Twintag fogó egy pillantásra:


  • Alumínium
  • Feszített rugóval

A Twintag fogó a Twintag füljelzőkhöz alkalmas. Ezek a füljelzők speciális füljelzők malacok, juhok és bárányok számára.

  • Alumínium
  • Feszített rugóval
Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Származás: EU

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Tipp
Twintag füljelző
Twintag füljelző malacok, juhok és bárányok jelölésére. A Twintag füljelző egy speciális füljelző malacok, juhok és bárányok számára sárga, piros, zöld, kék és fehér színben. A füljelzők használata a legelterjedtebb és egyben a legolcsóbb azonosítási lehetőség ezen állatok esetében. A Twintag füljelzők csak csomagban kaphatók (pl. 1-50, 51-100, ...). Nem készletezés és számozás esetén a minimális rendelési mennyiség 100 darab (2 csomag). modellek: üresdombornyomott (1-200) színek: pirossárgazöldfehérkék Szállítási terjedelem: 50 darabos csomag füljelző Twintag

4 294 Ft* 4 684 Ft*