Négyszögletes szénarács paliszander etetőráccsal 2 x 2 m egy pillantásra:


  • 12 etetőhely
  • Takarmánytartók lovak és szarvasmarhák számára
  • Alkalmas kerek és téglalap alakú bálákhoz
  • Állítható magasságú futók
  • Tűzihorganyzott

Négyzet alakú szénatartó állvány paliszádos etetőráccsal - kerek bálás szénatartó állvány lovak és szarvasmarhák számára.

A tetővel ellátott szénatartó biztosítja, hogy a takarmány szárazon maradjon, és ne szennyeződjön a földön.

A négyzet alakú szénatartó állvány palástos etetőráccsal alkalmas lovak és szarvasmarhák biztonságos etetésére. Az állítható magasságú futóknak köszönhetően az állvány optimálisan az állatok méretéhez igazítható. 12 etetőhelyet kínál, és 2 oldala könnyen kinyitható a töltéshez . Az állvány kerek és téglalap alakú b álákhoz alkalmas, legfeljebb 1,8 m hosszú vagy átmérőjű bálákhoz. A stabil kialakítást két négyzetes csőgerenda támasztja alá, így nagy teherbírást biztosít. A szénatartó állvány tűzihorganyzott. A tető peremének védelme és a hárompontos védelem biztosítja, hogy az állatok ne sérülhessenek meg. A hárompontos vonószerkezetnek köszönhetően a szénatartó optimálisan mozgatható a traktorral.

Ránézésre:

  • 12 etetőhely
  • Univerzális állvány lovak és szarvasmarhák számára
  • Alkalmas kerek és téglalap alakú bálákhoz 1,8 m hosszúságig vagy átmérőig.
  • Nagyon masszív kialakítás, nagy anyagvastagság, 2 négyzet alakú csőgerenda
  • Tűzihorganyzott
  • 2 oldala könnyen nyitható a töltéshez
  • Állítható magasságú futók (az állat méretéhez igazodva)
  • Hárompontos vonószerkezet
  • Nagyon alacsony takarmányveszteség
  • Készletként szállítva, beleértve a teljes tetőperemvédelmet, hárompontos biztonsági rudat.

Méretek:

  • A kád belső méretei: kb. 2 x 2 m
  • Külső méretek: kb. 2,12 x 2,12 x 2,5 m (hosszúság x szélesség x magasság)

Szállítási terjedelem:

1x négyzet alakú etetőkosár 2 x 2 m-es palisádos etetőkerítéssel

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Származás: EU
Állatfajok: , Szarvasmarha
Anyag: Galvanizált

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Takarmányháló körbálákhoz
Takarmánytakarékos háló a körbálákhoz - a szénaraktárban érezhető takarmánymegtakarításért. Ha a szénatartóban van egy takarmánytakarékos háló, az állatok lassabban és alaposabban esznek, ami hozzájárul a jobb emésztéshez. A kerek bálákhoz való takarmánytakarékos hálót a takarmány vagy a szénabála fölé feszítik. Ezáltal az állatok lassabban és alaposabban esznek. A kis szemméret támogatja az állatok természetes táplálkozási viselkedését. A lassabb takarmányfelvétel hozzájárul a jobb emésztéshez. A háló széle megerősített, hogy az állatok ne tudják letépni a hálót a báláról. A szénatartó állványon való jobb tartás érdekében egy gumit is tartalmaz. A takarmányháló áttekintése: Garantálja az alaposabb és lassabb evéstKevesebb porképződésA fajnak megfelelő takarmányfelvételAlacsony takarmányveszteségAnyag: csomómentes polipropilénAnyagvastagság: 5 mm Méretek (LxB): 1. modell: 2,8 x 2,8 m, 10,0 cm-es szemméret2. modell: 2,8 x 2,8 m, szemméret 4,5 cm3. modell: 3,6 x 2,4 m , 10,0 cm-es szemméret4. modell: 3,6 x 2,4 m , szemméret 4,5 cm Megjegyzés: Bálaátmérő az 1. és 2. modell esetében: max. 1,60 m. Szállítási terjedelem: 1x takarmányszóró háló kerek bálákhoz

42 190 Ft*
Keret szénahálóhoz
Keret takarmánytároló hálóhoz 1,83 x 1,83 m - négyzet alakú állványokhoz. A keret sokkal praktikusabbá teszi a takarmánytakarékos háló használatát! A kiváló minőségű, horganyzott keret biztosítja, hogy a háló mindig biztonságosan a helyén legyen. A keret könnyen nyitható és zárható, és a hálót nem kell minden alkalommal újra meghúzni, amikor megtöltik. Ezenkívül a keret a takarmánytakarékos hálót közvetlenül a széna fölé feszíti, és minden négyzet alakú takarmánytartóhoz alkalmas. Ránézésre: Horganyzott keretA takarmányháló könnyű rögzítéséhezKényelmes és gyors nyitás és zárás Méretek: Hossz: 1,83 mSzélesség: 1,83 m Szállítási terjedelem: 1x keret az etetőhálóhoz 1,83 x 1,83 mMegjegyzés: Az etetőhálót nem tartalmazza a szállítási terjedelem.

35 157 Ft*
db.