Haberfellner pizza liszt speciális típus 550 / W 700 / Tipo 00 1 kg egy pillantásra:


  • Eredeti olasz pizza
  • Legnépszerűbb pizza liszt
  • 100% természetes adalékanyagok nélkül
  • Osztrák gabonából
  • Garantáltan GMO-mentes
  • Sütőipari minőség
  • Szigorúan növényvédőszer-ellenőrzés

Haberfellner Pizza liszt speciális típus 550 / W 700 / Tipo 00

A legjobb pizzaliszt az eredeti ropogós pizzához, mint Olaszországban!

A Haberfellner pizzaliszt special 550 típusú (német tipizálás szerint) / W 700 (osztrák tipizálás szerint) / Farina finissima Tipo 00 (olasz tipizálás szerint) kizárólag kiváló minőségű, gluténben gazdag búzafajtákból készül, és - ahogy a neve is mutatja - rugalmas, légies és ropogós pizzatészták készítésére alkalmas. Legyen szó pizza margaritáról, pizzatekercsről vagy finom olasz pékáruról - ezzel a 100% osztrák búzából készült pizzaliszttel hazaviheti az olasz konyhát! A pizza liszt speciális 550 / W 700 / Tipo 00 típus minden más főzési és sütési recepthez is használható, amely 405 / 480 búzaliszttel készíthető. A búza garantáltan GMO-mentes, és szigorúan ellenőrzött növényvédő szerekből készül.

Pizza liszt speciális 550 / W 700 / Tipo 00 típus egy pillantásra:

  • Eredeti olasz pizza
  • 100% természetes adalékanyagok nélkül
  • Osztrák gabonából készült
  • Garantáltan GMO-mentes
  • Sütőipari minőség
  • Szigorúan növényvédőszer-ellenőrzés
  • 550-es típus (Németország tipizálása szerint)
  • W 700 típus (Ausztria szerint)
  • W 00 típus (az olaszországi tipizálás szerint)

Tulajdonságok:

  • Rugalmas, légies pizzatésztákhoz
  • Legnépszerűbb pizza liszt
  • Alkalmas sok más sütési és főzési recepthez is
  • Jó sütési tulajdonságok
  • Hosszabb eltarthatósági idő, mint a sötét lisztnél
  • Ásványi anyag tartalom 0,55g / 100g

Használat:

A pizza liszt speciális 550 / W 700 / Tipo 00 típusával pillanatok alatt könnyű és rugalmas pizzatésztát süthet! A pizzaliszt előállítása során csak a legmagasabb gluténtartalmú búzafajtákat, azaz magas gluténtartalmú gabonafajtákat keverik. A pizzaliszt nem csak az olasz konyhában, a pizzához vagy a pizzatekercshez ad jó alakot. A Pizzamehl Spezial Type 550 / W 700 / Tipo 00 sütőporos tésztából, élesztős tésztából, choux tésztából, homok- vagy piskótatésztából készült sütemények készítéséhez, mártások megkötéséhez, réteshez, palacsintához vagy kekszekhez is használható.

Az olasz pizzatészta alapreceptje:

Hozzávalók: 1 kocka élesztő vagy szárazélesztő, 500 g pizzaliszt, 2 evőkanál olasz olívaolaj, 250 ml langyos víz, 1 teáskanál só, 1 csipet cukor.

  1. Először szitáljuk a pizzalisztet egy tálba a pizzatésztához.
  2. A langyos vizet jól keverjük össze az élesztővel, egy csipet sóval, a cukorral és az olajjal.
  3. Most öntse a víz-élesztő-olaj keveréket a lisztre.
  4. Először a kézi mixer tésztakampójával gyúrjuk körülbelül 5 percig.
  5. Végül kézzel gyúrjuk át - ettől lesz a tészta rugalmas és sima.
    Tippünk: Ha a tészta túlságosan ragad a kezünkhöz, egyszerűen adjunk hozzá még lisztet.
  6. Fedjük le a tésztatálat, és hagyjuk meleg helyen kb. 45 percig kelni - ez megduplázza a pizzatészta térfogatát.
  7. Közben takarítsa ki a konyhát, és melegítse elő a sütőt 250 fokra (légkeveréses sütő 220).
  8. Most vágja félbe a pizzatésztát, és lisztezett munkafelületen vékonyra nyújtsa ki.
  9. A tetejére paradicsomszószt és mindenféle hozzávalót tehetünk tetszés szerint.
  10. Süssük a pizzát a sütőben körülbelül 15 percig. A recept 2 pizzát készít.
  11. Buon appetito!

Szavatossági idő és tárolás:

A lisztet lehetőleg otthon, száraz, sötét és hűvös helyen kell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy megakadályozza a rovarok bejutását, és hogy a liszt ne vegyen át szagokat. Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni.

A liszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ. Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható. A teljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik.

