Clipster lónyírógép FarmClipper 2 akkumulátorral egy pillantásra:


  • Professzionális nyírógép lovak és szarvasmarhák nyírására
  • Két lítium-ion akkumulátorral
  • Ergonomikus forma a biztonságos fogásért
  • Kiegyensúlyozott súlypont
  • Nagyon könnyű, mindössze 1250 g
  • Optimalizált töltési idő kb. 1,5 óra

Clipster FarmClipper Akku 2 - lónyírógép 2 akkumulátorral együtt

A FarmClipper Akku 2 egy professzionális nyírógép a lovak teljes nyírására, kiváló kezelési tulajdonságokkal és rendkívül könnyű, mindössze 1250 g. A nyírógép nagyon jó ár-érték arányával és a két 14,4 voltos lítium-ion blokk akkumulátorral igazán meggyőző.

A két 14,4 voltos lítium akkumulátornak köszönhetően non-stop nyírásra van lehetőség. A nyírógép akkumulátorral és nyírófejjel együtt mindössze 1250 g súlyú. A 2300 kettős löket/perc teljesítményével a FarmClipper kiváló húzóerővel rendelkezik, és semmivel sem marad el a hálózatról működtetett gépektől. Az ergonomikus forma, a különleges felületkezelés és a ház kiegyensúlyozott súly pontja biztosítja a fáradságmentes munkavégzést. A kialakításnak köszönhetően a gép tökéletesen illeszkedik a kézbe. A műanyag ház kis kerületének köszönhetően a nyírógép kisebb kezek számára is nagyon alkalmas.

A FarmClipper Akku 2 emellett egy Supra nyírókéskészlettel van felszerelve. A precíziós pengék kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, és még a vastag szőrön is átúsznak teljesítményveszteség nélkül.

A Clispster FarmClipper Akku 2 áttekintése:

  • Ideális lovak, pónik és szarvasmarhák számára.
  • Két 14,4 voltos lítium-ionos akkumulátorral együtt
  • Optimalizált munka- és töltési idő (kb. 1,5 óra)
  • Speciális, könnyen fogható ház
  • Kiegyensúlyozott súlypont
  • Lehetővé teszi a fáradságmentes nyírást
  • Tartalmazza a tartalék akkumulátort

Műszaki adatok:

  • Energiafogyasztás: 14,4 volt
  • Löketszám: kb. 2300 löket/perc
  • Töltési idő: kb. 90 perc.
  • Nyírási idő: kb. 90 perc.
  • Súly: kb. 1,25 kg (akkumulátorral együtt)

Szállítási terjedelem:

1x Clipster nyírógép FarmClipper Akku 2 a nyírópengével és akkumulátorral együtt
1x Tartalék akkumulátor
1x Töltőállomás
1x Csavarhúzó
1x Speciális olaj
1x Használati utasítás
1x Stabil tok

Gyártó "Clipster"

Clipster nyírógépek - professzionális nyírógépek verhetetlen áron

A Clipster az Albert Kerbl GmbH márkája, amely évek óta gyárt kiváló minőségű nyírógépeket nagytestű állatok Számára. A Clipster nyírógép sorozatával a Kerbl a megszokott minőségben megfelelő áron Kínálja. A Clipster nyírógépek kényelmes, vezeték nélküli kutyanyírást tesznek lehetővé, és ideálisak a különböző finom munkákhoz vagy a részletek Nyírásához. A nyírógépeket az ergonomikus forma és a késes-éles rozsdamentes acél olló Jellemzi.

Ciklusszám: 2300 DH/min
Üzemmód: 12V akku
Állatfajok: , Szarvasmarha

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Premium nyírókés készlet a PowerCut, FarmClipper és Constanta nyírógépekhez 31/15 fog
Méret: 31/15 fog
Nyírókés készlet Premium a PowerCut, Constanta, FarmClipper gépekhez Kiváló minőségű, válogatott szerszámacélból készült nyírópengekészlet a tiszta nyírási eredmény érdekében. A Premium nyírókéskészlet számos gyakori nyírógéphez, például az Agrarzone Powercut, a Kerbl FarmClipper, a Kerbl Constanta és más Heiniger, Aesculap és Liscup márkájú gyakori nyírógépekhez alkalmas. Az optimalizált pengegeometria és a kiválasztott, speciálisan edzett szerszámacél pontos vágásképet és hosszú élettartamot biztosít. Ápolási utasítások: A nyírókések optimális élettartamának biztosítása érdekében fontos a rendszeres és megfelelő ápolás. Tisztítsa meg a vágólapokat puha ruhával vagy kefével. Győződjön meg arról, hogy a fogak közötti rések tiszták. Fertőtlenítőszer használata esetén a korrózió megelőzése érdekében alaposan szárítsa meg a nyírófejet. Szárítás után olajozza be a nyírófejeket nyíróolajjal. A nyírókéseket minden egyes használat előtt, a felhelyezett nyírófejjel be kell olajozni. Munka közben a nyírógép pengéit 5-10 percenként meg kell olajozni. Olajozás után hagyja a gépet néhány másodpercig üresjáratban, hogy az olaj jól eloszolhasson, és ne kerüljön az állat szőrére. Megfelelő karbantartással és ápolással a nyírófejek élettartama akár 20%-kal is növelhető. Az újracsiszolás késleltethető is. Áttekintés: Kések a PowerCut, Constanta, FarmClipper gépekhez Heiniger és Aesculap nyírógépekhez is Szerszámacél speciális edzéssel Optimalizált penge geometria A tiszta és pontos vágási mintázathoz Magas minőségű kivitelezés Hosszú élettartam Nyírási típus: 21/23 fog szarvasmarhák körbevágásához 3 mm 18/17 fog szarvasmarhák, finom gyapjas juhok és nemes juhok számára 3 mm 31/15 fog szarvasmarhákhoz / lovakhoz standard nyírás 3 mm 31/23 fog tőgynyíráshoz és ipari nyíráshoz 31/15 fog a bőrhöz közeli finom nyírásra, állatorvosok számára Szállítási tételek: 1x Nyírókés készlet Premium, amely felső és alsó késből áll

