- Minden olyan tésztához, amelynek nem kell megduzzadnia vagy pihennie.
- 100% természetes adalékanyagok nélkül
- Osztrák gabonából készült
- Garantáltan GMO-mentes
- Sütőipari minőség
- Szigorúan növényvédőszer-ellenőrzés
Haberfellner 405 / W 480 típusú búzaliszt sima
Ideális minden olyan tészta elkészítéséhez, amelynek nem kell megduzzadnia vagy pihennie.
Akár főzéshez vagy sütéshez, akár pitékhez, süteményekhez vagy más finom süteményekhez: A 405-ös típusú búzaliszt (németországi tipizálás szerint) / W 480-as típusú (osztrák tipizálás szerint) sima búzadarával pillanatok alatt sikerülni fognak a finom pékáruk és sütemények sütőporos tésztából, élesztős tésztából, choux tésztából, piskótából vagy homokmasszából. A 405 / W 480 glatt típusú búzaliszt finom szemcsemérete miatt gyorsabban egyesül a többi összetevővel, mint a nagy tapadású liszt. A búzaliszthez kizárólag osztrák búzát használnak. A búza szigorúan ellenőrzött növényvédőszer- és garantáltan GMO-mentes.
405 / W 480 típusú búzaliszt sima, ránézésre:
- Minden olyan tésztához, amelynek nem kell megduzzadnia vagy pihennie.
- 100% természetes adalékanyagok nélkül
- Osztrák gabonából készült
- Garantáltan GMO-mentes
- Sütőipari minőség
- Szigorúan növényvédőszer-ellenőrzés
- 405-ös típus (Németország tipizálása szerint)
- W 480 típus (az osztrák tipizálás szerint)
Tulajdonságok:
- Különösen finomra őrölt liszt
- Ideális liszt könnyű süteményekhez
- Népszerű háztartási liszt
- Jó sütési tulajdonságok
- Hosszabb eltarthatósági idő, mint a sötét lisztnél
- Ásványi anyag tartalom kb. 0,40g / 100g
Felhasználás:
A 405 / W 480 típusú sima búzaliszt sokoldalúan használható a főző- és sütőkonyhában. A búzaliszt különösen alkalmas sütőporos tészta, élesztős tészta, choux tészta, homok- vagy piskóta készítésére. A 405 / W 480 típusú búzaliszt sima, kiválóan alkalmas mártások, rétesek, palacsinták vagy kekszek kötésére is.
Tipp:
A sima liszt és a jó tapintású liszt közötti különbséget a liszt hüvelyk- és mutatóujja között történő dörzsöléssel lehet megállapítani. A sima liszt finomabb érzetű, mint a csúszásmentes liszt, és minden olyan főzési és sütési receptben használatos, ahol a tésztának nem kell megduzzadnia. Különösen finom szemcséi miatt a sima liszt hő hatására gyorsabban egyesül a többi hozzávalóval, mint a nem sovány liszt.
Szavatossági idő és tárolás:
A lisztet otthon, száraz, sötét és hűvös helyen kell tárolni. A lisztet a legjobb légmentesen záródó edényben, például műanyag konzervdobozban tárolni, hogy megakadályozza a rovarok bejutását és a liszt szagának átvételét . Nem ajánlott a lisztet a mosogatógép (páratartalom) vagy a sütő (hőmérséklet-ingadozás) mellett tárolni.
A liszt eltarthatósága a liszt típusától és a megfelelő tárolástól függ. Alapvetően a fehér liszt gyakorlatilag korlátlan ideig eltartható. A teljes kiőrlésű liszt magas zsírtartalma miatt hamarabb romlandóvá válik.
Tartalom:
1 kg
5 kg
25 kg
Haberfellner liszt - A legjobb minőség Ausztriából több, mint 120 éve.
Tiszta liszt Európa egyik legmodernebb malmából
A Haberfellner név a legjobb és legtisztább osztrák lisztet Jelenti. A Haberfellner-malom Ausztria legnagyobb magánmalma és Európa egyik legmodernebb Malma. A Haberfellner innovatív berendezési technológiák, saját laboratórium és kompromisszumok nélküli minőségi előírások alkalmazásával már több mint 120 éve a legjobb alapanyagokból állít elő Lisztet.
