Csere akkumulátor Agrarzone PowerCut / Clipster FarmClipper 2 nyírógépekhez egy pillantásra:


  • Pót akkumulátor a nyírógépekhez: Agrarzone PowerCut/Clipster FarmClipper 2
  • Lítium-ion akkumulátor nagy kapacitással
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő kb. 120 perc

Csere akkumulátor Agrarzone PowerCut/Clipster FarmClipper 2 nyírógépekhez

Ez a lítium-ionos csereakkumulátor az Agrarzone PowerCut és a Clipster Farmclipper 2 ló/szarvasmarha vezeték nélküli nyírógépekhez alkalmas. A nagy kapacitásnak köszönhetően az akkumulátor hosszú, kb. 120 perces üzemideje garantált. A hosszabb nyírási idő érdekében további akkumulátor használata ajánlott. Ez lehetővé teszi a folyamatos nyírást, még akkor is, ha 1 akkumulátor töltése folyamatban van.

Műszaki adatok:

  • Akkumulátor technológia: Li-Ion
  • Akkufeszültség: 14,4 V
  • Akkukapacitás: 2500 mAh
  • Akkumulátor élettartama: kb. 120 perc
  • Akkumulátor töltési idő: kb. 90 perc

Alkalmas ezekhez a nyírógépekhez:

  • Agrarzone lónyírógép PowerCut akkumulátoros
  • Clipster lónyírógép FarmClipper 2 akkumulátoros
  • Clipster szarvasmarha nyírógép FarmClipper 2 akkumulátoros

Szállítási tételek:

1x csere akkumulátor 14,4 V a nyírógéphez

Gyártó "Clipster"

Clipster nyírógépek - professzionális nyírógépek verhetetlen áron

A Clipster az Albert Kerbl GmbH márkája, amely évek óta gyárt kiváló minőségű nyírógépeket nagytestű állatok Számára. A Clipster nyírógép sorozatával a Kerbl a megszokott minőségben megfelelő áron Kínálja. A Clipster nyírógépek kényelmes, vezeték nélküli kutyanyírást tesznek lehetővé, és ideálisak a különböző finom munkákhoz vagy a részletek Nyírásához. A nyírógépeket az ergonomikus forma és a késes-éles rozsdamentes acél olló Jellemzi.

Üzemmód: 12V akku
Állatfajok: , Szarvasmarha

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Clipster töltő FarmClipper akkumulátorhoz
Akkumulátortöltő Agrarzone PowerCut/Clipster FarmClipper 2 akkumulátorokhoz Ez a 230 V-os akkumulátortöltő hasznos tartozék az Agrarzone PowerCut és a Clipster Farmclipper 2 ló/szarvasmarha vezeték nélküli nyírógépekhez. A töltőállomás kb. 90 perc alatt teljesen feltölti a lítium-ion akkumulátorokat, és egy tartalék akkumulátorral együtt lehetővé teszi a non-stop nyírást. Áttekintés: Akkumulátor töltő az Agrarzone PowerCut / Clipster FarmClipper 2 nyírógépekhez Rövid, mindössze 90 perces akkumulátor töltési idő Optimalizált munka- és töltési idő a non-stop vágáshoz Töltő 230 V-os hálózati csatlakozással Alkalmas ezekhez a nyírógépekhez: Agrarzone lónyírógép PowerCut akkumulátoros Clipster lónyírógép FarmClipper 2 akkumulátoros Clipster szarvasmarha nyírógép FarmClipper 2 akkumulátoros Szállítási terjedelem: 1x Akkumulátortöltő az Agrarzone PowerCut / Clipster FarmClipper 2 nyírógépekhez

15 715 Ft*
db.