- Egészséges kenyér, mézeskalács és különleges sütemények sütéséhez.
- Ásványi anyagokban, rostokban és vitaminokban gazdag.
- AMA ökológiai pecsét és ökológiai minőségi pecsét
- A termelőig visszavezethető eredet
- Biogazdálkodásból származó gabonafélék Ausztriából
- 100% természetes adalékanyagok nélkül
- Garantáltan GMO-mentes
- Sütőipari minőség
- Szigorúan növényvédőszer-ellenőrzés
22 265 Ft*
Rendelkezésre álló, szállítási idő: 3-5 nap
997 / R 960 típusú bio rozsliszt
Klasszikus háztartási liszt kenyérhez, mézeskalácshoz, sós süteményekhez és fűszeres ételekhez
.
A 997-es típusú (németországi tipizálás szerint) / R 960-as típusú (osztrák tipizálás szerint) bio rozsliszt a legmagasabb bio-minőséggel rendelkezik, amelyet a bio-minőségi pecsét és az AMA bio-pecsét garantál. A St. Martin im Innkreisben található hagyományos Premium Biomühle weboldalon a 100% osztrák rozst kíméletesen és szakszerűen őrlik bio lisztté. A bio rozsliszt alkalmas rozskenyerek, vegyes kenyerek, mézeskalácsok, fűszeres ételek és kiadós sütemények készítésére. A rozs garantáltan GMO-mentes, és szigorúan ellenőrzött növényvédőszerekkel termesztett.A
997 / R 960 típusú rozsliszt áttekintése
:- Sötét kenyérhez, sós tésztához és mézeskalácshoz
- AMA ökológiai pecsét, ökológiai minőségi pecsét
- A termelőig visszavezethető eredet
- 100% természetes adalékanyagok nélkül
- Osztrák gabonából
- Garantáltan GMO-mentes
- Sütőipari minőség
- Szigorúan növényvédőszer-ellenőrzés
- 997-es típus (Németország tipizálása szerint)
- R960 típus (az osztrák tipizálás szerint)
Tulajdonságok:
- Rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag
- Népszerű liszt kenyérsütéshez
- Aromás, laktató és egészséges
- Jó sütési tulajdonságok
- Más lisztekkel kombinálható
Felhasználás:
A 997 / R 960 típusú bio rozsliszt különösen alkalmas kenyérsütéshez, valamint kiadós, különleges sütemények, mézeskalácsok
és fűszeres ételek, például ízletes rozsos palacsinta vagy fűszeres quiche készítéséhez. Arozs nemcsak az egyik legrégebbi gabonaféle, hanem értékes összetevőinek, például
akiváló minőségű fehérjének, ásványi anyagoknak és vitaminoknak
köszönhetően azegészséghez és a táplálkozáshoz
is jelentősen hozzájárul.Tipp:
A997 / R 960 típusú bio rozsliszt vegyesen vagy tisztán, csodálatosan kombinálható más lisztekkel, például bio teljes kiőrlésű búzaliszttel
.Keverje össze a bioteljes kiőrlésű búzalisztet vagy a bio teljes kiőrlésű rozslisztet, és készítsen mindenféle kenyér- és péksüteményreceptet!
Szavatossági idő és tárolás:
A lisztetotthon, száraz, sötét és hűvös
helyenkell tárolni
.
A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy megakadályozza a rovarok bejutását és a liszt szagának átvételét .
Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni. Aliszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ
.
Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható.
Ateljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik.
Tartalom:
25 kg
.Premium organic mill - organic quality that the name Promises.
100% organic flour from one of the most modern organic mills in Austria
The premium organic mill stands for the best and purest flour from Upper Austria. In the traditional organic mill in St. Martin im Innkreis, 100% Austrian grain is gently and professionally ground into GMO-free organic Flour. The high-quality flour produced is of the highest organic quality, which is guaranteed by the organic seal of approval and the AMA organic Seal. All purchased raw materials can be traced back to the Farmer.
Quality, regionality and sustainability across the board
The organic mill was founded by one of the most important and largest mills in Austria - the Haberfellner mill (Grieskirchen / Upper Austria) and the Furthner mill (St. Martin / Upper Austria) for the production of 100% organic Flour. Only premium Austrian organic grain is ground in the premium organic Mill.
Before the grain is ground, each grain goes through a sophisticated test procedure, where the grain is checked for the correct surface condition, mold growth and color Defects. In the in-house laboratory, quality analyzes are carried out on the purchased raw materials up to the flour Produced. Every grain delivery is checked for pollutant residues without Exception. This means that only the best high-quality organic grain is Ground.
The Premium Biomühle has been IFS certified since December 2009. Further certifications such as the AMA organic seal of approval and the organic seal of approval attest to the high quality Standard.
Finest variety of flour for sensational baking and cooking results
Whether for delicious pastries, bread, cakes or dumplings - with the organic flour of the premium organic mill you can taste the subtle Difference. All kinds of cooking and baking recipes can be conjured up with the selected Range: Organic Wheat Flour Type 550 / W 700, Organic Wheat Flour Type 1050 / W 1600, Organic Rye Flour Type 997 / R 960, Organic Wholegrain Rye Flour, Organic Wholegrain Wheat Flour.
Interesting facts about cereals and flour
Pure flour for fine baked goods - best grain and gentle grinding process
Flour can be obtained from a variety of cereals - including wheat, spelled, rye, oats, rice, millet and wild Rice. Flour can also be made from pseudo cereals such as quinoa, amaranth, maize and Buckwheat. Not every flour is suitable for every Purpose. Bread can make only from bread cereals, which include rye flour, wheat flour and spelled Flour.
The degree of grinding indicates how much of the outer peripheral layers of the grain is also ground, which contains important minerals and Vitamins. The most important nutrients are in the outer dark shell and decrease to the light, inner flour Body. That is why dark flour, like rye flour, is also healthier than light Flour.
Származás: | Ausztria |
---|---|
Minőség: | 100%-ban természetes összetevok, AMA bio-pecsét, Bio, GMO mentes |
Bejelentkezés