Tartalom:

  • 1 kg
  • 5 kg
  • 25 kg
Gyártó "Haberfellner"

Haberfellner liszt - A legjobb minőség Ausztriából több, mint 120 éve.

Tiszta liszt Európa egyik legmodernebb malmából

A Haberfellner név a legjobb és legtisztább osztrák lisztet Jelenti. A Haberfellner-malom Ausztria legnagyobb magánmalma és Európa egyik legmodernebb Malma. A Haberfellner innovatív berendezési technológiák, saját laboratórium és kompromisszumok nélküli minőségi előírások alkalmazásával már több mint 120 éve a legjobb alapanyagokból állít elő Lisztet.

A nagy hagyományokkal rendelkező Haberfellner cég több mint 300 felső-ausztriai szerződéses gazdától szerzi be a legjobb Minőségű gabonát. A Haberfellner Bäcker partnerei a "Backfein-Bäckers" megjelöléssel rendelkeznek, és a lisztet a legfinomabb pékárukká dolgozzák Fel. A Bäckers évek óta a Haberfellner Mühle szigorúan tesztelt, kiváló minőségű Lisztjeire támaszkodik. A Backfein Qualitätsweizenanbau OÖ fenntartható projekt révén a Haberfellner a gabonától az ízletes pékárukig folyamatosan magas minőségre Támaszkodik. A korszerű berendezés-technológiák alkalmazása biztosítja a folyadék nyomon követését a gabonatermelőtől, a tároláson és a malmon át a kész liszt Kiszállításáig.

A legmagasabb lisztminőség - a Haberfellner család személyesen is elkötelezett ennek az ígéretnek a betartása Mellett.

Regionalitás és hazai termékek, ezt képviseli a hagyományos Haberfellner Vállalat. Fenntartható filozófiájában a Haberfellner malom nagy jelentőséget tulajdonít a legjobb nyersanyagok beszerzése, a terméktechnológiák és a környezetvédelem iránti Elkötelezettségnek. A Haberfellner családi vállalkozás vezetése és motivált munkatársai erős alapot jelentenek a sikeres Jövőhöz. A Haberfellner malom a know-how, a több mint 120 éves tapasztalat és a magas minőségi követelmények segítségével a legtisztább lisztet állítja elő a legfinomabb főző receptekhez és ízletes Süteményekhez.

Széles lisztválaszték, olyan sokszínű, mint a természet

Függetlenül attól, hogy finom sütemények, torta, szószok, pizza, tészta, pasta vagy kenyerek - a Haberfellner hagyományőrző vállalat kínálatában minden főzési és sütési recepthez megtalálható a megfelelő liszt és Búzadara: 405 / W 480 típusú búzaliszt sima, tapadós és univerzális, 1050 / W 1600 típusú búzaliszt, búzaliszt teljes kiőrlésű, 550 / W 700 típusú tönkölybúzaliszt sima, Kornplus 10 szemű liszt, 997 / W 960 típusú rozsliszt, 550 / W 700 típusú búzaliszt, 550 / W 700 típusú pizzaliszt különleges 550 / W 700 / Tipo 00 típusú pizzaliszt, mézeskalácsliszt sütőkeverék, Búzadara.

A gabonafélékről és a lisztről érdemes Tudni:

Tiszta liszt a finom pékárukhoz

A lisztet különféle gabonákból - többek között búzából, tönkölybúzából, rozsból, zabból, rizsből, kölesből és vadrizsből - lehet Előállítani. De lisztet készíthetünk álgabonából, például quinoából, amarantból, kukoricából és hajdinából Is. Nem minden liszt alkalmas minden Célra. Kenyeret például csak kenyérgabonából lehet készíteni, amelybe a rozsliszt, a búzaliszt és a tönkölyliszt is beletartozik

A őrlési fok azt jelzi, hogy a gabona külső rétegeit, amelyek fontos ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaznak, mennyire őrölték Meg. A legfontosabb tápanyagok a külső, sötét héjban találhatók, és egészen a világos, belső endospermiumig Csökkennek. Ezért a sötét liszt, például a rozsliszt, egészségesebb, mint a világos Liszt.

Származás: Ausztria
Minőség: 100%-ban természetes összetevok, GMO mentes

1 az 1 értékelésből

5 ki 5 csillagok


100%

0%

0%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2020. május 25. 15:54

Mehl

Super gut

Mérőlapát kerek alumínium
Mérőkanál mérlegelés Az alumíniumból készült kerek mérőkanál a legalkalmasabb pl. koncentrált takarmány mérésére. Méretek: 900 g1600 g2500 g

4 684 Ft*
Mérőlapát négyzet alakú alumínium
Mérőkanál mérlegelés Az alumíniumból készült szögletes mérőkanál ideális például a koncentrált takarmány mérésére. Méretek: 900 g 1600 g 2500 g

4 059 Ft*