Ugrás a fő tartalomra

Haberfellner Pizza liszt speciális típus 550 / W 700 / Tipo 00

A legjobb pizzaliszt az eredeti ropogós pizzához, mint Olaszországban!

A Haberfellner pizzaliszt special 550 típusú (német tipizálás szerint) / W 700 (osztrák tipizálás szerint) / Farina finissima Tipo 00 (olasz tipizálás szerint) kizárólag kiváló minőségű, gluténben gazdag búzafajtákból készül, és - ahogy a neve is mutatja - rugalmas, légies és ropogós pizzatészták készítésére alkalmas. Legyen szó pizza margaritáról, pizzatekercsről vagy finom olasz pékáruról - ezzel a 100% osztrák búzából készült pizzaliszttel hazaviheti az olasz konyhát! A pizza liszt speciális 550 / W 700 / Tipo 00 típus minden más főzési és sütési recepthez is használható, amely 405 / 480 búzaliszttel készíthető. A búza garantáltan GMO-mentes, és szigorúan ellenőrzött növényvédő szerekből készül.

Pizza liszt speciális 550 / W 700 / Tipo 00 típus egy pillantásra:

  • Eredeti olasz pizza
  • 100% természetes adalékanyagok nélkül
  • Osztrák gabonából készült
  • Garantáltan GMO-mentes
  • Sütőipari minőség
  • Szigorúan növényvédőszer-ellenőrzés
  • 550-es típus (Németország tipizálása szerint)
  • W 700 típus (Ausztria szerint)
  • W 00 típus (az olaszországi tipizálás szerint)

Tulajdonságok:

  • Rugalmas, légies pizzatésztákhoz
  • Legnépszerűbb pizza liszt
  • Alkalmas sok más sütési és főzési recepthez is
  • Jó sütési tulajdonságok
  • Hosszabb eltarthatósági idő, mint a sötét lisztnél
  • Ásványi anyag tartalom 0,55g / 100g

Használat:

A pizza liszt speciális 550 / W 700 / Tipo 00 típusával pillanatok alatt könnyű és rugalmas pizzatésztát süthet! A pizzaliszt előállítása során csak a legmagasabb gluténtartalmú búzafajtákat, azaz magas gluténtartalmú gabonafajtákat keverik. A pizzaliszt nem csak az olasz konyhában, a pizzához vagy a pizzatekercshez ad jó alakot. A Pizzamehl Spezial Type 550 / W 700 / Tipo 00 sütőporos tésztából, élesztős tésztából, choux tésztából, homok- vagy piskótatésztából készült sütemények készítéséhez, mártások megkötéséhez, réteshez, palacsintához vagy kekszekhez is használható.

Az olasz pizzatészta alapreceptje:

Hozzávalók: 1 kocka élesztő vagy szárazélesztő, 500 g pizzaliszt, 2 evőkanál olasz olívaolaj, 250 ml langyos víz, 1 teáskanál só, 1 csipet cukor.

  1. Először szitáljuk a pizzalisztet egy tálba a pizzatésztához.
  2. A langyos vizet jól keverjük össze az élesztővel, egy csipet sóval, a cukorral és az olajjal.
  3. Most öntse a víz-élesztő-olaj keveréket a lisztre.
  4. Először a kézi mixer tésztakampójával gyúrjuk körülbelül 5 percig.
  5. Végül kézzel gyúrjuk át - ettől lesz a tészta rugalmas és sima.
    Tippünk: Ha a tészta túlságosan ragad a kezünkhöz, egyszerűen adjunk hozzá még lisztet.
  6. Fedjük le a tésztatálat, és hagyjuk meleg helyen kb. 45 percig kelni - ez megduplázza a pizzatészta térfogatát.
  7. Közben takarítsa ki a konyhát, és melegítse elő a sütőt 250 fokra (légkeveréses sütő 220).
  8. Most vágja félbe a pizzatésztát, és lisztezett munkafelületen vékonyra nyújtsa ki.
  9. A tetejére paradicsomszószt és mindenféle hozzávalót tehetünk tetszés szerint.
  10. Süssük a pizzát a sütőben körülbelül 15 percig. A recept 2 pizzát készít.
  11. Buon appetito!

Szavatossági idő és tárolás:

A lisztet lehetőleg otthon, száraz, sötét és hűvös helyen kell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy megakadályozza a rovarok bejutását, és hogy a liszt ne vegyen át szagokat. Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni.

A liszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ. Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható. A teljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik.

Tartalom:

  • 1 kg
  • 5 kg
  • 25 kg
Származás: Ausztria
Minőség: 100%-ban természetes összetevok, GMO mentes
Adatok a gyártó szerint. A hibák és változtatások fenntartva.

1 az 1 értékelésből

Átlagos értékelés 5 a 5 csillagból


100%

0%

0%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2020. május 25. 15:54

Értékelés 5 of 5 csillagok besorolásával

Mehl

Super gut

A Haberfellner liszt a legmagasabb minőséget kínálja Ausztriából, több mint 120 éves hagyományon és a legmodernebb technológián alapul. A regionális szerződéses gazdálkodóktól származó gabonával a Haberfellner garantálja a fenntartható termesztést és a teljes nyomon követhetőséget. A lisztek lenyűgöző választéka – a búzaliszttől a tönkölyliszten át a különleges lisztekig, például pizzalisztig – biztosítja, hogy minden recepthez megtalálja a megfelelő terméket. Bízzon e hagyományos cég kompromisszumok nélküli minőségében és elkötelezettségében, és tapasztalja meg, hogyan gazdagítja konyháját a Haberfellner liszt.

Gyártói információk

Felelős személy

Haberfellner

    Válassza ki a tartozékokat

    Mérőlapát kerek alumínium
    Mérőlapát kerek alumínium
    Mérőkanál mérlegelés Az alumíniumból készült kerek mérőkanál a legalkalmasabb pl. koncentrált takarmány mérésére. Méretek: 900 g1600 g2500 g

    4 966 Ft*
    Mérőlapát négyzet alakú alumínium
    Mérőlapát négyzet alakú alumínium
    Mérőkanál mérlegelés Az alumíniumból készült szögletes mérőkanál ideális például a koncentrált takarmány mérésére. Méretek: 900 g 1600 g 2500 g

    4 303 Ft*