CASCO Champ-3/Spirit-3/Master-6 lovagló sisak kiegészítő téli fülvédő M egy pillantásra:


  • A fülek melegítésére szolgál
  • CASCO téli szett
  • Alkalmas Champ-3 / Spirit-3 / Master-6 sisakokhoz

CASCO lovagló sisak kiegészítők - Téli szett

A CASCO lovaglósisakokhoz való téli fülek meleg füleket biztosítanak a hideg hőmérsékletben.

A CASCO Champ-3/ Spirit-3/ Master-6 lovaglósisakokhoz való fülvédők megbízhatóan melegítik a füleit. Hideg napokon a fülei kellemesen melegek maradnak anélkül, hogy a környezeti zajok torzulnának.

Áttekintés:

  • Meleg fülek hideg hőmérsékleten
  • 3 különböző méretben
  • Champ-3/ Spirit-3/ Master-6 esetében
  • Ölelnivalóan puha

Szállítási tételek:

1x CASCO téli szett Champ-3/ Spirit-3/ Master-6

Gyártó "CASCO"

CASCO Lovas sisakok fiataloknak és időseknek

A CASCO egy családi vállalkozás, amely 1989-es alapítása óta követi a magas minőségű, különleges stílusú termékek gyártásának Elvét. Ez a filozófia sikeres Volt. Ma a CASCO az egyik vezető vállalat a magas színvonalú sisakok és védőszemüvegek fejlesztése és gyártása Terén. A CASCO a részletekig kidolgozott tervezési koncepciók mellett az innovációra is összpontosít. A Satu Mare-i fejlesztési és gyártási telephelyen sok időt és elkötelezettséget fordítanak olyan megoldások kidolgozására, amelyek a lehető legbiztonságosabbá, legkényelmesebbé és legrugalmasabbá teszik a sisak Viselését. Ez szabadalmak és díjak sokaságát Eredményezte.

Made in EU - kiváló minőség és termékbiztonság

A CASCO a terméken végzett puszta munkán túlmenően felelősséget Vállal. A vállalat tudatosan döntött úgy, hogy minden termékét Európában Gyártja. Így a CASCO mindig kiváló minőséget tud garantálni, és jó munkakörülményeket biztosít dolgozói Számára. Az értékesítés és a szerviz a Bretnig / Németországban található telephelyünkről Történik.

Minden termékünkre európai biztonsági szabványok vonatkoznak, és tanúsított szervezetek állandó termékellenőrzést Végeznek. A CASCO ISO tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja a minőségellenőrzést a gyártás minden egyes Szakaszában.

Évszak: Tél

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.