Göbel pocok önlövő eszköz egy pillantásra:


A poloskák elleni védekezés leghatékonyabb, legolcsóbb és mindenekelőtt legállatbarátabb változata a poloskacsapda. A rágcsáló rendkívül otthonosan érzi magát legelőkön, kertekben és mindenféle zöldövezetben. Ott az egerészölyv kizárólag növényi táplálékkal táplálkozik.

Először is, állatvédelmi szempontból meg kell győződnie arról, hogy egerészölyvekkel és nem vakondtúrásokkal van dolga.

A vakondot Németországban nem szabad befogni vagy megölni, mivel védett faj. Kivételes engedélyeket (például sportpályák esetében) az illetékes természetvédelmi hatóságtól kell beszerezni.

Szállítási terjedelem:

1x egerészölyv-kilökő eszköz.

Gyártó "Agrarzone"

Agrarzone - Mezőgazdaság szenvedéllyel

Tapasztalja meg gazdálkodóknak, lovasoknak és hobbigazdáknak szánt hatalmas kínálatunkat most az Agrarzone-ban - mezőgazdasági speciális Webáruházunkban. Itt kiváló minőségű termékeket talál elektromos kerítésekkel, állattenyésztéssel, istállókkal, farmokkal és még sok mással Kapcsolatban.

1 az 1 értékelésből

5 ki 5 csillagok


100%

0%

0%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


2019. október 10. 12:56

Göbel Wühlmausselbstschuss-Gerät

Funktioniert einwandfrei! Konnte ersten Erfolg bereits verbuchen! Gerät wie beschrieben, wurde rasch geliefert. Bin sehr zufrieden!

%
50x RWS speciális patronok szarvasmarha kábítóhoz 9x17 sárga
Méret: sárga
50x RWS patronok speciális patronok a 9x17-es kaliberű, kábító hatású állatállományhoz Speciális patronok, amelyek optimálisan illeszkednek a Blitz állatkábítóhoz 50 db csomagban, praktikus dobozban. Legyen szó könnyű vagy nehéz jószágról, az RWS jószágkábító patronokkal bármely jószágot másodpercek alatt elkábíthat. Ezek az RWS Sinoxid patronok malacok, juhok, sertések, ökrök, bikák, tehenek és lovak számára alkalmasak. Különleges biztonság és kiváló minőségű kivitelezés jellemzi ezeket a patronokat. Ezek a speciális töltények alkalmasak a Blitz kilövőberendezéshez és minden 9x17-es kaliberű, elterjedt állatelkábító berendezéshez. Speciális patronok egy pillantásra: kaliber: 9 mm x17 négy méretben kapható Kerner és Blitz fegyverekhez Szarvasmarha kábító patronok bikákhoz, sertésekhez, malacokhoz, kecskékhez stb. Tartalom: 50 töltény 18 éves kortól elérhető! Méret: Zöld: malacok (5 kg-tól 30 kg-ig), sertések, juhok (1 éves korig), borjak. Sárga: juhok és kecskék (1 éves kortól), tehenek, könnyű ökrök esetében. Kék: közepes súlyú ökrök és fiatal bikák esetében. Piros: lovak, a legnehezebb ökrök és kifejlett bikák számára. Szállítási terjedelem: 50x kazetta speciális kazettában FIGYELMEZTETÉS: Tűz- vagy szilánkveszély, robbanóanyagok és eldobott tárgyak veszélye. Tartsa távol a hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól. Ne dohányozzon. A vásárlási engedélynek jelen kell lennie.

10 544 Ft* 11 392 Ft*