. A Leimüller különös jelentőséget tulajdonít a szigorú minőségellenőrzésnek, és csak gondosan válogatott alapanyagokat használ, amelyek többsége helyi gazdáktól származik. A regionális összetevők és a modern feldolgozás kombinációja tápanyagban gazdag és kíméletes takarmányt biztosít, amely támogatja állatai egészségét és vitalását. Fedezze fel az Agrarzone széles termékskáláját, és adja a legjobbat állatainak – a Leimüllerrel.