Földre minősített kutyakaki táska adagoló levendula egy pillantásra:


Föld besorolású kutyakaki táska adagoló pórázhoz (15 levendula illatú zacskó)

Ez a zöld kakizsák adagoló a legaranyosabb a piacon . Praktikus tartó az Earth Rated utántöltő tekercsekhez, 15 levendula tasakot tartalmaz. Ez az adagoló minden szabványos orsóra illeszkedik, és állítható pánttal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen pórázra rögzítse.

A felcsavarható teteje biztonságosan tartja a zacskókat (nem ejti le vagy veszíti el!), az adagoló hátulján található egyedi kampó pedig nagyszerű funkció, amellyel a használt táskát kézbe veszi. -ingyenes Szállítás addig tart, amíg megfelelően megsemmisíthető.

  • Zöld színű adagoló csavaros kupakkal
  • 1 tekercs, 15 db levendulás zacskót tartalmaz
  • A táskák 9 x 13 hüvelyk méretűek
  • Kényelmes horog a hátoldalon a táska szabad szállításához
  • Az állítható pánt bármilyen pórázhoz illeszkedik
Gyártó "Earth Rated"

Earth Rated kutyakaki zacskók - nagyobbak, vastagabbak, strapabíróbbak és teljesen szivárgásmentesek

A különböző kakis zacskók választéka óriási - Lavendula illatú, illatmentes vagy ! Minden zacskó szivárgásmentes és extra erős, így bármilyen méretű kakit felvehetsz vele, és tökéletesen elférnek a zacskóban - Earth Rated garantálja a nagy, strapabíró és abszolút szivárgásmentes kutyakaki zacskót!

a piacon, amely praktikus tartó a Earth Rated zacskóink (vagy más márkák, ha valaki meri) Számára. Az állítható pánt minden vászonmérethez igazítható, a hátulján lévő praktikus kampó pedig megtartja a használt táskákat a következő Rakodásig.

Állatfajok: Kutya

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.