Agrarzone automata csirkeól ajtó napelemes tolóajtó nélkül egy pillantásra:


  • Automatikus, önműködően nyíló és záródó csirkeól ajtó
  • 3 funkció a nyitáshoz: Vezérlés időzítővel, fényérzékelővel vagy manuálisan
  • Integrált vészleállító funkció
  • 230V-os hálózati, akkumulátoros vagy napelemes működésnek köszönhetően rugalmasan használható
  • Kényelmes és rendkívül biztonságos

Automata csirkeól ajtó napelemes - Soha többé ne cserélj elemet!

Az automata csirkeól ajtóval a baromfiólak csirkeajtói, csúszkái vagy tolóajtói automatikusan nyithatók és zárhatók a napszaktól vagy a fényviszonyoktól függően.

A beépített elektronika szükség szerint nyitja és zárja a csirkeajtót. A csirkeól ajtó automata kinyitja a baromfi vagy csirkeól függőleges ajtatját, amikor világosodik, és amint besötétedik, ismét bezárja az ajtót. Ezenkívül a készülék kézi működtetése is lehetséges. Ezt közvetlenül a készüléken vagy a kézi gomb segítségével teheti meg. A beépített szürkületkapcsoló érzékenysége egyedileg állítható, így megakadályozható a véletlen nyitás zivatar, villámok, a közeli fények vagy a csarnok reflektorai esetén.

Amennyiben az automata tyúkól ajtó csukási folyamata közben egy állat kerül a csúszka alá, a csirkeól ajtó motorja automatikusan leáll, majd amikor az állat kiszabadult, tovább záródik.

A tyúkól ajtajának funkciója:

A fényérzékelős kapcsoló segítségével vezérelhető az automata csirkeól ajtó beépített motorja, így egy függőleges csúszka nyitása vagy zárása egy kábelhúzás segítségével valósul meg. Kézi működtetés is lehetséges. A tyúkól ajtó automata háza rendkívül stabil, és megvédi a finom elektronikát a nedvességtől, a szennyeződéstől és a napfénytől. A kissé védett helyzetben elhelyezett automata rendkívül hosszú ideig bírja a strapabíró alkatrészeinek köszönhetően.

A csirkeól ajtó automata több funkcióval rendelkezik a tyúkól ajtó kinyitásához vagy bezárásához:

  • Fényérzékelő: A csirkeól ajtót a napfénytől függően fényérzékelővel vezérlik.
  • Időzítő: A csirkeól ajtót az idő függvényében vezérli. Különbséget lehet tenni a hétköznapok és a hétvégék között.
  • Kézi vezérlés: Közvetlenül a készüléken vagy egy csatlakoztatott gombon keresztül.

Automata csirkeól ajtó áttekintése:

  • Tyúkól ajtó automata
  • Hálózati, akkumulátoros és napelemes üzem lehetséges
  • Nappali fénytől függő vezérlés fényérzékelővel
  • Időfüggő ellenőrzés
  • Kézi vezérlés, a készüléken vagy csatlakoztatott nyomógombon keresztül

Napelemes csirkeól ajtó automata áttekintése:

  • Évente mindössze 7 nap napsütés elegendő a biztonságos és folyamatos működéshez
  • Szerelőkészlet a variálható napelem felszereléshez
  • Összesen 5 m kábel a rugalmas telepítéshez
  • Egy LED jelzi, ha a napsugárzás elegendő a töltési folyamathoz
  • Kültéri használatra alkalmas

Szállítási tételek:

  • Elektromos vezérlőegység beépített motorral és kábelhúzással
  • 230V hálózati adapter
  • Elemek (4 x AA, már a készülékben)
  • Fényérzékelő
  • Csigakészlet (4 db)
  • Használati utasítás
  • Napelem akkumulátorral (2200 mAh)

Az automata csirkeól ajtó felszerelése a tyúkólra:

Az automata csirkeól ajtó felszerelése nagyon egyszerű: Először szerelje fel a tolóajtót, húzza nyitott helyzetbe, szerelje fel a csirkeól ajtó automata készüléket úgy, hogy a hurokkal (feltekert zsinór = szállítási állapot) csatlakoztatni tudja a tolóajtóhoz. Ezután helyezze be az elemeket - kész!

Tervezze meg a telepítési helyzetet és különösen a vezeték elvezetését a csirkeól ajtótól a készülékig. Mérje ki a csirkeól ajtó nyílását, és gondoskodjon megfelelő tolóajtóról vezetősínnel. A megfelelő tolóajtók és kiegészítő csigák tartozékként megtalálhatók üzletünkben.

Ha az automata csirkeól ajtót hálózati feszültséggel kívánja ellátni, győződjön meg arról, hogy a közelben van-e 230 voltos konnektor. A tápegységet és a készülék felszerelési helyét védeni kell az esőtől. A csirkeól ajtó automata nem kompatibilis az önzáró mechanizmussal rendelkező tolóajtókkal.

