Talajrögzítő 100 Wattos napelemhez egy pillantásra:


  • 1,20 méteres talajrögzítő
  • Szerelőszerszámmal együtt
  • 100 wattos napelemmodulhoz

Talajrögzítő 1,2 m - 100 Wattos napelemmodulhoz

A talajrögzítő ideális a villanypásztor készülékek földeléséhez. Az időigényes ásás mostantól a múlté! Az 1,2 méter hosszú földelőrúd tűzihorganyzott T-acélból készül, és szerelőszerszámmal együtt szállítják. A csavarozható alapot néhány perc alatt függőlegesen a talajba csavarozhatja.

Áttekintés:

  • Teljes magasság: 120 cm
  • Csavarmenettel
  • Szerelőszerszámmal együtt
  • 100 Wattos napelemmodulhoz

Szállítási tételek:

1 x Talajrögzítő 1,2 m

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


%
Napelem modul 100 watt töltésvezérlővel
Napelemes modul 100 watt töltésvezérlővel A 100 wattos napelem modul töltésszabályozóval hatékony megoldást kínál villanypásztorok áramellátására. A napelem modul optimális rögzítése érdekében a villanypásztorhoz kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült tartóval szállítjuk. Ez lehetővé teszi a biztonságos és stabil rögzítést. A napelem modul közvetlenül a 12 voltos akkumulátorhoz csatlakozik, és megfelelő méretezés esetén önszabályozó. A villanypásztor kerítéshez való napelemmodul beépített töltésszabályozót tartalmaz, amely felügyeli és szabályozza a csatlakoztatott akkumulátor töltési folyamatát. A töltésvezérlő megvédi az akkumulátort a túltöltéstől, a mélykisüléstől és a túlmelegedéstől, ami meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. A töltésvezérlő emellett lehetővé teszi a napenergia hatékonyabb felhasználását, mivel a töltőáramot az akkumulátor igényeinek megfelelően állítja be. Ez különösen fontos, ha a villanypásztor készülék változó energiafogyasztású, vagy ha a napsugárzás ingadozik. Ezen túlmenően a készülék 5 év teljesítménygaranciát biztosít a napelemmodulra, hogy további biztonságot és megbízhatóságot nyújtson Önnek. Ezzel a kiváló minőségű napelemmel jól felszerelt, hogy hatékonyan és környezetbarát módon működtesse villanypásztor készülékét. Áttekintés: Megbízható áramellátás villanypásztor készülékekhez Önszabályozó (megfelelő méretezés esetén) Teljesítmény: 100 watt Beépített töltésvezérlő a hosszabb akkumulátor élettartamért Beépített horganyzott konzol a fém elemtartó dobozhoz Környezetbarát és költséghatékony áramfejlesztés Karbantartásmentes működés tavasztól őszig Felszerelhető pl. AKO XDi 10000, XDi 15000 5 év teljesítménygarancia Méretek: Szélesség: 66,4 cm Magasság: 100,0 cm Mélység: 3,5 cm Szállítási tételek: 100 Wattos napelem modul, töltésvezérlővel együtt 1x Napelem modul kábel hossza 200 cm Megjegyzés: A fémdoboz nem tartozék.

156 659 Ft* 163 695 Ft*
db.