Leimüller fürj tojótáp pellet 1 kg egy pillantásra:


  • Minden célra alkalmas takarmány tojó fürjek számára
  • Segít megállítani a vörös madár atka fertőzést
  • Az egészséges fürjekért és az erős tojáshéjért
  • Speciális hatóanyag az atkák ellen
  • AMA jóváhagyási pecsét tanúsítvánnyal, GMO és pormentes

Leimüller fürj táp pellet tojó fürjek számára - jó tojóteljesítmény és természetes védelem.

Kiegyensúlyozott fürj tojótáp speciális aromás vegyületekkel a kártevők, például az atkák elleni védelem érdekében.

A vörös madár atkával (Dermanyssus gallinae) való fertőzöttség általában nagy riadalmat okoz a fürjtenyésztőknek. Végül is ezek a kártevők nagyon fenyegetőek lehetnek a baromfira nézve. Az atka álgazdaként emlősökre és emberekre is átterjedhet. A legjobb, ha eleve megakadályozzuk, hogy a vörös madáratka megfertőzze a fürjeket az istállóban. A megoldás az atkák csökkentésére többek között a takarmányban rejlik.

A Leimüller fürj táp pellet kiegyensúlyozott teljes értékű takarmány a tojó fürjek számára, és a teljes élettartamra alkalmas. A fontos tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek teljes ellátásának köszönhetően madarai a lehető legjobb ellátásban részesülnek. A Leimüller fürj tápok különlegessége a speciális aromás vegyületek. Az ektoparaziták elleni természetes hatóanyag a takarmányozással a fürjek véráramába kerül, és a fürjek szaga megváltozik. A fürj tápban lévő gyógynövénykivonat, amely kizárólag citrushéj, szegfűszeg és gyógynövények illóolajaiból áll, az atka számára már nem teszi vonzóvá a fürjet, és a táplálékforrása kiszárad. Mivel az atka csak vérrel szaporodik, tömeges szaporodása leáll.

A pellet előnye a granulált vagy lisztes fürjtakarmánnyal szemben az, hogy a tárolás során nem lehetséges a szétválás. Ezenkívül csökken a szelektív táplálkozási magatartás és az esetleges szennyeződés. A pelleteken keresztül az állatok automatikusan felveszik a tápanyagok teljes, kiegyensúlyozott keverékét. Ez a takarmánykeverék garantáltan GMO-mentes és a pastus+ AMA minőségbiztosítási pecséttel tanúsított.

Áttekintés:

  • Minden célra alkalmas takarmány a tojó fürjek számára
  • Segít megállítani a madár atka fertőzöttségét
  • Speciális aromás hatóanyag a kártevők ellen
  • Extra kicsi, 3 mm-es pelletek a jó táplálékfelvétel érdekében
  • Pormentes és szalmonellamentes
  • Kiváló minőségű összetevőkben gazdag
  • Kíméletesen megnyomva és többször megtisztítva
  • A szilárd tojáshéjhoz
  • Alkalmas GMO-mentes élelmiszerek előállítására.
  • AMA minőségi pecsét tanúsítvánnyal
  • Ausztriából származó szójaliszttel
  • Vágásálló, környezetbarát papírzacskó

Táplálási ajánlás:

Ajánlott a fürjeknek szabad bevitelre. Ha a lisztes takarmányról pelletált takarmányra vált, a hozzászokáshoz időre lesz szükség.

Összetevők / Összetétel:

Összetétel: kukoricadara, szója (bab) extrakciós liszt (gőzzel melegítve), búzakorpa finomliszt, kalcium-karbonát, sárga köles, repceolaj, monokalcium-foszfát, nátrium-klorid, nátrium-hidrogénkarbonát, magnézium-oxid, kártevők elleni aromás vegyületek keveréke.

Analitikai összetevők: 18,92% nyersfehérje, 4,57% nyerszsír, 3,50% nyersrost, 11,44% nyershamu, 3,89% kalcium, 0,67% foszfor, 0,27% nátrium, 0,96% lizin, 0,48% metionin, 10,24 MJ ME/kg.

Táplálkozási adalékanyagok kilogrammonként: 10.000I.E. A-vitamin / retinil-acetát (3a672a), 1.545I.E. D-vitamin/D3-vitamin (3a671), 20 mg E-vitamin / összes rac-alfa-tokoferil-acetát (3a700), 2 mg réz réz-(II)-szulfát, pentahidrát (3b405), 25 mg vas monohidrát vas-szulfát (3b103), 0,2 mg kalcium-jodát, vízmentes (3b202), 60 mg mangán mangán(II)-oxid (3b502), 40 mg cink-oxid (3b603).

Tárolás:

Higiénikusan, hűvös és száraz helyen tárolja.

Kiszerelés:

1 kg
5 kg
25 kg

Gyártó "Leimüller"

High-quality animal feed for domestic, useful and wild animals from Austria

The EVIT Leimüller animal feed is manufactured with care in the own production plant, controlled and only best ingredients are Used. Years of experience in animal feed production guarantee perfectly adapted to the animal pet Food.

Highest feed quality through strict quality controls and raw material selection

The high-quality feed mixes from Leimüller rely on a strict selection of raw Materials. Strict quality controls in our own laboratory as well as at external inspection points ensure a consistently high feed Quality. During production, all raw materials undergo special purification stages, which are applied to the respective raw Material.

Feed safely - guaranteed GMO-free!

Leimüller feed contains no genetically modified raw Materials. The strictly controlled raw materials are predominantly sourced from local Farmers. Raw materials that do not grow in Austria are exclusively sourced from experienced partners, with whom a good and trusting cooperation has existed for many Years.

Alkalmazási terület: Tojó fázis
Származás: Ausztria
Minőség: GMO mentes
Struktúra: pelletált

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.