A nagy hagyományokkal rendelkező Haberfellner cég több mint 300 felső-ausztriai szerződéses gazdától szerzi be a legjobb Minőségű gabonát. A Haberfellner Bäcker partnerei a "Backfein-Bäckers" megjelöléssel rendelkeznek, és a lisztet a legfinomabb pékárukká dolgozzák Fel. A Bäckers évek óta a Haberfellner Mühle szigorúan tesztelt, kiváló minőségű Lisztjeire támaszkodik. A Backfein Qualitätsweizenanbau OÖ fenntartható projekt révén a Haberfellner a gabonától az ízletes pékárukig folyamatosan magas minőségre Támaszkodik. A korszerű berendezés-technológiák alkalmazása biztosítja a folyadék nyomon követését a gabonatermelőtől, a tároláson és a malmon át a kész liszt Kiszállításáig.
A legmagasabb lisztminőség - a Haberfellner család személyesen is elkötelezett ennek az ígéretnek a betartása Mellett.
Regionalitás és hazai termékek, ezt képviseli a hagyományos Haberfellner Vállalat. Fenntartható filozófiájában a Haberfellner malom nagy jelentőséget tulajdonít a legjobb nyersanyagok beszerzése, a terméktechnológiák és a környezetvédelem iránti Elkötelezettségnek. A Haberfellner családi vállalkozás vezetése és motivált munkatársai erős alapot jelentenek a sikeres Jövőhöz. A Haberfellner malom a know-how, a több mint 120 éves tapasztalat és a magas minőségi követelmények segítségével a legtisztább lisztet állítja elő a legfinomabb főző receptekhez és ízletes Süteményekhez.
Széles lisztválaszték, olyan sokszínű, mint a természet
Függetlenül attól, hogy finom sütemények, torta, szószok, pizza, tészta, pasta vagy kenyerek - a Haberfellner hagyományőrző vállalat kínálatában minden főzési és sütési recepthez megtalálható a megfelelő liszt és Búzadara: 405 / W 480 típusú búzaliszt sima, tapadós és univerzális, 1050 / W 1600 típusú búzaliszt, búzaliszt teljes kiőrlésű, 550 / W 700 típusú tönkölybúzaliszt sima, Kornplus 10 szemű liszt, 997 / W 960 típusú rozsliszt, 550 / W 700 típusú búzaliszt, 550 / W 700 típusú pizzaliszt különleges 550 / W 700 / Tipo 00 típusú pizzaliszt, mézeskalácsliszt sütőkeverék, Búzadara.
A gabonafélékről és a lisztről érdemes Tudni:
Tiszta liszt a finom pékárukhoz
A lisztet különféle gabonákból - többek között búzából, tönkölybúzából, rozsból, zabból, rizsből, kölesből és vadrizsből - lehet Előállítani. De lisztet készíthetünk álgabonából, például quinoából, amarantból, kukoricából és hajdinából Is. Nem minden liszt alkalmas minden Célra. Kenyeret például csak kenyérgabonából lehet készíteni, amelybe a rozsliszt, a búzaliszt és a tönkölyliszt is beletartozik
A őrlési fok azt jelzi, hogy a gabona külső rétegeit, amelyek fontos ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaznak, mennyire őrölték Meg. A legfontosabb tápanyagok a külső, sötét héjban találhatók, és egészen a világos, belső endospermiumig Csökkennek. Ezért a sötét liszt, például a rozsliszt, egészségesebb, mint a világos Liszt.
Származás: | Ausztria |
---|---|
Minőség: | 100%-ban természetes összetevok, GMO mentes |
Bejelentkezés
2020. november 16. 18:34
Sehr zufrieden!
Kenne dieses Mehl von unseren Freunden in Österreich. Endlich kann man es in Deutschland beziehen. Super gut für Plätzchen, Hefeteig, Mehlspeisen etc.! Bestellung problemlos, Lieferung schnell und unkompliziert.