20 787 Ft*
db.
Clipster töltő FarmClipper akkumulátorhoz
Akkumulátortöltő Agrarzone PowerCut/Clipster FarmClipper 2 akkumulátorokhoz Ez a 230 V-os akkumulátortöltő hasznos tartozék az Agrarzone PowerCut és a Clipster Farmclipper 2 ló/szarvasmarha vezeték nélküli nyírógépekhez. A töltőállomás kb. 90 perc alatt teljesen feltölti a lítium-ion akkumulátorokat, és egy tartalék akkumulátorral együtt lehetővé teszi a non-stop nyírást. Áttekintés: Akkumulátor töltő az Agrarzone PowerCut / Clipster FarmClipper 2 nyírógépekhez Rövid, mindössze 90 perces akkumulátor töltési idő Optimalizált munka- és töltési idő a non-stop vágáshoz Töltő 230 V-os hálózati csatlakozással Alkalmas ezekhez a nyírógépekhez: Agrarzone lónyírógép PowerCut akkumulátoros Clipster lónyírógép FarmClipper 2 akkumulátoros Clipster szarvasmarha nyírógép FarmClipper 2 akkumulátoros Szállítási terjedelem: 1x Akkumulátortöltő az Agrarzone PowerCut / Clipster FarmClipper 2 nyírógépekhez

15 687 Ft*
db.
Csere akkumulátor Agrarzone PowerCut / Clipster FarmClipper 2 nyírógépekhez
Csere akkumulátor Agrarzone PowerCut/Clipster FarmClipper 2 nyírógépekhez Ez a lítium-ionos csereakkumulátor az Agrarzone PowerCut és a Clipster Farmclipper 2 ló/szarvasmarha vezeték nélküli nyírógépekhez alkalmas. A nagy kapacitásnak köszönhetően az akkumulátor hosszú, kb. 120 perces üzemideje garantált. A hosszabb nyírási idő érdekében további akkumulátor használata ajánlott. Ez lehetővé teszi a folyamatos nyírást, még akkor is, ha 1 akkumulátor töltése folyamatban van. Műszaki adatok: Akkumulátor technológia: Li-Ion Akkufeszültség: 14,4 V Akkukapacitás: 2500 mAh Akkumulátor élettartama: kb. 120 perc Akkumulátor töltési idő: kb. 90 perc Alkalmas ezekhez a nyírógépekhez: Agrarzone lónyírógép PowerCut akkumulátoros Clipster lónyírógép FarmClipper 2 akkumulátoros Clipster szarvasmarha nyírógép FarmClipper 2 akkumulátoros Szállítási tételek: 1x csere akkumulátor 14,4 V a nyírógéphez

25 102 Ft*
db.
Kerbl nyírógép olaj Constanta 500 ml
Kerbl Constanta nyírógépolaj 500ml A Kerbl speciális olaja optimálisan tisztítja és olajozza a nyírófejet, és védi a korróziótól. A kisebb rozsdafoltok olajozás után könnyen eltávolíthatók. Az olaj optimális ápolást biztosít a nyírógépnek anélkül, hogy az ragadna. A nyíróolaj ideális ápolásra minden nyírás előtt és után. Fontos: A nyírófej túlmelegedésének megelőzése és a hosszabb élettartam biztosítása érdekében a nyírás közben (kb. 5 percenként) vigyen fel néhány csepp olajat a nyírófejre. A nyírás után a gépet meg kell tisztítani a szőrmaradványoktól, és újra be kell olajozni. Tipp: Olajozás után rövid időre kapcsolja be újra, hogy az olaj jól eloszoljon.

Tartalom: 0.5 Liter (10 976 Ft* / 1 Liter)

5 488 Ft*
db.