TailWell 2 Power farok trimmer egy pillantásra:


  • 4 másodperc alatt lenyírja a tehén farkát!
  • Tailwell 2 most még egyszerűbb és hatékonyabb
  • Fejés közben is lehetséges!
  • Szinte minden akkus csavarhúzóhoz illeszkedik

TailWell2 Power Tail Trimmer - a praktikus tehénfarok trimmer.

A TailWell 2 segítségével nincs szükség elővágásra, még erős szennyeződések esetén sem!

A Tailwell 2 farokvágó a logikus továbbfejlesztése az új-zélandi sikeres modellnek. A Tailwell 2-t azért fejlesztették ki, hogy megkönnyítse a tehenek farokszőrének nyírásával járó fárasztó munkát a tejelő tehenek számára. Az ürülékkel és vizelettel szennyezett tehénfarkszőrzet eltávolítása fontos az állomány, a tej és a fejő optimális higiéniája érdekében. Még ha a farok nagyon piszkos is, nincs szükség elővágásra. A TailWell 2 rendkívül halkan működik, és csak néhány másodpercet igényel farkanként - ideális még fejés közben is!

Az optimális tejminőség érdekében a tehén farokszőrzetét évente kétszer le kell nyírni. A TailWell2 Power Tail Trimmer bármilyen akkumulátoros csavarhúzóra (min. 14 volt) illeszthető, kb. 1250 fordulat/perc fordulatszámmal. A TailWell 2 Power Tail Trimmer csendesen működik és sima szőrvágást eredményez. Ez farokként legfeljebb 4 másodpercet vesz igénybe, és könnyen elvégezhető a fejési folyamat közben.

Az elv az, hogy a külső penge egy belső penge körül forog, így nem áll fenn az állat vagy az ember sérülésének veszélye. A rendszeres kenés, mint minden nyíróeszköz esetében, fontos, és minden 30. nyírás között el kell végezni a maximális 50. nyírásig. A farok elővágása nem szükséges, még erős szennyeződések vagy inkrusztáció esetén sem. A szennyeződés mértékétől függően 100-200 farkat lehet levágni egy akkumulátortöltésenként. A pengéket a szennyeződés mértékétől függően (1000-2000 nyírás után) újra kell élezni. Ezt a mellékelt csiszolópasztával még a tapasztalatlan felhasználók is könnyen és problémamentesen elvégezhetik.

A TailWell 2 áttekintése:

  • Megkönnyíti a tehenek farokszőrének nyírásával járó fárasztó munkát a tejelő teheneknél
  • Az ürülékkel és vizelettel szennyezett tehénfarkszőrzet évente kétszer történő eltávolítása lehetővé teszi az állatállomány, a tej és a fejő optimális higiéniáját
  • Nincs szükség a szőrszálak előzetes levágására, még erős szennyeződés vagy lerakódás esetén sem.
  • Csendesen dolgozik és sima szőrvágást készít, farkanként max. 4 másodperc alatt.
  • Elv: egy külső penge forgása egy belső penge körül - nincs sérülésveszély az állatokra vagy emberekre nézve.
  • Nagy teljesítményű újratölthető akkumulátor - akár 200 vágás egyetlen feltöltéssel
  • A mellékelt, speciálisan kifejlesztett csiszolópaszta lehetővé teszi a pengék egyszerű és problémamentes újracsiszolását még a tapasztalatlan felhasználók számára is (1000-2000 nyírás után szükséges).
  • Szinte bármilyen akkus csavarhúzóhoz illeszkedik, legalább 14 voltos, 1250 fordulat/perc (az akkus csavarhúzó nem tartozék).
  • Praktikus műanyag tokban a biztonságos tárolás érdekében
  • DVD-vel és kézikönyvvel

Megjegyzés: Az akkumulátoros csavarhúzó nem tartozik a szállítási terjedelemhez.

Szállítási terjedelem:

  • 1x TailWell 2 tehén faroknyíró trimmer
  • 1x csiszolópaszta
Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Jellemzők: Árammal
Származás: EU
Állatfajok: Szarvasmarha

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Kerbl nyírógép olaj Constanta 100 ml
Kerbl Constanta nyírógép olaj 100 ml A Kerbl speciális olaja a folyamatos üzemben lévő nyírógépekhez lett kifejlesztve, optimálisan tisztítja és olajozza a nyírófejet, és védi azt a korróziótól. A kisebb rozsdafoltok olajozás után könnyen eltávolíthatók. A nyíróolaj biztosítja a nyírófej minden mozgó alkatrészének optimális kenését. A nyíróolaj ideális minden nyírás előtti és utáni ápoláshoz. Fontos: A nyírófej túlmelegedésének megelőzése és a hosszabb élettartam biztosítása érdekében a nyírás közben (kb. 5 percenként) vigyen fel néhány csepp olajat a nyírófejre. A nyírás után a gépet meg kell tisztítani a szőrmaradványoktól, és újra be kell olajozni. Tipp: Olajozás után rövid időre kapcsolja be újra, hogy az olaj jól eloszoljon. Tartalom: 100 ml

Tartalom: 0.1 Liter (25 750 Ft* / 1 Liter)

2 575 Ft*
Cserepenge TailWell 2 farok trimmerhez
Csere kés a TailWell 2 - farok nyírógéphez A TailWell Power Tail Trimmer cserekés megkönnyíti a tehenek farokszőrének nyírásával járó fárasztó munkát a tejelő teheneknél. Az ürülékkel és vizelettel szennyezett tehénfarkszőrzet évente kétszer történő nyírása lehetővé teszi az állatállomány, a tej és a fejő optimális higiéniáját. Működési elv: egy külső kés forgása egy belső kés körül - nincs sérülésveszély az állatra vagy emberre nézve. Szállítási terjedelem: 1 x csere kés

89 462 Ft*
db.
Csiszolópaszta Tailwell 2 farok trimmerhez
Csiszolópaszta a TailTrimmer Tailwell 2-höz A speciálisan kifejlesztett csiszolópaszta lehetővé teszi a pengék egyszerű és problémamentes újracsiszolását még a tapasztalatlan felhasználók számára is. Az újraköszörülés általában 1000-2000 nyírás után szükséges. Megjegyzés: A farok nyírógép nem tartozéka a szállításnak.

5 466 Ft*
db.