Agrarzone kézi csévélődob villanypásztorhoz egy pillantásra:


  • Csévélődob mellkasi hordozóval
  • Ideűlis kb. 600 m hosszú villanypűsztor vezetékhez
  • Könnyen feltekerhető és letekerhető
  • Alacsony súly a maximűlis stabilitűs ellenére
  • Stabil és extra nagy muanyag dob

Agrarzone kézi csévélődob villanypásztor vezetékekhez mellkasi hordozóval - kb. 600 m villanypásztor szalaghoz

Rendkívül erős műanyag dob villanypásztor szalagokhoz, kötelekhez és zsinórokhoz. Ideális segítő a villanypásztorok könnyű felállításához és lebontásához.

Az extra nagyméretű Agrarzone villanypásztor csévélődob praktikus mellkasi hordozóval van felszerelve. Ez a hordozó lehetővé teszi, hogy a villanypásztor vezetékeket könnyen feltekerje és letekerje. A hasznos hordozókeretnek köszönhetően mindkét keze szabad a zsinórok, kötelek és szalagok be- és kiszedéséhez. Orsónk kapacitása kb. 600 m szalag (10 mm), 500 m kötél (6 mm) vagy 1000 m zsinór (3 mm), a villanypásztor vezeték szélességétől függően. A könnyű dob nagyon stabil és tartós.

Áttekintés:

  • Kézi csévélődob a villanypásztor szalagjainak feltekeréséhez és letekeréséhez
  • Rendkívül erős műanyag dob (cserélhető)
  • Alacsony súly
  • Kb. 600 m szalag (10 mm) vagy 500 m kötél (6 mm) vagy 1000 m zsinór (3 mm) esetén használható
  • A rögzítőfék megakadályozza a dob akaratlan túlfutását
  • Ideális segédeszköz a villanypásztor rendszer építéséhez

Méretek:

  • Méretek: 20x24x37 cm

Szállítási tételek:

1 x Agrarzone kézi csévélődob villanypásztorhoz

Gyártó "Agrarzone"

Agrarzone - Mezőgazdaság szenvedéllyel

Tapasztalja meg gazdálkodóknak, lovasoknak és hobbigazdáknak szánt hatalmas kínálatunkat most az Agrarzone-ban - mezőgazdasági speciális Webáruházunkban. Itt kiváló minőségű termékeket talál elektromos kerítésekkel, állattenyésztéssel, istállókkal, farmokkal és még sok mással Kapcsolatban.

Származás: EU

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Csere dob kerítéscsörlőhöz
Csere tárcsa műanyag tárcsához A műanyag dob ezzel a csereelemmel cserélhető. A dob kb. 600 m széles sávú (10 mm) vagy 500 m kötél (6 mm) vagy 1000 m sodort huzal (3 mm) rögzítésére alkalmas. alkalmas pl. Agrarzone Széles szalagtekercs hordozókerettel (23645) Műanyag orsó Super Szállítási terjedelem:1 x Csere tárcsa fekete

6 609 Ft*
db.
Easy-Drill orsóadapter villanypásztor csörlőhöz
Easy Drill orsóadapter - adapter legelőtekercsekhezAz adapter megkönnyíti a létraanyag feltekerését az orsóra, ezért praktikus segítség a kerítések felállításakor és lebontásakor.Egyszerűen csatlakoztassa az orsóadaptert az akkumulátoros fúrógéphez, csatlakoztassa az orsóhoz, és máris gyorsan és egyszerűen felcsévélheti a létra anyagát. Az orsóadapter lehetővé teszi, hogy az összes gyakori vezetőanyagot gyorsan és egyszerűen feltekerje egy orsóra. Végre nem kell többé fáradságosan, kézzel felcsévélni a kötelet, szalagot vagy sodort huzalt a tekercsre. Az Easy Drillt egyszerűen rá kell dugni a fúrófejre, majd fel kell tenni a tárcsát, és a vezeték nélküli fúrógép elvégzi a többit. Különösen hosszú kerítéseknél a fúró sok időt takarít meg. Ütésálló műanyagból készült, robusztus és stabil. A fúró alkalmas az art. No. 44270 és 441270.Egy pillantásra: A létra anyagának gyors fel- és letekeréséhezKönnyen kezelhetőnincs többé fáradságos forgatásnagy időmegtakarítás hosszú kerítések eseténadapter a 44270 és 441270 tárcsához alkalmasütésálló műanyagrobusztus és stabil Szállítási terjedelem: 1x Easy-Drill orsóadapter orsókhoz

3 925 Ft*
db.