Műszaki adatok:

  • Tolóajtó minimális súlya: 0,5 kg
  • Tolóajtó maximális súlya: 2,5 kg
  • Max. emelési magasság: 60 cm
  • Energiaellátás: Napelemes üzem, 230 voltos hálózati üzem (hálózati adapter 12 voltos üzemhez) vagy elemes üzem (4 x AA).

Modellek:

  • Napelemes csirkeól ajtó automata tolóajtó nélkül
  • Napelemes csirkeól ajtó automata tolóajtóval 22 x 33 cm (normál csirkékhez)
  • Napelemes csirkeól ajtó automata tolóajtóval 30 x 40 cm (normál és nagyobb csirkékhez)
  • Napelemes csirkeól ajtó automata tolóajtóval 30 x 40 cm (a TierschNutztV szerint kereskedelmi célú tartásra alkalmas).
Gyártó "Agrarzone"

Agrarzone - Mezőgazdaság szenvedéllyel

Tapasztalja meg gazdálkodóknak, lovasoknak és hobbigazdáknak szánt hatalmas kínálatunkat most az Agrarzone-ban - mezőgazdasági speciális Webáruházunkban. Itt kiváló minőségű termékeket talál elektromos kerítésekkel, állattenyésztéssel, istállókkal, farmokkal és még sok mással Kapcsolatban.

Üzemmód: 9V elem, 12V szolár, 230V hálózati
Tápegység: 230 Volt
Állatfajok: Baromfi

10 az 11 értékelésből

4.64 ki 5 csillagok


64%

36%

0%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2013. december 14. 17:11

Tolle autom. Hühnerklappe .

Funktioniert einwandfrei, gutes Preis- Leistungsverhältnis. Schnelle Lieferung.

2021. július 13. 10:55

Solar Hühnerklappe

perfekte Abwicklung durch Agrarzone - gerne immer wieder

2022. március 9. 17:43

Très satisfait

Aucun problème sur larticle ! Facile à monter et à utiliser

2020. május 23. 15:27

Super, toller Artikel, super Service

Klasse Gerät, funktioniert einwandfrei. Aufbau war sehr einfach, Funktionen sind einfach zu bedienen. Für den Preis echt klasse. Service war top, Gerät wurde sehr schnell geliefert und auch der Kontakt war sehr freundlich und zuvorkommend.

2022. május 9. 9:27

Super Hühnerklappe

Alles perfekt.. Kann man nur weiter empfehlen.. Schneller Versand Top Produkt.. Einfache Bedienung und schnelle Abwicklung.. Super ist die individuelle Zeitprogrammierung..man kann sogar für das Wochenende eine andere Zeit eingeben.. Jederzeit gerne wieder .

2021. december 3. 13:21

Hühnerklappe

Lieferung etwas verzögert Artikel ist für Bekannten bestimmt. Daher von mir nicht bewertet.

2021. január 25. 23:54

Super Artikel

Rasche Lieferung! Einfache Montage! Leichte Bedienung!

2021. március 30. 9:56

Nicht Fuchssicher, ohne Aenderungen

Die Klappe ist sauber verarbeitet und lässt sich einfach montieren. Der Anschluss und Konfiguration des automatischen Oeffnungs- und Schliessmechnismus ist auch einfach. Die Klappe ist jedoch nicht Fuchs Sicher. Bei uns konnte ein Fuchs die Klappe mit der Schnauze nach oben schieben und eindringen. Entkommen konnte er jedoch nicht mehr. Meine Entfehlung, aussen muss unten bei der Klappe eine Leiste angebracht werden, damit ein Fuchs die Metallklappe nicht mit der Schnauze hochschieben kann. Zusätzlich habe ich unten an der Metallklappe noch drei Reihen Reiszwecken angeleimt, als weitere Abschreckung.

2022. március 14. 19:46

Hünerklappe Solar

Super Teil lieferung war o.k. jedoch das Solarpanel ohne Funktion lötstelle am Panel war defekt schlechte verarbeitung. Fehler wurde behoben alles super.

2021. július 12. 23:31

Hühnerklappe

bin zufrieden

%
Tolóajtó automata csirkeól ajtóhoz
Tolóajtó az automata csirkeól ajtóhoz Az automata tyúkól ajtókhoz való tolóajtó az automata csirkeól ajtók tartozéka A tolóajtókat kifejezetten az automata tyúkól ajtókhoz tervezték, és két különböző méretben kaphatók. Az automata csirkeól ajtóval a baromfiólaknál automatikusan nyithatók és zárhatók a tolóajtók. Méretek: 220 x 330 mm, alumínium, teljes szerelőkészlet (vezetősínnel együtt). 300 x 400 mm, alumínium, teljes szerelőkészlet (vezetősínnel együtt) 430 x 400 mm, alumínium, teljes szerelőkészlet (vezetősínnel együtt) Megjegyzés: A vezérlőegység nem tartozik a szállítási terjedelemhez.

