Bio pékárpa maláta árpa light, enzim-aktív 250 g
4 110 Ft*
lérhető a 500 által.
Rendelkezésre álló, szállítási idő: 3-5 nap
- Ideális világos színű pékárukhoz, például zsemléhez, kiflihez, sós rudakhoz, mákos desszertekhez stb.
- Gyönyörű barnaságot és ropogós pékárutbiztosít .
- Javítja a tészta csírázását
- A malátás, erős ízért
- Fenntarthatóan előállított Ausztriában
- Bio minősítéssel és adalékanyagok nélkül
- Enzimaktív
Bio sütőmaláta Árpamaláta light, enzimaktív.
Ez a pékmaláta alkalmas könnyű pékáruk, például zsemlék, kiflik, sós rudak, mákos desszertek stb. készítéséhez, és javítja a pékáruk ízét és kérgét.
Asütőmaláta olyan maláta, amelyet általában árpából, búzából vagy rozsból készítenek. A gabona meleg, nedves körülmények között csírázik. A kicsírázott gabonát ezután megszárítják és finomra őrlik. A sütőmaláta tökéletes adalék a pékárukhoz! A pékmaláta hozzáadása felgyorsítja az erjedési folyamatot, mivel több tápanyag áll az élesztő rendelkezésére, így az jobban tud dolgozni . A sütőmaláta javítja a pékáru ízét is .
Bio pékmaláta árpa maláta light egy pillantásra:
- Javítja a pékáruk ízét
- Gyönyörű barnulást és ropogós pékárutbiztosít
- Javítja a tészta csírázását
- A természet saját enzimjeivel dolgozik
- Forró italként is felforralható (malátakávé).
- Enzymaktiv
- Szín: barna, sárgától a fehéresig
- Szag: friss, malátás
- Szerkezet: lisztes, mint a teljes kiőrlésű liszt.
- Tanúsított bio: Vizsgálati szám: AT-BIO-501
- Származási hely: Ausztria - Mezőgazdaság
Használati utasítás:
Annak érdekében, hogy a tésztából ne vonjon ki vizet, célszerű a sütőmalátát először vízzel összekeverni, hogy meg tudjon duzzadni. Adjunk kb. 10-20 g sütőmalátát 1 kg liszthez (a kívánt barnaságtól és íztől függően) .
A gyártási folyamat:
A gabona kicsírázott. Ez aktiválja a csírát. Az enzimek elkezdenek dolgozni. Pontosan a csírázáshoz szükséges időben az újonnan kelő növény növekedését kíméletes szárítással megszakítják. Innentől kezdve malátáról beszélünk. Ahhoz, hogy a malátát pékárukhoz fel lehessen használni, a malátát a Leimüller malomban szakszerűen malátalisztté dolgozzák fel.
Mikrobiológiai minőségi kritériumok:
- Nedvesség: kevesebb mint 14
- Mikrobiológia: szalmonellamentes, hibátlan mikrobiológia
- Mikotoxinok: a vonatkozó határértékek alatt
Tartalom:
- 250 g
- 500 g
- 1 kg
Tárolás:
Higiénikusan, hűvösen és szárazon tárolja.
Származás: | Ausztria |
---|---|
Minőség: | 100%-ban természetes összetevok, GMO mentes |
Bejelentkezés
Bízzon a Leimüller, a házi kedvencek, haszonállatok és vadon élő állatok kiváló minőségű, GMO-mentes takarmányait osztrák gyártó több mint 400 éves hagyományában és szakértelmében. A Leimüller különös jelentőséget tulajdonít a szigorú minőségellenőrzésnek, és csak gondosan válogatott alapanyagokat használ, amelyek többsége helyi gazdáktól származik. A regionális összetevők és a modern feldolgozás kombinációja tápanyagban gazdag és kíméletes takarmányt biztosít, amely támogatja állatai egészségét és vitalását. Fedezze fel az Agrarzone széles termékskáláját, és adja a legjobbat állatainak – a Leimüllerrel.
Gyártói információk
Felelős személy