- Ideális kenyér, vegyes kenyér és sós sütemények sütéséhez.
- Ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag
- 100% természetes adalékanyagok nélkül
- Osztrák búzából
- Garantáltan GMO-mentes
- Szigorúan növényvédőszer-ellenőrzés
- Sütőipari minőség
21 093 Ft*
Rendelkezésre álló, szállítási idő: 3-5 nap
Haberfellner
1050 / W 1600 típusú búzalisztEgészséges búza kenyérliszt sötét kenyerekhez, vegyes kenyerekhez és sós süteménykülönlegességekhez.
Haberfellner 1050 (tipizálás Németország) / W 1600 (tipizálás Ausztria) típusú búzaliszt különösen gazdag ásványi anyagokban és vitaminokban, és kiváló sütési tulajdonságokkal rendelkezik a legkülönbözőbb pékáruk és ételek előállításához: Értéktartalmú kenyerek és zsemlék, édes és sós sütemények vagy sós ételek. Az 1050 / W 1600 típusú búzaliszt csodálatosan keverhető más típusú lisztekkel is, mint például a Haberfellner 405 / W 480 típusú búzaliszt vagy a Haberfellner 997 / R 960 típusú rozsliszt. A búzaliszthez kizárólag osztrák búzát használnak. A búza garantáltan GMO-mentes és szigorúan ellenőrzött növényvédőszerekkel
.Haberfellner Búzaliszt 1050 / W 1600 típusú búzaliszt áttekintés:
- Ideális kenyér, vegyes kenyér és sós sütemények sütéséhez.
- 100% természetes adalékanyagok nélkül
- Osztrák búzából készült
- Garantáltan GMO-mentes
- Szigorúan növényvédőszer-ellenőrzés
- Sütőipari minőség
- 1050-es típus (Németország tipizálása szerint)
- W1600 típus (Ausztria szerint)
Tulajdonságok:
- Magasabb tápanyagtartalom, mint a tiszta fehér lisztben
- Népszerű liszt kenyérsütéshez
- Jó sütési tulajdonságok
- A marási fok kb. 82-85 %.
- Ásványi anyag tartalom 0,91g / 100g
Felhasználás:
1050 / W 1600 típusú búzalisztből mindenféle kenyér- és sós süteménykülönlegességet
csodálatosan lehet sütni. Az1050 / W 1600 típusú búzaliszt különösen jó sütési tulajdonságai
miattkedvelt háztartási
lisztvegyes kenyerek, szürke kenyerek, gazdag búza zsemlék vagy sós quiche-ek és sütemények
készítéséhez.Tipp:
A klasszikus háztartási 405 / W 480 típusú sima búzaliszt helyett az 1050 / W 1600 típusú búzaliszt használható minden kenyérrecepthez. Ez még aromásabbá teszi a kenyeret és a péksüteményeket, és a sötét héjnak köszönhetően jellegzetes kenyér jelleget
kölcsönöz nekik. Az1050 / W 1600 típusú
búzalisztcsodálatosan keverhető más típusú lisztekkel is, mint például a 405 / W 480 típusú búzaliszt sima vagy a 997 / R 960 típusú rozsliszt.
Szavatossági idő és tárolás:
A lisztet otthon, száraz, sötét és hűvös
helyenkell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy megakadályozza a rovarok bejutását és a liszt szagának átvételét.
Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni. Aliszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ
.
Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható.
Ateljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik.
Tartalom:
1 kg5 kg
25 kg
Haberfellner liszt - A legjobb minőség Ausztriából több, mint 120 éve.
Tiszta liszt Európa egyik legmodernebb malmából
A Haberfellner név a legjobb és legtisztább osztrák lisztet Jelenti. A Haberfellner-malom Ausztria legnagyobb magánmalma és Európa egyik legmodernebb Malma. A Haberfellner innovatív berendezési technológiák, saját laboratórium és kompromisszumok nélküli minőségi előírások alkalmazásával már több mint 120 éve a legjobb alapanyagokból állít elő Lisztet.
A nagy hagyományokkal rendelkező Haberfellner cég több mint 300 felső-ausztriai szerződéses gazdától szerzi be a legjobb Minőségű gabonát. A Haberfellner Bäcker partnerei a "Backfein-Bäckers" megjelöléssel rendelkeznek, és a lisztet a legfinomabb pékárukká dolgozzák Fel. A Bäckers évek óta a Haberfellner Mühle szigorúan tesztelt, kiváló minőségű Lisztjeire támaszkodik. A Backfein Qualitätsweizenanbau OÖ fenntartható projekt révén a Haberfellner a gabonától az ízletes pékárukig folyamatosan magas minőségre Támaszkodik. A korszerű berendezés-technológiák alkalmazása biztosítja a folyadék nyomon követését a gabonatermelőtől, a tároláson és a malmon át a kész liszt Kiszállításáig.
A legmagasabb lisztminőség - a Haberfellner család személyesen is elkötelezett ennek az ígéretnek a betartása Mellett.
Regionalitás és hazai termékek, ezt képviseli a hagyományos Haberfellner Vállalat. Fenntartható filozófiájában a Haberfellner malom nagy jelentőséget tulajdonít a legjobb nyersanyagok beszerzése, a terméktechnológiák és a környezetvédelem iránti Elkötelezettségnek. A Haberfellner családi vállalkozás vezetése és motivált munkatársai erős alapot jelentenek a sikeres Jövőhöz. A Haberfellner malom a know-how, a több mint 120 éves tapasztalat és a magas minőségi követelmények segítségével a legtisztább lisztet állítja elő a legfinomabb főző receptekhez és ízletes Süteményekhez.
Széles lisztválaszték, olyan sokszínű, mint a természet
Függetlenül attól, hogy finom sütemények, torta, szószok, pizza, tészta, pasta vagy kenyerek - a Haberfellner hagyományőrző vállalat kínálatában minden főzési és sütési recepthez megtalálható a megfelelő liszt és Búzadara: 405 / W 480 típusú búzaliszt sima, tapadós és univerzális, 1050 / W 1600 típusú búzaliszt, búzaliszt teljes kiőrlésű, 550 / W 700 típusú tönkölybúzaliszt sima, Kornplus 10 szemű liszt, 997 / W 960 típusú rozsliszt, 550 / W 700 típusú búzaliszt, 550 / W 700 típusú pizzaliszt különleges 550 / W 700 / Tipo 00 típusú pizzaliszt, mézeskalácsliszt sütőkeverék, Búzadara.
A gabonafélékről és a lisztről érdemes Tudni:
Tiszta liszt a finom pékárukhoz
A lisztet különféle gabonákból - többek között búzából, tönkölybúzából, rozsból, zabból, rizsből, kölesből és vadrizsből - lehet Előállítani. De lisztet készíthetünk álgabonából, például quinoából, amarantból, kukoricából és hajdinából Is. Nem minden liszt alkalmas minden Célra. Kenyeret például csak kenyérgabonából lehet készíteni, amelybe a rozsliszt, a búzaliszt és a tönkölyliszt is beletartozik
A őrlési fok azt jelzi, hogy a gabona külső rétegeit, amelyek fontos ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaznak, mennyire őrölték Meg. A legfontosabb tápanyagok a külső, sötét héjban találhatók, és egészen a világos, belső endospermiumig Csökkennek. Ezért a sötét liszt, például a rozsliszt, egészségesebb, mint a világos Liszt.
Származás: | Ausztria |
---|---|
Minőség: | 100%-ban természetes összetevok, GMO mentes |
Bejelentkezés