Haberfellner pizza liszt speciális típus 550 / W 700 / Tipo 00 1 kg
1 626 Ft*
Jelenleg nincs raktáron.
- Eredeti olasz pizza
- Legnépszerűbb pizza liszt
- 100% természetes adalékanyagok nélkül
- Osztrák gabonából
- Garantáltan GMO-mentes
- Sütőipari minőség
- Szigorúan növényvédőszer-ellenőrzés
Haberfellner Pizza liszt speciális típus 550 / W 700 / Tipo 00
A legjobb pizzaliszt az eredeti ropogós pizzához, mint Olaszországban!
A Haberfellner pizzaliszt special 550 típusú (német tipizálás szerint) / W 700 (osztrák tipizálás szerint) / Farina finissima Tipo 00 (olasz tipizálás szerint) kizárólag kiváló minőségű, gluténben gazdag búzafajtákból készül, és - ahogy a neve is mutatja - rugalmas, légies és ropogós pizzatészták készítésére alkalmas. Legyen szó pizza margaritáról, pizzatekercsről vagy finom olasz pékáruról - ezzel a 100% osztrák búzából készült pizzaliszttel hazaviheti az olasz konyhát! A pizza liszt speciális 550 / W 700 / Tipo 00 típus minden más főzési és sütési recepthez is használható, amely 405 / 480 búzaliszttel készíthető. A búza garantáltan GMO-mentes, és szigorúan ellenőrzött növényvédő szerekből készül.
Pizza liszt speciális 550 / W 700 / Tipo 00 típus egy pillantásra:
- Eredeti olasz pizza
- 100% természetes adalékanyagok nélkül
- Osztrák gabonából készült
- Garantáltan GMO-mentes
- Sütőipari minőség
- Szigorúan növényvédőszer-ellenőrzés
- 550-es típus (Németország tipizálása szerint)
- W 700 típus (Ausztria szerint)
- W 00 típus (az olaszországi tipizálás szerint)
Tulajdonságok:
- Rugalmas, légies pizzatésztákhoz
- Legnépszerűbb pizza liszt
- Alkalmas sok más sütési és főzési recepthez is
- Jó sütési tulajdonságok
- Hosszabb eltarthatósági idő, mint a sötét lisztnél
- Ásványi anyag tartalom 0,55g / 100g
Használat:
A pizza liszt speciális 550 / W 700 / Tipo 00 típusával pillanatok alatt könnyű és rugalmas pizzatésztát süthet! A pizzaliszt előállítása során csak a legmagasabb gluténtartalmú búzafajtákat, azaz magas gluténtartalmú gabonafajtákat keverik. A pizzaliszt nem csak az olasz konyhában, a pizzához vagy a pizzatekercshez ad jó alakot. A Pizzamehl Spezial Type 550 / W 700 / Tipo 00 sütőporos tésztából, élesztős tésztából, choux tésztából, homok- vagy piskótatésztából készült sütemények készítéséhez, mártások megkötéséhez, réteshez, palacsintához vagy kekszekhez is használható.
Az olasz pizzatészta alapreceptje:
Hozzávalók: 1 kocka élesztő vagy szárazélesztő, 500 g pizzaliszt, 2 evőkanál olasz olívaolaj, 250 ml langyos víz, 1 teáskanál só, 1 csipet cukor.
- Először szitáljuk a pizzalisztet egy tálba a pizzatésztához.
- A langyos vizet jól keverjük össze az élesztővel, egy csipet sóval, a cukorral és az olajjal.
- Most öntse a víz-élesztő-olaj keveréket a lisztre.
- Először a kézi mixer tésztakampójával gyúrjuk körülbelül 5 percig.
- Végül kézzel gyúrjuk át - ettől lesz a tészta rugalmas és sima.
Tippünk: Ha a tészta túlságosan ragad a kezünkhöz, egyszerűen adjunk hozzá még lisztet. - Fedjük le a tésztatálat, és hagyjuk meleg helyen kb. 45 percig kelni - ez megduplázza a pizzatészta térfogatát.
- Közben takarítsa ki a konyhát, és melegítse elő a sütőt 250 fokra (légkeveréses sütő 220).
- Most vágja félbe a pizzatésztát, és lisztezett munkafelületen vékonyra nyújtsa ki.
- A tetejére paradicsomszószt és mindenféle hozzávalót tehetünk tetszés szerint.
- Süssük a pizzát a sütőben körülbelül 15 percig. A recept 2 pizzát készít.
- Buon appetito!
Szavatossági idő és tárolás:
A lisztet lehetőleg otthon, száraz, sötét és hűvös helyen kell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy megakadályozza a rovarok bejutását, és hogy a liszt ne vegyen át szagokat. Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni.
A liszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ. Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható. A teljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik.
Tartalom:
- 1 kg
- 5 kg
- 25 kg
Származás: | Ausztria |
---|---|
Minőség: | 100%-ban természetes összetevok, GMO mentes |
Bejelentkezés
2020. május 25. 15:54
Mehl
Super gut
A Haberfellner liszt a legmagasabb minőséget kínálja Ausztriából, több mint 120 éves hagyományon és a legmodernebb technológián alapul. A regionális szerződéses gazdálkodóktól származó gabonával a Haberfellner garantálja a fenntartható termesztést és a teljes nyomon követhetőséget. A lisztek lenyűgöző választéka – a búzaliszttől a tönkölyliszten át a különleges lisztekig, például pizzalisztig – biztosítja, hogy minden recepthez megtalálja a megfelelő terméket. Bízzon e hagyományos cég kompromisszumok nélküli minőségében és elkötelezettségében, és tapasztalja meg, hogyan gazdagítja konyháját a Haberfellner liszt.