FlexoPlus szarvasmarha füljelzők F/F egy pillantásra:


  • Jó tartósság
  • Nagyfokú állatbarátság
  • Üres
  • 25 darabos csomag

A FlexoPlus szarvasmarha füljelzőket kifejezetten szarvasmarhák számára fejlesztették ki, és jó tartósság jellemzi, ugyanakkor nagyon alacsony a veszteség aránya.

  • Nagyfokú állatbarátság
  • Üres
  • 25 darabos csomag

Tartalom: 25 db. FlexoPlus szarvasmarha füljelző F/F, tüske és lyuk rész

Szín: sárga

Megjegyzés: A sárga füljelzők raktáron vannak. Más színek: piros, kék, zöld vagy fehér rendelésre kaphatók. Rendeléskor kérjük, mindig adja meg a kívánt színt és a számozást! Minimális rendelési mennyiség a raktáron nem lévő színek és számozás esetén: 100 darab (4 csomag)

FlexoPlus - a korszerű füljelző a szarvasmarhák számára.

A FlexoPlus füljelző a kifejezetten szarvasmarhák számára kifejlesztett füljelző következetes továbbfejlesztésének eredménye. Gyakorlati használatban rendkívül magas állatbarát tulajdonságok jellemzik, nagyon jó tartóssággal és alacsony veszteségrátával.

A kemény peremcsúcs a lyukrész újonnan kifejlesztett zárórendszerével kombinálva még jobb lyukasztási hatást eredményez a füljelző felhelyezésekor. Sem a szövetmaradványok, sem a hajszálak nem akadnak bele a záródásba, hanem simán levágódnak. A sima vágott él gyorsabb gyógyulást eredményez, mint az összetört élek.

A kemény peremcsúcs és az új piros zárórendszer rendkívül rugalmas műanyagból készül, amelyet a nyújthatóság és a kiváló mikrobaállóság jellemez. A perforált részbe integrált piros zárórendszer magas szintű hamisítás-ellenállóságot biztosít, és garantálja, hogy a füljelző használhatatlan legyen hamisítási kísérlet esetén.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Származás: Németország
Állatfajok: Szarvasmarha

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Füljelző fogó FlexoPlus és MultiFlex készülékhez
A füljelző fogó a FlexoPlus és a MultiFlexweboldalakhoz. szürke betéttelFlexoPlus és MultiFlex füljelzők behelyezéséhez MultiFlex füljelzés - villámgyors és problémamentes A MultiFlex füljelző az állatok azonosításának legújabb fejleménye. Gyakorlati használatban (viselési teszt), különböző állatfajok esetében a teljesen flexibilis füljelző jó tartósságot, ugyanakkor nagyon alacsony veszteségrátát és nagyfokú állatbarátságot mutatott. A poliuretán kizárólagos használata alapanyagként a MultiFlex füljelzőt rendkívül tartós és hatékony termékké teszi. A használt és szabadalmaztatott kemény tüskepont (HKS) különösen megkülönbözteti a füljelzőt. Ez a rendkívül éles tüskés hegy lehetővé teszi a könnyű előszúrást, miközben egyidejűleg feszesíti és rögzíti a fülbőrt. Ez, valamint a perem integrált lyukasztása a legjobb feltételeket biztosítja az állatbarát füllyukasztáshoz. A gerinc tengelyében lévő légzőnyílások biztosítják a gyors gyógyulást azáltal, hogy levegőt juttatnak a sebbe. Ugyanakkor a légnyílások előre meghatározott töréspontként szolgálnak húzási manipulációk esetén. A füljelző leválasztása már nem lehetséges. Így a jelenlegi ismeretek szerint maximális manipulációs biztonság garantálható.

21 093 Ft*