8 234 Ft* 9 803 Ft*
Csere fényérzékelő automata csirkeól ajtóhoz
Csere fényérzékelő az automata csirkeól ajtóhoz Az automata csirkeól ajtóval a baromfiólak ajtajai tolóajtói automatikusan nyithatók és zárhatók. Az automata tyúkól ajtó több funkcióval rendelkezik az ajtó nyitására/zárására. Áttekintés: Nappali fénytől függő vezérlés fényérzékelővel Időfüggő ellenőrzés, különbséget lehet tenni a hétköznapok és a hétvégék között. Kézi vezérlés, a készüléken vagy a csatlakoztatott nyomógombon keresztül Akkumulátoros és hálózati működés egyaránt lehetséges. Hossza: 98 cm Szállítási tételek: 1 x fényérzékelő, pl. Kerbl automatikus csirkeól ajtóhoz alkalmas.

2 624 Ft*
db.
Csere görgők automata csirkeól ajtóhoz
Csere görgők az automata csirkeól ajtóhoz Az automata tyúkól ajtóhoz való terelőgörgőkkel megváltoztathatja a zsinór menetét, ha a tolóajtó nem közvetlenül a vezérlőegység alatt van rögzítve. 4 darabos csomag Műanyag Szín: piros

1 369 Ft*
db.
Csere zsinór gyöngyökkel automata csirkeól ajtóhoz
Csere zsinór gyöngyökkel az automata csirkeól ajtóhoz. Csere zsinór az automata tyúkól ajtóhoz. Az automata csirkeajtóval a baromfiólak ajtajai vagy tolóajtajai automatikusan nyithatók és zárhatók. A csere zsinór az Agrarzone és a Kerbl márkájú csirkeól ajtókhoz alkalmas.

938 Ft*
db.
Csatlakozókábel 12V-os autó akkumulátorhoz/villanypásztor akkumulátorhoz
Csatlakozókábel az autó akkumulátorához és a villanypásztor akkumulátorához Az autóakkumulátorok és a villanypásztor akkumulátorainak csatlakozókábele 12 voltos eszközök, például automata csirkeól ajtók működtetésére is használható. Áttekintés: Kompatibilis az összes akkumulátoros készülékkel a Kerbl, AKO, Corral vagy szabványos autó akkumulátorokkal. 2 A biztosítékkal a túlfeszültség elleni védelemhez Az 1 Ah = 1000 mAh kapacitású akkumulátor kb. 1 év üzemidőnek felel meg (az akkumulátorok tipikus önkisülési hatásainak figyelembevétele nélkül). Üreges dugó 5,5 x 2,1 mm Műszaki adatok: Feszültség: 12 V DC Biztosító: 2 A Kábel hossza: 3 m Súly: 180 g

7 057 Ft*
db.
%
Napelemkészlet automata csirkeól ajtóhoz
Napelemes készlet elektromos tyúkól ajtóhoz - automatikusan kinyílik a csirkeajtó. Soha többé ne cseréljen elemet! Tegye teljesen energiafüggetlenné automata csirkeól ajtóját az automata csirkeajtóhoz való napelemes komplett készlettel. A napelemes készlet mindent tartalmaz, ami a csirkeajtó napenergiával történő működtetéséhez szükséges. Napelem a csirkeól ajtóhoz - áttekintés: Évente mindössze 7 nap napsütés elegendő a biztonságos folyamatos működéshez. Tartalmazza a napelemmodul variálható felszereléséhez szükséges szerelőkészletet Összesen 5 m kábel a rugalmas telepítéséhez Egy LED jelzi, ha a napsugárzás elegendő a töltési folyamathoz Kültéri használatra alkalmas Az automata csirkeól ajtó 1.3-as verziójától (2018-tól) alkalmazható Műszaki adatok: Napelemes modul feszültsége: 6 V DC Napelemes modul teljesítménye: 10 W Az akkumulátor feszültsége: 3,7 V Kapacitás: 2,200 mAh Akkumulátor technológia: LiPo Súly: 1,18 kg Védelmi osztály: IP65 Méretek: 34,7 x 23,5 x 1,7 cm (hosszúság x szélesség x magasság)

23 141 Ft* 23 533 Ft*
db.
Önzáró automata csirkeól ajtóhoz
Önzáró automata csirkeól ajtóhoz Az automata csirkeól ajtó tolóajtajához való utólagos felszereléssel a rókáknak, mosómedvéknek és társaiknak többé nincs esélyük. Az alsó ütköző elérésekor a csavarok reteszelik az ajtót. A tolóajtó most már nem emelhető fel, és az állatok biztonságban vannak a potenciális támadóktól. Önzáró az automatikus csirkeól ajtóhoz áttekintés: Utángyártott készlet a csirkeól tolóajtajához Az alsó ütközőt elérve a spirálrugók kifelé nyomják a csavarokat, és rögzítik az ajtót, így azt nem lehet tovább emelni Könnyű összeszerelés az összeszerelési tervnek köszönhetően Teljes készlet az összes szükséges csavarral Megjegyzés: A csirkeól ajtó nem része a szállításnak.

7 449 Ft*
db.