- Számos recepthez alkalmas
- Finom diós aroma
- 100% természetes adalékanyagok nélkül
- Osztrák gabonafélékből készült
- Garantáltan GMO-mentes
- Sütőipari minőség
- Szigorúan növényvédőszer-ellenőrzés
12 889 Ft*
Rendelkezésre álló, szállítási idő: 3-5 nap
Haberfellner 630 / W 700 típusú tönkölybúzaliszt sima
A tönkölyliszt számos aromás főzési és sütési recepthez alkalmas.
A Haberfellner 630-as (németországi tipizálás szerint) / W 700-as (osztrák tipizálás szerint) típusú tönkölybúzaliszt a háztartási lisztek és süteménylisztek egyik klasszikusa , és szinte minden hagyományos sütési és főzési receptben használható búzaliszt helyett. Legyen szó süteményekről, tortákról, pitékről, tésztákról, gombócokról vagy diós kenyérről - a tönkölyliszt igazi mindenes a konyhában! A 630 / W 700 típusú tönkölyliszthez csak a legjobb osztrák tönkölybúzát őrlik. A tönkölybúza garantáltan GMO-mentes, és szigorúan ellenőrzik a növényvédő szerek tekintetében .
630 / W 700 típusú tönkölybúzaliszt, sima szemrevételezéssel:
- Szinte minden recepthez alkalmas
- A búzaliszt alternatívája
- 100% természetes adalékanyagok nélkül
- Osztrák gabonából
- Garantáltan GMO-mentes
- Sütőipari minőség
- Szigorúan növényvédőszer-ellenőrzés
- 630-as típus (Németország tipizálása szerint)
- W 700 típus (az osztrák tipizálás szerint)
Tulajdonságok:
- Ideális liszt kenyérhez, tésztákhoz, süteményekhez és tortákhoz.
- Diós aromás íz
- Népszerű háztartási liszt
- Jó sütési tulajdonságok
- Hosszabb eltarthatósági idő, mint a sötét lisztnél
Felhasználás:
A 630 / W 700 típusú tönkölybúzaliszt számos ízletes főzési és sütési recepthez alkalmas. Különösen finom sütemények, például piskótából, homok- vagy élesztőtésztából készült sütemények és piték készítésénél a 630/W 700 típusú tönkölyliszt finom diós aromát ad a süteményeknek. A lisztes "sütőcsoda" kekszek, gofri, palacsinta, rétes, kiadós galuska és tészta készítésére is alkalmas.
Tipp:
A tönkölyliszt alapvetően minden hagyományos sütési receptben felhasználható. A tönkölylisztből készült tésztának kicsit több időre van szüksége a pihentetéshez, mint a hagyományos búzalisztből készült tésztának. A tésztához célszerű kb. 5 %-kal több folyadékot adni, mivel a tönkölylisztből készült tészta nagyobb duzzadóképességgel rendelkezik. A tönkölylisztből készült főtt vagy sütött ételek különösen ízletesek lesznek, ha víz helyett tejet adunk a tésztához.
Szavatossági idő és tárolás:
A lisztet otthon, száraz, sötét és hűvös helyen kell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy megakadályozza a rovarok bejutását és a liszt szagának átvételét . Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni.
A liszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ. Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható. A teljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik.
Tartalom:
10x 1 kg Haberfellner 630 (DE) 700 (AT) típusú tönkölybúzaliszt
Haberfellner liszt - A legjobb minőség Ausztriából több, mint 120 éve.
Tiszta liszt Európa egyik legmodernebb malmából
A Haberfellner név a legjobb és legtisztább osztrák lisztet Jelenti. A Haberfellner-malom Ausztria legnagyobb magánmalma és Európa egyik legmodernebb Malma. A Haberfellner innovatív berendezési technológiák, saját laboratórium és kompromisszumok nélküli minőségi előírások alkalmazásával már több mint 120 éve a legjobb alapanyagokból állít elő Lisztet.
A nagy hagyományokkal rendelkező Haberfellner cég több mint 300 felső-ausztriai szerződéses gazdától szerzi be a legjobb Minőségű gabonát. A Haberfellner Bäcker partnerei a "Backfein-Bäckers" megjelöléssel rendelkeznek, és a lisztet a legfinomabb pékárukká dolgozzák Fel. A Bäckers évek óta a Haberfellner Mühle szigorúan tesztelt, kiváló minőségű Lisztjeire támaszkodik. A Backfein Qualitätsweizenanbau OÖ fenntartható projekt révén a Haberfellner a gabonától az ízletes pékárukig folyamatosan magas minőségre Támaszkodik. A korszerű berendezés-technológiák alkalmazása biztosítja a folyadék nyomon követését a gabonatermelőtől, a tároláson és a malmon át a kész liszt Kiszállításáig.
A legmagasabb lisztminőség - a Haberfellner család személyesen is elkötelezett ennek az ígéretnek a betartása Mellett.
Regionalitás és hazai termékek, ezt képviseli a hagyományos Haberfellner Vállalat. Fenntartható filozófiájában a Haberfellner malom nagy jelentőséget tulajdonít a legjobb nyersanyagok beszerzése, a terméktechnológiák és a környezetvédelem iránti Elkötelezettségnek. A Haberfellner családi vállalkozás vezetése és motivált munkatársai erős alapot jelentenek a sikeres Jövőhöz. A Haberfellner malom a know-how, a több mint 120 éves tapasztalat és a magas minőségi követelmények segítségével a legtisztább lisztet állítja elő a legfinomabb főző receptekhez és ízletes Süteményekhez.
Széles lisztválaszték, olyan sokszínű, mint a természet
Függetlenül attól, hogy finom sütemények, torta, szószok, pizza, tészta, pasta vagy kenyerek - a Haberfellner hagyományőrző vállalat kínálatában minden főzési és sütési recepthez megtalálható a megfelelő liszt és Búzadara: 405 / W 480 típusú búzaliszt sima, tapadós és univerzális, 1050 / W 1600 típusú búzaliszt, búzaliszt teljes kiőrlésű, 550 / W 700 típusú tönkölybúzaliszt sima, Kornplus 10 szemű liszt, 997 / W 960 típusú rozsliszt, 550 / W 700 típusú búzaliszt, 550 / W 700 típusú pizzaliszt különleges 550 / W 700 / Tipo 00 típusú pizzaliszt, mézeskalácsliszt sütőkeverék, Búzadara.
A gabonafélékről és a lisztről érdemes Tudni:
Tiszta liszt a finom pékárukhoz
A lisztet különféle gabonákból - többek között búzából, tönkölybúzából, rozsból, zabból, rizsből, kölesből és vadrizsből - lehet Előállítani. De lisztet készíthetünk álgabonából, például quinoából, amarantból, kukoricából és hajdinából Is. Nem minden liszt alkalmas minden Célra. Kenyeret például csak kenyérgabonából lehet készíteni, amelybe a rozsliszt, a búzaliszt és a tönkölyliszt is beletartozik
A őrlési fok azt jelzi, hogy a gabona külső rétegeit, amelyek fontos ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaznak, mennyire őrölték Meg. A legfontosabb tápanyagok a külső, sötét héjban találhatók, és egészen a világos, belső endospermiumig Csökkennek. Ezért a sötét liszt, például a rozsliszt, egészségesebb, mint a világos Liszt.
Származás: | Ausztria |
---|---|
Minőség: | 100%-ban természetes összetevok, GMO mentes |
Bejelentkezés