Bucas Freedom Turnout Light lótakaró 115 egy pillantásra:


  • Könnyű lótakaró töltelék nélkül
  • Vízálló és légáteresztő
  • "Rip-Stop" külső anyag
  • "Silk-feel" belső bélés
  • 8°C és +14°C közötti hőmérséklethez

Bucas Freedom Turnout Light lótakaró 0g

Sokoldalú lótakaró +8°C és +14°C közötti hőmérsékletre.

A Bucas Freedom termékcsalád folytatja a Bucas hagyományát, a kiváló minőségű lótakarók modern dizájnját, kiváló ár-érték arányban. A Freedom Turnout takarók rendkívül tartós, vízálló és légáteresztő "Rip-Stop" külső anyaggal, valamint kényelmes "Silk-feel" belső béléssel rendelkeznek.

A Bucas Freedom Turnout Light lótakaró hőmérsékleti tartománya + 8°C és 14°C között van. Ez a tartomány azonban számos tényezőtől függhet, például a naptól, a páratartalomtól, a széltől, a lovak aktivitásától, a nyírt és a nyíratlan lóállománytól.

Áttekintés:

  • Vízálló és légáteresztő
  • Töltőanyag nélkül enyhe időjárás esetén
  • "Rip-Stop" külső anyag
  • Kényelmes "Silk-feel" bélés
  • Átfedő mellkasi záródás T-csattal
  • Keresztpántok, farokpánt és farokszíj
  • A lábpántok rögzítési lehetőségei
  • Klasszikus szabás

Szín:

  • Navy / Ezüst

Méretek:

  • 115 - 165 (háthossz cm-ben)

Szállítási tételek:

1x Bucas Freedom Turnout Light lótakaró 0 g

 

Gyártó "Bucas"

Bucas lótakarók online vásárlás

Bucas a technikailag kiváló minőségű takarók a lovak számára, és nem véletlenül! Az ír gyártó 1981 óta gazdagítja a lópiacot magasan innovatív és technológiailag fejlett Termékekkel. Kezdve a vízálló és légáteresztő kültéri szőnyegekkel, a Bucasra jellemző "Stay-dry"-elvvel. Ez a légáteresztő bélés úgy lett optimalizálva, hogy az izzadságot és a nedvességet elvezesse a lótól, miközben a belső bélés száraz és meleg Marad.

2012-ben a Bucas a Buzz-Off Zebra Full Neck Fly Sheet nevű termékével újabb forradalmat indított el a ló Világában. Az alapján tervezték, hogy a zebrákat a vadonban a csíkos mintázatuk miatt lényegesen kevésbé zavarják a Legyek.

Az új takarót a vadon élő lovakra Tervezték.

Az új Bucas lótakarók innovatív mágneses záródással lettek Optimalizálva. Továbbá 2016 tavaszán bevezették a Bucas Recuptex terápiás lótakarót, a Bucas Recuptex terápiás Takarót. A takaró a test saját mágneses mezejével működik, és elősegíti az izmok gyógyulását és regenerálódását, valamint javítja a Vérkeringést.

Lótakarók minden időjárásra és minden alkalomra - mindig jól beborítva Bucas-szal!

Jellemzők: Légáteresztő, Stay-dry, Vízálló
Töltet: 0g
Nyaki rész: Leveheto
Évszak: Tavasz
Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


%
Bucas lótakaró mosószer 5 liter
Bucas lótakaró mosószer - 5 literes A Bucas Rug Wash ideális minden vízálló és vízlepergető lótakaróra és szövetre. Teljes körű garanciát vállal a Bucas termékekre, kizárólag az eredeti Bucas mosószer használata esetén. Ez a speciális foszfátmentes mosószer ideális minden Bucas lótakaróhoz. Bucas takaró mosószer 5 literes flakonban. A takarókat kézzel vagy legfeljebb 40 fokon kell mosni a gépben. Használjon 50 ml-t 4,5 kg száraz mosáshoz vagy 25 ml-t 10 liter vízhez. Ne szárítsa gépben vagy centrifugálással. Hagyja szobahőmérsékleten száradni. Ne használjon lágyítószert vagy más vegyi anyagokat. Made in Germany. Szállítási tételek: 1x Bucas lótakaró mosószer 5 liter

Tartalom: 5 Liter (9 670 Ft* / 1 Liter)

48 349 Ft* 56 881 Ft*
db.
%
Bucas lótakaró kondícionáló 5 liter
Bucas lótakaró kondicionáló 5 liter A Bucas lótakaró kondicionáló helyreállítja a Bucas kültéri takarók víztaszító tulajdonságait. Kérjük, csak a tiszta takaró külső oldalán és csak jól szellőző helyiségekben használja! Vízbázisú. Szállítási tételek: 1x Bucas lótakaró kondícionáló 5 liter

Tartalom: 5 Liter (8 237 Ft* / 1 Liter)

41 185 Ft* 46 681 Ft*
db.